登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 落雨絲濕快活谷之夜
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author 落雨絲濕快活谷之夜
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-10-12 on 19:00
我估大家都係咁上下大...突然想提下大家,你登記左拿6000蚊未呀?嘻嘻...今日去銀行發現,我可以登記拿6000蚊了!

頭場睇落好似睇落無乜冷門搏咁?
因為我喜歡老巫同柏寶~~
唯有整多隻搏開歪少少啦!我要專買「馬王」回來既吳嵩既馬!hahaha

Profiles of hinchung   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-10-12 on 19:38
Quote:

On 2011-10-12 19:00, hinchung wrote:
我估大家都係咁上下大...突然想提下大家,你登記左拿6000蚊未呀?嘻嘻...今日去銀行發現,我可以登記拿6000蚊了!

唯有整多隻搏開歪少少啦!我要專買「馬王」回來既吳嵩既馬!hahaha

老師,上場金得意點贏馬,我係度都講左,根本就係隻馬孭基哥翻嚟,所以今場就EASYW,仲有跟住隻飛駒,上場卓利騎成點,大家識睇啦!今場好多人話老巫試完唔騎,會唔會...,但我可以話俾你知,老巫嗰隻一定釘,主力必在萊哥身上,一陣千祈唔好走雞呀!

Profiles of JimmyMa   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2011-10-12 on 19:39
你唔係下一期咩~ 我睇錯了~

Profiles of hkhorsetrack   

發表於: 2011-10-12 on 19:42
我81年嘛...唔係今期咩?hahahaha

Quote:

On 2011-10-12 19:39, hkhorsetrack wrote:
你唔係下一期咩~ 我睇錯了~

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2011-10-12 on 19:42
Quote:

On 2011-10-12 19:38, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-10-12 19:00, hinchung wrote:

老師,上場金得意點贏馬,我係度都講左,根本就係隻馬孭基哥翻嚟,所以今場就EASYW,仲有跟住隻飛駒,上場卓利騎成點,大家識睇啦!今場好多人話老巫試完唔騎,會唔會...,但我可以話俾你知,老巫嗰隻一定釘,主力必在萊哥身上,一陣千祈唔好走雞呀!

jim..

這隻擔心個地嗎??

不過,一定好重過關飛。

Profiles of rodney     

發表於: 2011-10-12 on 19:43
第二場我要夢幻十一同埋麗晶之星

發表於: 2011-10-12 on 19:54
浪漫添馬及大東海QQP

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-10-12 on 19:56
Quote:

On 2011-10-12 19:42, rodney wrote:
Quote:

On 2011-10-12 19:38, JimmyMa wrote:
Quote:

jim..

這隻擔心個地嗎??

不過,一定好重過關飛。

你都知我從來不買10倍W, 仲喺有第一場添,但係我就買左條W2X3,至於地爛問題,祗要唔係大爛地,應該問題唔太大嘅!

Profiles of JimmyMa   

發表於: 2011-10-12 on 19:58
Quote:

On 2011-10-12 19:54, hinchung wrote:
浪漫添馬及大東海QQP

冷腳要多隻日月霸王...hehehehe呢隻夠亂買喇掛?

风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2011-10-12 on 20:00
Quote:

On 2011-10-12 19:58, hinchung wrote:
Quote:

On 2011-10-12 19:54, hinchung wrote:
浪漫添馬及大東海QQP

冷腳要多隻日月霸王...hehehehe呢隻夠亂買喇掛?

呢場我中意亂買喔!一個字:跟!

Profiles of zwn770923   
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款