登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 今次又有冇肥仔水飲呢?
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 今次又有冇肥仔水飲呢?
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2011-11-05 on 20:15
都係我累事,因為好多時"揚左"就賴野麻。

Profiles of rodney     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-11-05 on 20:33
Quote:

On 2011-11-05 20:15, rodney wrote:

又關你事,我唔係姓賴嘅!今次捉錯路係我自己唔夠班同輝哥鬥古惑遮,佢整埋咁多假像引我入厠所,冇辦法囉!不過隻8差唔多馬入哂閘才全跌飛,應該中招唔止我一個人嘅!咁都開心啲!

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-11-05 on 20:34
Quote:

On 2011-11-05 20:14, samana wrote:
6502 05-11-2011
17:23 沙田
星期六 獨贏 10 場 13 正白旗
6505 05-11-2011
17:24 沙田
星期六 連贏 10 場 13 正白旗 拖 1 軍事行動 +
4 多采多姿

占兄,細佬唔敢贈興,不過依次舉白旗,純粹係執你的漏....因為你話覺得正白旗死火才去相見歡,唔通依場得佢二隻跑?所以,小弟都惊住相見歡衝唔切,咪二選一下買咗白旗....惊起身連p都無補到......

Sam哥,你係得嘅!

獲利rodney

發表於: 2011-11-05 on 21:19
Quote:

On 2011-11-05 20:33, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-11-05 20:15, rodney wrote:

又關你事,我唔係姓賴嘅!今次捉錯路係我自己唔夠班同輝哥鬥古惑遮,佢整埋咁多假像引我入厠所,冇辦法囉!不過隻8差唔多馬入哂閘才全跌飛,應該中招唔止我一個人嘅!咁都開心啲!

我當然知你唔係姓"賴"啦,你係姓.......

係呀,今日尾場隻#8D飛其實好勁,唔只W/P,還有Q/QPL及DBL

獲利rodney

發表於: 2011-11-05 on 21:25
Quote:

On 2011-11-05 20:14, samana wrote:
4 多采多姿

占兄,細佬唔敢贈興,不過依次舉白旗,純粹係執你的漏....因為你話覺得正白旗死火才去相見歡,唔通依場得佢二隻跑?所以,小弟都惊住相見歡衝唔切,咪二選一下買咗白旗....惊起身連p都無補到......

SAM哥,唔係賺興,但擺明抽水啦。跑完才post,還要選占兄的棄騎,如果都唔係抽水,一定係玩野 (just kidding):lol:

尤幸你兩位是骨場及馬場老友(又稱"識途老友"),否則實開大片啦。

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-11-06 on 11:52
Quote:

On 2011-11-05 20:33, JimmyMa wrote:
Quote:

今次又上左寶貴嘅一課,做番低資料輝哥啲絶招,下次就唔會再俾輝哥咁玩我啦。不過,一隻就越買越冷,一隻就差唔多馬入哂閘才全線跌飛,想跟買都跟唔切買,係咁短時間去决定買邊隻,真係好難!

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-11-06 on 16:59
Quote:

On 2011-11-05 21:25, rodney wrote:
Quote:

4 多采多姿

SAM哥,唔係賺興,但擺明抽水啦。跑完才post,還要選占兄的棄騎,如果都唔係抽水,一定係玩野 (just kidding):lol:

尤幸你兩位是骨場及馬場老友(又稱"識途老友"),否則實開大片啦。

6475 05-11-2011
13:52 沙田
星期六 過關 位置
2X1 3 場 6 健康精英
8 場 5 喜盈門
6493 05-11-2011
13:56 沙田
星期六 孖寶 7 場 6 仁心仁術
8 場 1 先鞭直前

唔係賺興,唔係抽水,都唔係玩野。跑完才post,係因為要放馬後砲!

尋日聽到阿彭哥的消息,唔知點解,小弟想起馬神果隻先過你,本來尋日想出條聯,表達下對彭哥的祝愿!

彭師兄先鞭直前
正白旗网友送行......
不過臨場時,小弟有條大飛(自以為是)叫緊糊,在不自對賭的原則下,小弟放棄了依條2x3,雖然收唔到大錢,但小弟仍很多謝彭哥給的靈感......
唔知幾時,有机会「他鄉遇故知」時,我們再回味,那些年,我們一起追過的馬子!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-11-07 on 19:09
Quote:

On 2011-11-06 16:59, samana wrote:
Quote:

On 2011-11-05 21:25, rodney wrote:
Quote:

4 多采多姿

6475 05-11-2011
13:52 沙田
星期六 過關 位置
2X1 3 場 6 健康精英
8 場 5 喜盈門
6493 05-11-2011
13:56 沙田
星期六 孖寶 7 場 6 仁心仁術
8 場 1 先鞭直前

唔係賺興,唔係抽水,都唔係玩野。跑完才post,係因為要放馬後砲!

尋日聽到阿彭哥的消息,唔知點解,小弟想起馬神果隻先過你,本來尋日想出條聯,表達下對彭哥的祝愿!

彭師兄先鞭直前
正白旗网友送行......
不過臨場時,小弟有條大飛(自以為是)叫緊糊,在不自對賭的原則下,小弟放棄了依條2x3,雖然收唔到大錢,但小弟仍很多謝彭哥給的靈感......
唔知幾時,有机会「他鄉遇故知」時,我們再回味,那些年,我們一起追過的馬子!

真系先走一步,正白旗送行,彭哥貼士真系靈/

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款