登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 國慶賽馬日
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 下一頁 )
Author 國慶賽馬日
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-10-01 on 13:55
R3 飛馬之威、好辣椒、翔龍撞條QP俾我丫,唔該晒~~

Profiles of hinchung   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1528
發表於: 2011-10-01 on 13:56
「小湯」今季鬥志真係旺盛,結合埋「苗SIR」今日氣勢唔錯,雙方餘下馬匹都要留意。另外,聽到電視沙圈傳來噓聲,大家知道發生什麼事嗎?

Profiles of shimari   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-10-01 on 14:02
有線話好似話馬迷嘈交...

孖寶 2 場 12 幻想家
3 場 8 超綵 + 12 風火飛駒 $40

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2011-10-01 on 14:06
"翔龍" F4 ......跑第五

還有一注 3膽... 否則home run啦

今日d孖寶都醒神喎,隻隻都有走勢。

曹sir話齋,有智慧不知趁勢

Profiles of rodney     
船主~~home

發表於: 2011-10-01 on 14:09
Quote:

On 2011-10-01 14:06, rodney wrote:

係喎,D孖寶幾好水。

今場我要魄力寶同卡加,想買條單T,有冇手足比兩隻我??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-10-01 on 14:16
Quote:

On 2011-10-01 14:09, home wrote:
Quote:

On 2011-10-01 14:06, rodney wrote:

係喎,D孖寶幾好水。

依兩隻都係好難騎嘅馬,雖然有孖寶飛都唔好攪我囉!

Profiles of JimmyMa   
h7667

註冊於: 19/09/2011
發帖數目: 140
發表於: 2011-10-01 on 14:17
船兄, 试下"又赢晒"啊

Profiles of h7667   
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2011-10-01 on 14:17
Add #1 + #4

!
Quote:

On 2011-10-01 14:09, home wrote:
Quote:

係喎,D孖寶幾好水。

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
船主~~home

發表於: 2011-10-01 on 14:20
Quote:

On 2011-10-01 14:16, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

係喎,D孖寶幾好水。

依兩隻都係好難騎嘅馬,雖然有孖寶飛都唔好攪我囉!

我D十蚊雞仔注玩下,搏佢爆一爆。

連贏位置Q 4 場 1 大旋風 + 4 桂花飄香 +
6 魄力寶 + 11 又贏晒 +
12 卡加大師 $10

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-10-01 on 14:23
Quote:

Quote:

係喎,D孖寶幾好水。

隻9今次準備唔同左,可拖一票嘅!

Profiles of JimmyMa   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款