登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 占爺的 FavourWell
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 占爺的 FavourWell
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-11-08 on 19:45
落狗屎咁!大家都要估場地性能,都係臨場先决定啦!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-11-08 on 20:52
Quote:

On 2011-11-08 19:45, JimmyMa wrote:

R1 #4
八佰匹
19:28
46,610
1.6
八佰匹
19:33
49,461

你怕落狗屎,果頭有人落銀屎了!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-11-09 on 14:15
Quote:

On 2011-11-08 20:52, samana wrote:
Quote:

On 2011-11-08 19:45, JimmyMa wrote:

R1 #4
八佰匹
19:28
46,610
1.6
八佰匹
19:33
49,461

你怕落狗屎,果頭有人落銀屎了!

輝哥啲馬落飛有咁單純就好囉!不過睇埋隻飛嘅動態就好似唔多係咁喎!

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-12-05 on 13:45
PM兄,點解你隻馬去咗跑一哩?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-12-05 on 15:02
Quote:

On 2011-12-05 13:45, samana wrote:

我諗都係老巫俾嘅意見,另外隻馬嚟香港前已贏1400, 加埋同老豆嘅係精嘜,咁跑1650應該可能會更加好添!睇完排位,真係有啲衝動想星期三入谷,因為啲騎師實在太吸引我了,成20年冇入過快活谷了!

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2011-12-05 on 15:33
Quote:

On 2011-12-05 15:02, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-12-05 13:45, samana wrote:

我諗都係老巫俾嘅意見,另外隻馬嚟香港前已贏1400, 加埋同老豆嘅係精嘜,咁跑1650應該可能會更加好添!睇完排位,真係有啲衝動想星期三入谷,因為啲騎師實在太吸引我了,成20年冇入過快活谷了!

好辛苦才取了周三的泊車証,但未能book 枱。未知邊處落腳.

Profiles of rodney     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-12-05 on 15:38
Quote:

On 2011-12-05 15:33, rodney wrote:
Quote:

On 2011-12-05 15:02, JimmyMa wrote:
Quote:

好辛苦才取了周三的泊車証,但未能book 枱。未知邊處落腳.

HAPPY VALLY 有地方泊車咩?

pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2011-12-05 on 17:02
Quote:

On 2011-12-05 15:33, rodney wrote:

On 2011-12-05 15:38, JimmyMa wrote:
HAPPY VALLY 有地方泊車咩?

HV 泊車(証)我都相知情況。

Favourwell 跑一哩谷草A +(Cruz/Lemaire) W/P 是大有機會,論馬我什至初選4飛快威 6輕越直前 7中華寶寶。
論騎師功力當然是那些大師傅莫狄莫雅等的有賠率冷馬了。
但騎師邀請賽打真軍,Favourwell 無必贏條件,若無十至二十倍以上,不值,亦浪費了毛毛上次谷草一擋1200C 5.9倍熱死 走位 8899 負3.25馬位的苦心。
PM字

另致林老闆/老師:
R3#1 共同目標 9檔 132磅 柏寶 梁定華 作天才跑由泥榮跑完第四,現隔叁日再跑,點睇?
(註:往年騎師邀請賽的梁華馬都是跣騎師及投注者居多。

Profiles of pmengineers   
獲利rodney

發表於: 2011-12-05 on 17:29
據知馬主有馬出或訂了枱,就可泊車於馬會大樓的底下停車場。

還有什麼priority 戶口 (當然是金色或黑色之流啦),亦可申請架。 今時今日這個會咁"進取",只要賭得夠大,莫講話泊車,抬轎都有辦法啦。

而我當然兩種都唔係啦,所以要四圍撲嘛

獲利rodney

發表於: 2011-12-05 on 17:37
Quote:

(註:往年騎師邀請賽的梁華馬都是跣騎師及投注者居多。

PM .此話何解??

可能佢唔係有心,甚至跌埋自己呀。

隻"得寶飛駒",上次轉馬房跑谷草,跑完後,我見佢匆匆來到我的鄰枱,向馬主解釋如果那樣,如果這樣....如果下次出,就........

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款