登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 风景发�1。2。3。8
Author 风景发�1。2。3。8
风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2011-11-30 on 18:27
前一排自己真系黑仔 買咩都系四四五五梗勁就有份 一世人打麻將都未摸過十三么都自摸 雞胡唔見吃過糊!或者真系要去夜店省下自己支槍先至得估計都會碰到姨馬咖啦!唉!
閒話少講 轉眼到左季中 稔起季中就暈砣砣!迷幕彈就一大堆 小心為上哈 今晚有些少心水 希望雨過天晴神童上身執番些少當煙錢啦!阿門!!!

第一場:8號巨有利WP拖1樂有贏-10一言既出
(8號巨有利)其實隻隻都有滴缺點 好滴既又外檔驚驚地 與其然得個博字 甘不如博只(8號巨有利)好過 隻馬本身早熟有素質 傷左之后休息一大輪!估計都養好了呱 同場本應是后上之天下 但得呢隻傻馬系前邊放下放下其它后上莫及唔定喔

(1號贏有樂)真正有實力既后上馬講真真系無懼檔唔檔影響LU!睇鞍上人點發揮姐!

(10號一言既出)同場滴馬各有缺點既時候。呢隻豆丁馬可能有出頭之機唔定喔 郁佢啦

第二場:8號華麗堡 5號燈膽寶
呢隻博左一大輪仲未開處 鬥志唔使吹啦 同場放放下杜總耐力有滴咖 W就唔敢SO 腳就首選 膽呀。。。有滴燈照著膽敢買就上啦 今日我又停左電 一於郁果只燈膽寶啦

第三場:4號魅力心
呢場亂99甘 又有火又有金罩住來行.....法佬巫后上一絕喔.再加上自己同魃力系有緣喔.咩魅力小子.魅力星.魅力心.次次我都SO WIN.再郁

第八場 4號此時此刻
呢只咸家令真系化左灰認得佢.輸我唔小錢...此首本.此时.此路.换上此估惑潘真系此时此刻唔入手更待何时.再追多次.輸左抵死

以上纯本人发神经之见解.如有乱作之嫌请莫喷!纯碎八八吓!

Profiles of zwn770923   
RM仔RyanMorre

註冊於: 20/08/2010
發帖數目: 452
發表於: 2011-11-30 on 18:42
風景兄 I LIKE IT

WONDERFUL OPINION!!!~

Profiles of RyanMorre   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1535
發表於: 2011-11-30 on 19:14
路過支持。

Profiles of shimari   
风景zwn770923

發表於: 2011-11-30 on 20:38
第四場:及左只8號勇先生 隻馬左試右試前試后試突然上左大長途 除初出第一次戴面罩想飛人之后再沒帶上過 今晚重戴上 博下啦。
再要埋內檔果二只不老英雄同埋正榮。

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-11-30 on 20:50
Quote:

On 2011-11-30 20:38, zwn770923 wrote:
第四場:及左只8號勇先生 隻馬左試右試前試后試突然上左大長途 除初出第一次戴面罩想飛人之后再沒帶上過 今晚重戴上 博下啦。
再要埋內檔果二只不老英雄同埋正榮。

6952 30-11-2011
20:27 跑馬地
星期三 獨贏 4 場 8 勇先生
6953 30-11-2011
20:27 跑馬地
星期三 位置 4 場 8 勇先生

Tks

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-11-30 on 20:53
GOOD JOB

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
风景zwn770923

發表於: 2011-11-30 on 20:54
慘4444
嘸中到Q

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款