登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 華劍寶
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 華劍寶
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-10-18 on 12:56
上次中了此馬的朋友,今次不要再買了!

Profiles of JimmyMa   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1534
發表於: 2011-10-18 on 13:26
Quote:

On 2011-10-18 12:56, JimmyMa wrote:

午安各位。本人無意挑戰占兄言論,只是提出數據給大家參考。「小蔡」跟苗SIR騎練合作,連同上季只合作三次,得二冠一亞,入Q率100%,如果不投注獨贏,做Q膽或Q腳,亦無不可。另外,今次全泥夜賽,賽馬數據富不會提供參考數據。一方面事忙(藉口),另一方面我不喜歡「玩泥沙」。當然也沒有人對我的數據有什麼期待吧。再另外,魔兄提過馬場何時換草?我估計現在應該是合適時間,因為今次跑田泥,跟著是谷草日夜馬,當然還是問一下跑道經理好。最後,占兄,是否暗示,上次沒有中「華劍寶」的朋友,今次可以買一票呢?

Profiles of shimari   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-10-18 on 15:22
Quote:

On 2011-10-18 13:26, shimari wrote:
Quote:

On 2011-10-18 12:56, JimmyMa wrote:

午安各位。本人無意挑戰占兄言論,只是提出數據給大家參考。「小蔡」跟苗SIR騎練合作,連同上季只合作三次,得二冠一亞,入Q率100%,如果不投注獨贏,做Q膽或Q腳,亦無不可。另外,今次全泥夜賽,賽馬數據富不會提供參考數據。一方面事忙(藉口),另一方面我不喜歡「玩泥沙」。當然也沒有人對我的數據有什麼期待吧。再另外,魔兄提過馬場何時換草?我估計現在應該是合適時間,因為今次跑田泥,跟著是谷草日夜馬,當然還是問一下跑道經理好。最後,占兄,是否暗示,上次沒有中「華劍寶」的朋友,今次可以買一票呢?

修哥,依個係討論區,覺得有問題,拿出來大家討論吓,係最正常不過!至於我今次叫人唔好買華劍寶,係因為有人睇過我先前嘯post而上次中左華劍寶,但今次我知道佢唔夠跑,所以我咪叫人唔好買咯!咁如果今次又贏,咁又點先? 如果咁都贏得,我就不得不佩服石哥,一隻三班馬都可以玩到佢落5班囉!

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-10-18 on 18:55
Quote:

On 2011-10-18 15:22, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-10-18 13:26, shimari wrote:
Quote:

修哥,依個係討論區,覺得有問題,拿出來大家討論吓,係最正常不過!至於我今次叫人唔好買華劍寶,係因為有人睇過我先前嘯post而上次中左華劍寶,但今次我知道佢唔夠跑,所以我咪叫人唔好買咯!咁如果今次又贏,咁又點先? 如果咁都贏得,我就不得不佩服石哥,一隻三班馬都可以玩到佢落5班囉!

一場 買安國倫啦,回泥地二檔,回配安國倫,不拼何待。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-10-18 on 19:59
Quote:

On 2011-10-18 18:55, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-10-18 15:22, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

一場 買安國倫啦,回泥地二檔,回配安國倫,不拼何待。

以马论马,依隻系正路之選!

魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2011-10-19 on 18:03
Quote:

上文除了第一個意思外,係咪亦暗示上次沒中此馬的朋友,今次就要去買呢?

我最鐘意咬頸∼ 
不論跑法、檔位及近績、華劍寶都好呀, 係路程有點隱憂∼
買輸過俾華劍寶的駿馬飛騰同好好運,好似反而有少少思維失調.

華劍寶
W 公允價 : 4.71 / P 公允價 : 1.57
目標價20%高水
W 目標價 : 5.65 / P 目標價 : 1.88
如果有目標價不妨增持吸納

Profiles of hkhorsetrack   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-10-19 on 18:16
Quote:

On 2011-10-19 18:03, hkhorsetrack wrote:
Quote:

上文除了第一個意思外,係咪亦暗示上次沒中此馬的朋友,今次就要去買呢?

我最鐘意咬頸∼ 

華劍寶
目標價20%高水

哈哈!魔仔,你唔記得我講嘅三言絶句了

风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2011-10-19 on 19:13
加程加磅死九成
呢句?

Profiles of zwn770923   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2011-10-19 on 19:28
Quote:

On 2011-10-19 18:16, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-10-19 18:03, hkhorsetrack wrote:
Quote:

我最鐘意咬頸∼ 

華劍寶
目標價20%高水

哈哈!魔仔,你唔記得我講嘅三言絶句了

你啱~ 不過我又無錯~

Profiles of hkhorsetrack   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1534
發表於: 2011-10-20 on 11:21
Quote:

占兄,這次是你對!不過,不代表你贏?!
這次是我錯,但我沒有輸!
下次定要立場對調,對錯互換。

Profiles of shimari   
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款