登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 某兄要减肥了?
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 某兄要减肥了?
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-10-25 on 19:41
Quote:

On 2011-10-25 19:19, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-10-25 18:35, home wrote:
科技真係進步得好快。
唔知馬會睇到,會唔會唔派彩呢??
haha~~

呢條粉腸又想串人,可能你無留意日期吧。賽日是十月二十三日。本人買馬是二十二日已下早飛,出POST出貼也是早一天。你睇下日期啦,本人是早一天落定飛的,非當天才落飛。所以投注都是提前一天,當日只是補飛。所以本人從不理咁多啦,本人差不會受任何現在倍率扞擾。睇準就提前一天已可下注。並非那些靠睇飛才有能力選馬的人。

赢兄,叫左你唔驶 " 慶 " 咯!知你者唯我一人也!我撑你!:lol:

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-10-25 on 19:45
Quote:

On 2011-10-25 18:35, home wrote:
科技真係進步得好快。
haha~~

船兄你只眼又睇錯左啦,真系凡事唔好用小人之心來度君子之腹啊。並非什麼科技發不發達,造假有意義嗎,我出貼選左五駒你早應該睇到啦。倍率王,積分王所選馬你都應該睇到啦。真的假不了,假的真不了。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2011-10-25 on 21:35
Quote:

On 2011-10-25 19:29, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-10-25 14:59, pmengineers wrote:
占爺: 你雖是估,卻大可能估中了,不是5串31嘛,但也很可能不是4串15,而是想串人,變成比人串!

Sam哥: 減肥的銀兩可以自己印,仲唔使用你啲墨盒,何樂而不為。

小人想串人又唔睜大只眼睇清楚所有字眼,只會睇開跑時間,所以話以小心之民度君子之腹,呢句知來形容呢類人真系無錯!!!感歎此網有如此低俗的人類。想串人反比人串。!!!呢句話來形容下自己吧!!!

當然唔只睇開跑時間喇。
如果閣下做「真紀錄」都唔知點解交易編號vs投注時間/次序的話...
有搵個老友教教你為什麼有時編號是順序、什小有時候是單跳、更多時是三跳。再唔識就寫信問碼頭會!
低俗?哈哈,不配啊高人!

Profiles of pmengineers   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-10-25 on 22:33
Quote:

On 2011-10-25 21:35, pmengineers wrote:
Quote:

On 2011-10-25 19:29, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-10-25 14:59, pmengineers wrote:
占爺: 你雖是估,卻大可能估中了,不是5串31嘛,但也很可能不是4串15,而是想串人,變成比人串!Sam哥: 減肥的銀兩可以自己印,仲唔使用你啲墨盒,何樂而不為。

小人想串人又唔睜大只眼睇清楚所有字眼,只會睇開跑時間,所以話以小心之民度君子之腹,呢句知來形容呢類人真系無錯!!!感歎此網有如此低俗的人類。想串人反比人串。!!!呢句話來形容下自己吧!!!

當然唔只睇開跑時間喇。
如果閣下做「真紀錄」都唔知點解交易編號vs投注時間/次序的話...
有搵個老友教教你為什麼有時編號是順序、什小有時候是單跳、更多時是三跳。再唔識就寫信問碼頭會!
低俗?哈哈,不配啊高人!

粉腸果然系粉腸。自以為聰明反被聰明誤。睇下圖中日期吧!!

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-10-26 on 09:30
Quote:

On 2011-10-25 19:19, kamchung wrote:
Quote:

科技真係進步得好快。
haha~~

呢條粉腸又想串人,可能你無留意日期吧。賽日是十月二十三日。本人買馬是二十二日已下早飛,出POST出貼也是早一天。你睇下日期啦,本人是早一天落定飛的,非當天才落飛。所以投注都是提前一天,當日只是補飛。所以本人從不理咁多啦,本人差不會受任何現在倍率扞擾。睇準就提前一天已可下注。並非那些靠睇飛才有能力選馬的人。

粉腸係形容我架原來??

呀7頭皮,我無串啊,我以為有D咁奇突既科技,想問你借黎同馬會出糧之嘛。

唔係咁都炸型下嘛7頭皮???咁小氣架你7頭皮

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-10-26 on 09:42
Quote:

On 2011-10-25 19:45, kamchung wrote:
Quote:

科技真係進步得好快。
haha~~

船兄你只眼又睇錯左啦,真系凡事唔好用小人之心來度君子之腹啊。並非什麼科技發不發達,造假有意義嗎,我出貼選左五駒你早應該睇到啦。倍率王,積分王所選馬你都應該睇到啦。真的假不了,假的真不了。

啊,呢家又船兄了....

贏兄,倍率王同積分王,我真係從來唔睇,因為每逢跑馬,我都要做賽後,無乜時間留意。

真的假不了,假的真不了,呢個好,比個讚你。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-10-26 on 12:04
反而我想問pm,我有時買馬都發現有時D 投注編號係順序的,有時係跳下跳下,有時候同一場買左幾注先,之後再買多一、兩注D 編號又係跳晒架喎~~

Profiles of hinchung   
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2011-10-26 on 16:29
Quote:

On 2011-10-26 12:04, hinchung wrote:
反而我想問pm,我有時買馬都發現有時D 投注編號係順序的,有時係跳下跳下,有時候同一場買左幾注先,之後再買多一、兩注D 編號又係跳晒架喎~~

老師:
你有無存起你自己的苦力紀錄?
如果無的話由依家開始,好容易,只要將碼頭會上的records, includes horse & football & Mark Six whatever, copy & paste 至 Excel 報表,不用加減 ,一至二個月後開嚟睇,你就會見到 pattern on 編號vs日期/時間vs場次vs落$方式vs順序單跳雙叁跳的苦力編號了。

這方式你做Finance Sir 面對raw data then draw "theoretical & rational" formulation and conclusion 最叻喇, 到時你話番比我哋聽點解, 等啲高人以為改個日期就可以到終點,然後哈哈哈,我又中咗喇,吹咩!

Profiles of pmengineers   

發表於: 2011-10-26 on 16:30
等我試下先~~hehehe

發表於: 2011-10-26 on 16:34
我暫時只係睇左少少...發現同一個batch 入去的話,就一定係順序的,但係隔一隔的話就會跳2個number咁樣?! P.S. 好明顯我今日下午真係無事做!hahah

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款