登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 吳家晉對你無語了
Author 吳家晉對你無語了
choihaihui

註冊於: 06/05/2008
發帖數目: 81
發表於: 2011-09-28 on 23:09
場場買你,場場都無料度!頂距個肺咯~淋住最後場博你跑得出啦,點知都要比堯仔收你皮,真系垃圾!

Profiles of choihaihui   Email choihaihui   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2011-09-28 on 23:14
Quote:

On 2011-09-28 23:09, choihaihui wrote:
場場買你,場場都無料度!頂距個肺咯~淋住最後場博你跑得出啦,點知都要比堯仔收你皮,真系垃圾!

會唔會佢今晚手馬弱雞左D, 唔關佢事呢~

Profiles of hkhorsetrack   
choihaihui

註冊於: 06/05/2008
發帖數目: 81
發表於: 2011-09-28 on 23:21
Quote:

On 2011-09-28 23:14, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2011-09-28 23:09, choihaihui wrote:

我覺得距今晚D馬,機會都5差噶!好似只卡加精神同埋錢照贏,賽前淋距可以梅開二度!特別系只錢照贏,有淋地根據,應該會好好跑,結果都系.....T_T

Profiles of choihaihui   Email choihaihui   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2011-09-28 on 23:35
Quote:

On 2011-09-28 23:21, choihaihui wrote:
Quote:

On 2011-09-28 23:14, hkhorsetrack wrote:
Quote:

我覺得距今晚D馬,機會都5差噶!好似只卡加精神同埋錢照贏,賽前淋距可以梅開二度!特別系只錢照贏,有淋地根據,應該會好好跑,結果都系.....T_T

我成晚只係對佢隻錢照贏有D興趣,卡加精神上場已盡露敗筆。至於錢照贏輸,是該場早段群駒搶快的後果,沒有話什麼騎得特別差(因為錢照贏只能單騎放)。

Profiles of hkhorsetrack   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-09-29 on 00:59
係咪今日好似有事咁...

Quote:

On 2011-09-28 23:35, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2011-09-28 23:21, choihaihui wrote:
Quote:

Quote:

我成晚只係對佢隻錢照贏有D興趣,卡加精神上場已盡露敗筆。至於錢照贏輸,是該場早段群駒搶快的後果,沒有話什麼騎得特別差(因為錢照贏只能單騎放)。

Profiles of hinchung   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-09-29 on 12:32
Quote:

Quote:

Quote:

琴晚一個葉楚航,一個達少都唔知輸死幾多人,隻卡拉入閘仲買多三百個,都唔知幾多人陪你一齊輸,又駛乜咁興呢!

Profiles of JimmyMa   
E-Pepper

註冊於: 23/02/2011
發帖數目: 152
發表於: 2011-09-29 on 14:25
講真阿晉仔到現時發揮並没什麼大閘題,佢始終都係牌仔,都係手力唔夠及經驗問題!我反而最想知係阿航哥佢想點?佢係決策人,將可以赢得o既"人人興旺"放晉仔跑,又再一次追唔到,上季季尾o既教訓噤快唔記得?其他o既馬我唔理,根本的馬未起,我覺得阿航季初盤數計錯哂!!!

Profiles of E-Pepper   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1538
發表於: 2011-09-29 on 20:29
Quote:

忽然令我想起著名退役運動員李麗珊,說過一句名言「香港運動員,不是「臘鴨」。」其實樓主意見已經厚道,有極極少數馬迷,甚至會問候他的父母親添。

Profiles of shimari   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-09-29 on 21:30
Quote:

On 2011-09-29 14:25, E-Pepper wrote:
講真阿晉仔到現時發揮並没什麼大閘題,佢始終都係牌仔,都係手力唔夠及經驗問題!我反而最想知係阿航哥佢想點?佢係決策人,將可以赢得o既"人人興旺"放晉仔跑,又再一次追唔到,上季季尾o既教訓噤快唔記得?其他o既馬我唔理,根本的馬未起,我覺得阿航季初盤數計錯哂!!!

人人興旺隻馬狀態未足,睇佢咁操法就知,可能奸仔航以為減10磅就掂,真係計錯數了!至於奸仔航啲馬,都暫時狀態未起,等下啦!晉仔就無謂怪佢,始終係新人一個,俾別人利用嚟担吓飛,係好正常嘅事!

Profiles of JimmyMa   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款