登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 今日如果無排位出咁會點?
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 今日如果無排位出咁會點?
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2011-09-29 on 12:40
今日如果無排位出咁會點?

聽日出?

取消?

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2011-09-29 on 12:59
李路眉, 馬會又話, "當黑色暴雨,八號或以上暴風信號生效期間,互動投注及電話投注服務將維持正常。"

互動投注內的排位又唔見, 點投注"維持正常"? 話豬你八號風球冇人出排位, 如果馬會話"維持正常", 就要死都死個排位出黎.

Profiles of marko   

發表於: 2011-09-29 on 13:21
馬會網頁連告示都無?
雖然唔係話好多馬迷咁神心今早上去網頁睇排位...
但咁大間機構都要顧客至上呀哇!

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7157
發表於: 2011-09-29 on 13:59
Quote:

On 2011-09-29 13:21, geniusalex wrote:
馬會網頁連告示都無?
雖然唔係話好多馬迷咁神心今早上去網頁睇排位...
但咁大間機構都要顧客至上呀哇!

shit, 仲要跑星期六,今次大單了,有人話如果未落波,今晚7-8點先有呀,不過唔肯定。

Profiles of andrew410   
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2011-09-29 on 14:41
馬會電話投注服務將維持正常, 換句話說,有人​​接聽電話, 係馬會員工聽. 出排的人又係馬會員工, 難道出排的員工性命值錢D?意味馬會歧視部分員工??

就算冇騎師願意打風出賽, 亦係馬會錯, 明明有不要命都食K仔的好騎師, 都唔發牌, 知錯未!!

Profiles of marko   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-09-29 on 16:19
今朝8號風球都冇馬最後試跑,如果照跑星期六,明日啲馬才最後試跑,咁不如改最期日跑啦,唔駛就國慶日咩?冇可能,總之,亂過亂世佳人囉!

Profiles of JimmyMa   
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7157
發表於: 2011-09-29 on 16:38
Quote:

On 2011-09-29 16:19, JimmyMa wrote:
今朝8號風球都冇馬最後試跑,如果照跑星期六,明日啲馬才最後試跑,咁不如改最期日跑啦,唔駛就國慶日咩?冇可能,總之,亂過亂世佳人囉!

2號有SIMULCAST,而且1號場內有EVENT,我諗如果改2號,開會都開唔切。

最新消息,5點有排位。

Profiles of andrew410   

發表於: 2011-09-29 on 17:08
Quote:

On 2011-09-29 16:38, andrew410 wrote:
Quote:

On 2011-09-29 16:19, JimmyMa wrote:

2號有SIMULCAST,而且1號場內有EVENT,我諗如果改2號,開會都開唔切。

最新消息,5點有排位。

咁0米做死D馬經~~~點出得切~~~ 船主

河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2011-09-29 on 17:14
一陣出街睇下有冇馬報賣..........

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-09-29 on 17:44
Quote:

On 2011-09-29 17:08, geniusalex wrote:
Quote:

On 2011-09-29 16:38, andrew410 wrote:
Quote:

最新消息,5點有排位。

咁0米做死D馬經~~~點出得切~~~ 船主

當你要食飯時,穿梭機都要整出黎~~!!

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款