登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

船主專欄
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 船主專欄 >> 煞科馬
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 煞科馬
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-07-09 on 13:40
睇下佢殺我定我殺佢
R3 6 成功年代
前仗追得好,上仗跑谷草一哩,只靠後追好蝕底。
今場跑番田草千四,換埋柏寶上去,有番十賠抵搏。

大家仲有咩心水?

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-07-09 on 14:16
Quote:

On 2011-07-09 13:40, home wrote:
睇下佢殺我定我殺佢
R3 6 成功年代

大家仲有咩心水?

呢隻馬我都輸過錢,所以我都好留意佢一舉一動,今次揾到柏寶似乎想搏盡,但一睇連最後試跑都冇,咁就唔好攪我。其實隻偉感上次如果唔係德叔輪輪盡盡係內欄塞咁耐,贏馬應該係佢,今次換昌哥排11位,如果唔太熱,我就一定會揀佢啦!

Profiles of JimmyMa   
风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2011-07-09 on 15:30
成功年代我追左佢三次.唔知系米追怕左.總覺得只馬位置幾會幾大下.博WIN真唔敢郁手.潘頓換手柏寶可能真有解仔呱.但追幾次后睇只馬死鞭落去爆力都系普通.
同場中意三只.偉感.雄心馬主.成功年代.但系我比較重心放系偉感上邊.路程比較適中.三只都嘸肉食.臨場再睇下咯~
呢次我支持占哥

Profiles of zwn770923   
rudderless

註冊於: 25/11/2010
發帖數目: 130
發表於: 2011-07-09 on 15:51
如果揀
4.龍船快
会唔会偏激过头呢???

Profiles of rudderless   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-07-09 on 16:36
Quote:

On 2011-07-09 15:51, rudderless wrote:
如果揀
4.龍船快
会唔会偏激过头呢???

依個問題真係好過引,我個人答案就係: 告仔夠胆用王志偉出冷得手,就真係死而無憾囉!係唔係?

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-07-09 on 16:54
Quote:

On 2011-07-09 16:36, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-07-09 15:51, rudderless wrote:
如果揀
4.龍船快
会唔会偏激过头呢???

依個問題真係好過引,我個人答案就係: 告仔夠胆用王志偉出冷得手,就真係死而無憾囉!係唔係?

老占都搏只大熱門真系少有啊,我就搏只半冷啦,大衛金剛,逢出必拼,又排二檔,用滇仔今次有幾磅減。仲唔贏返次交待。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-07-09 on 17:10
Quote:

On 2011-07-09 16:54, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-07-09 16:36, JimmyMa wrote:
Quote:

如果揀
4.龍船快
会唔会偏激过头呢???

老占都搏只大熱門真系少有啊,我就搏只半冷啦,大衛金剛,逢出必拼,又排二檔,用滇仔今次有幾磅減。仲唔贏返次交待。

如果昌哥係熱門就唔好預我啦!有成11場馬跑,點解要搏場大熱門馬買呀!係唔係?

awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2011-07-09 on 22:26
14号好像是摆明车马
Q/PQ/T/单T胆

Profiles of awayqq   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-07-10 on 13:33
Quote:

On 2011-07-09 13:40, home wrote:
睇下佢殺我定我殺佢
R3 6 成功年代

大家仲有咩心水?

gooD!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-07-10 on 13:34
0048 10-07-2011
13:11 沙田
星期日 位置Q 3 場 6 成功年代 + 8 大衛金剛 + 9 勁辣椒 $10
$30.00

無買正Q...

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款