登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 发掘赌马人才!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 发掘赌马人才!
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-10-26 on 16:17
我只可以點以下呢首歌仔俾將來會被黑白兩道追擊嘅做馬人...

http://www.tudou.com/programs/view/pyM7Az1elcc/

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-10-26 on 16:29
魔兄,多謝你的blog!讓我無事做的下午,可以kill了30分鐘時間...hahaha我真係睇晒lu~~不過我無QQ XD

Profiles of hinchung   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2011-10-26 on 16:43
Quote:

On 2011-10-26 16:29, hinchung wrote:
魔兄,多謝你的blog!讓我無事做的下午,可以kill了30分鐘時間...hahaha我真係睇晒lu~~不過我無QQ XD

此BLOG 極有教育意義及反思空間

Profiles of hkhorsetrack   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2011-10-26 on 16:56
Quote:

On 2011-10-26 16:43, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2011-10-26 16:29, hinchung wrote:

我覺得條友吹一大段嘢都係想叫人買佢本書同馬仔料咋喎!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2011-10-26 on 17:02
我覺得佢既故事係真的!但係係遇到個位馬主之前!遇到馬主之後個D(當然連埋遇到馬主啦)係假架喎....hahaha

Quote:

On 2011-10-26 16:56, rickytlb wrote:
Quote:

On 2011-10-26 16:43, hkhorsetrack wrote:
Quote:

Profiles of hinchung   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-10-26 on 17:25
Quote:

On 2011-10-26 17:02, hinchung wrote:
我覺得佢既故事係真的!但係係遇到個位馬主之前!遇到馬主之後個D(當然連埋遇到馬主啦)係假架喎....hahaha

Quote:

On 2011-10-26 16:56, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

是不是那個冷門殺手啊,蛛絲馬蹼啊

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-10-26 on 17:51
我始終都唔明。
D人自認賭馬咁叻,點解仲要旨在個一千幾百??

以我識既朋友,真係對賽馬有認識,用心去鑽研既人,從來都唔會比馬人地賭,或者唔會三9唔識7比馬人賭,點解??

你都ON DODO,我為左你個一千幾百??我有料不如自己買大一注啦。

就正常咩六合彩咩內幕,我有內幕我仲比你??為左你個一萬幾千??我有內幕我自己買大D啦。

賭馬都一樣,真正識賭錢既人,係唔會講「贏梗」呢兩個字,講得出呢兩個字既人,好明顯係自己無料而己。甘如果輸左,你係咪即係係我面前跳樓??又唔係,咁贏左,就大大聲聲講,我一早講贏梗架啦....呢D野邊個唔識做??

以上言論無針對任何人,只是我自己有感而發。

另外,此帖所有回覆,除此帖外,其餘各帖的回覆,連絡方法,均與本網站無關。

本網站只提供資料平台給各會員,而以前、今天以及將來,本網站亦不會進行有關投注、幫忙投注以及貼士提供。

如各會員有需要,請各行用PM連絡,謝謝。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-10-26 on 18:11
Quote:

On 2011-10-26 17:51, home wrote:
我始終都唔明。
D人自認賭馬咁叻,點解仲要旨在個一千幾百??

以我識既朋友,真係對賽馬有認識,用心去鑽研既人,從來都唔會比馬人地賭,或者唔會三9唔識7比馬人賭,點解??

你都ON DODO,我為左你個一千幾百??我有料不如自己買大一注啦。

就正常咩六合彩咩內幕,我有內幕我仲比你??為左你個一萬幾千??我有內幕我自己買大D啦。

賭馬都一樣,真正識賭錢既人,係唔會講「贏梗」呢兩個字,講得出呢兩個字既人,好明顯係自己無料而己。甘如果輸左,你係咪即係係我面前跳樓??又唔係,咁贏左,就大大聲聲講,我一早講贏梗架啦....呢D野邊個唔識做??

以上言論無針對任何人,只是我自己有感而發。

另外,此帖所有回覆,除此帖外,其餘各帖的回覆,連絡方法,均與本網站無關。

本網站只提供資料平台給各會員,而以前、今天以及將來,本網站亦不會進行有關投注、幫忙投注以及貼士提供。

如各會員有需要,請各行用PM連絡,謝謝。

船兄小弟又唔同睇法啊,幕後大老板注碼動不動就幾十萬上落。假如你抽10%提成的話,你都月入十幾萬啦,唔使自己賭都贏大錢了。還有提供專業分析比老外圍佬,邊的馬食得過,邊的馬唔可食,只收馬欄一次馬都可贏一百幾十萬。你提0.5純利潤都幾萬銀一次賽馬,一個月計數都幾十萬收入架。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2011-10-26 on 18:19
見到呢個貼!!心中莫名升起左一絲絲既憂傷!
今晚我打算買10蚊雞WP算啦!!
嘆!!!

Profiles of zwn770923   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-10-26 on 18:20
贏兄,係呀,佢地只係服務一、兩個人或集團,所以就更加唔會比人賭(我所講既唔會三9唔識七比人,就係呢種)。

但某不見很多人,都係網度「賣」自己既貼士,一個月收幾舊水個D。

睇下摩兄個BLOG....笑咗。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款