登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 你會買依隻馬嗎?
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 你會買依隻馬嗎?
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2011-10-05 on 22:44
孖寶 跑馬地 星期四
孖寶
第5場

9 龍船快
第6場

4 聚有盈
8 馬風雲

跑馬地 星期四
孖寶
第6場

4 聚有盈
8 馬風雲
第7場

6 綠色寶

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-10-06 on 10:46
Quote:

On 2011-10-05 21:11, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-10-05 21:10, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-10-05 20:32, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-10-05 18:32, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-10-05 16:03, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-10-05 12:46, hkhorsetrack wrote:
報章好評?
上次唔係好運,只是跑第六。
今次對手好惡,康樂、朗天都可以跑贏馬,再加上今次有臨場啡燈(可能啡到變大熱)果隻,4-6名可考慮拖四連環冷腳吧

依隻點會叫冷脚,應該係次熱啦!大部份馬經都係貼四名之內呢!

呢只無咩賽績支持都有人貼前四名,真系服左的評馬人啦,買康樂名駒穩陣的啊。起馬韋達騎,評分比上季入位輕幾磅。點都會有P架。

大佬,15,16蚊P買幾多呀?

大佬啊,賭波買主隊都系15元渣。有15元算好分頭啦。攞來買P二串一啊。當W賭

我今次再追(金威神童)有25倍你買幾多啊。

今次再追?即係上次買過輸左啦!如果再輸多次包尾減2分,下次就可跑五班,你仲買唔買? 你問我買唔買,可以話俾你知,我斗零都唔會買,買左佢同扔錢落海冇乜分別呢!

Profiles of JimmyMa   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-10-06 on 12:30
恭喜發財?呢場航哥開齋啦!hahaha

Profiles of hinchung   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-10-07 on 14:54
Quote:

On 2011-10-06 10:46, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-10-05 21:11, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-10-05 21:10, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-10-05 20:32, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-10-05 18:32, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-10-05 16:03, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-10-05 12:46, hkhorsetrack wrote:
報章好評?
今次對手好惡,康樂、朗天都可以跑贏馬,再加上今次有臨場啡燈(可能啡到變大熱)果隻,4-6名可考慮拖四連環冷腳吧

呢只無咩賽績支持都有人貼前四名,真系服左的評馬人啦,買康樂名駒穩陣的啊。起馬韋達騎,評分比上季入位輕幾磅。點都會有P架。

大佬啊,賭波買主隊都系15元渣。有15元算好分頭啦。攞來買P二串一啊。當W賭

今次再追?即係上次買過輸左啦!如果再輸多次包尾減2分,下次就可跑五班,你仲買唔買? 你問我買唔買,可以話俾你知,我斗零都唔會買,買左佢同扔錢落海冇乜分別呢!

哈哈!又俾我估中左佢跑尾添,仲輸到甩哂轆,唔知會唔會減兩分呢?如果又落翻五班跑,又可以玩下囉!

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-10-07 on 16:11
Quote:

On 2011-10-07 14:54, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-10-06 10:46, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

報章好評?

哈哈!又俾我估中左佢跑尾添,仲輸到甩哂轆,唔知會唔會減兩分呢?如果又落翻五班跑,又可以玩下囉!

我買左例飛四十元姐,輸左無所謂,臨場睇的Q位搭大熱都有過千就知唔似樣。無心去馬啦。不過落少少例飛無所謂啦。下次降班負重磅我就唔會買啦。等佢減到低於129磅以下我又會買啦/

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-10-07 on 20:21
[quote]
On 2011-10-07 16:11, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-10-07 14:54, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

報章好評?

我買左例飛四十元姐,輸左無所謂,臨場睇的Q位搭大熱都有過千就知唔似樣。無心去馬啦。不過落少少例飛無所謂啦。下次降班負重磅我就唔會買啦。等佢減到低於129磅以下我又會買啦/
[/quote
你有冇睇错呀?臨場隻馬啲飛倒水咁落,W.P.Q,QP
全落飛,尤其條Q,QP10-1.5.9仲落到著哂燈,係咪你買架?

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款