登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 猪狼决
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 猪狼决
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-12-03 on 10:20
又到輕松一刻的周未啦, 巴士上最熱門的話題也總是和畜生動物有關, 除了馬仔外, 今期又有個猪狼對决, 聽講遲吓仲有暗盤玩添, 親愛的巴打, 唔知你又會買邊隻贏呢? 不過小弟都係幼稚地認為, 無論双方如何地投入角色, 其實都是在等幕後人出手指去馬的.
呵呵, 政治和女人的內褲一樣, 有趣味!

講返黎馬圈啦, 上次聚會聽師兄說, 阿貓想傾刀耳入伙, 講真的大家都埋埠玩咗唔少日子, 大家所缺的就是好的合作人,都算係姣婆遇上脂粉客了,但呢幾期所見, 阿貓同乃西都行得幾埋, 未結婚之前, 大家都有得揀下嘅, 係味? 唔知刀耳和乃西依對猪狼决又點睇呢?

河娘就唔唱得, 咁唱下阿苗乃西得唔得先? 無嘢唱都好撚悶啫......

今期小弟就唱下第七場隻阿貓乃西, 依隻嘢睇上黎平平無奇, 但上季似乎已有人想生劏了,初出第二場, 在隻超班馬金鎸龍的光環下, 展出不俗後勁, 同場較接近的多隻已陸續有交代,第三場的谷草一千, 埋門30倍打至10倍失手, 上季最後一仗配啅你跳程千六, 仍有全餐鬼鼠Q飛捧場, 今季同上季一樣, 首仗打泥仗, 雖然未估到阿苗的用意係味等降班, 但直覺上小弟認為配上乃西就值得睇住了, 希望唔毋小九氣又比我唱黃咗啦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2011-12-03 on 12:20
Sam哥!天氣凍左!著多件衫再買!隻野好冷啊

Profiles of zwn770923   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-12-03 on 20:32
Sam哥依隻马暂时都唔驶睇住囉,等下先啦!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

發表於: 2011-12-03 on 21:00
Quote:

On 2011-12-03 20:32, JimmyMa wrote:
Sam哥依隻马暂时都唔驶睇住囉,等下先啦!

哈哈,仲諗住咁凍天時啱晒打鞭爐添,今次唔買,就要好似贏到笑c兄講嘢,落一班,减十分,配牌仔,排內檔先至至買了......
下次降班後3歲馬仔負重磅,條數就計唔掂了,可能耍等到復活節先至有假放了!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1534
發表於: 2011-12-04 on 09:59
哈秋!真的很冷,我指天氣。其實今季苗SIR晉身大倉,真係躊躇滿志,希望大展拳腳,闖一番事業。奈何真係缺乏一個可信任又有功夫騎師,擔當前鋒上陣殺敵。香港馬圈係比較奇怪,大部份練馬師都唔會請主帥,又可以話大部份馬主唔喜歡夾錢請主帥。有時候請主帥原因,更加係因為騎師想留港發展,但可能未必有牌,練馬師造順水人情,說服馬主。當然這些是道聽途說,大家不要認。

Profiles of shimari   
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2011-12-04 on 11:19
上次入埸多謝老師指路明燈以及我對排行包尾之倉主有少少看法
今日又不同好冷之心表露無維
R1 博利好
R3 共同目標
R10 穿針引線
整條靈活玩學下占兄都好!

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2011-12-04 on 13:09
Good .勁呀!

Profiles of gogohorse   
晒馬samana

發表於: 2011-12-04 on 15:43
7039 04-12-2011
15:15 沙田
星期日 孖寶 6 場 5 博愛福星 + 7 神聖駒 +
9 精彩遊戲
7 場

叫叫?

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-12-04 on 15:52
Quote:

On 2011-12-04 15:43, samana wrote:
7039 04-12-2011
15:15 沙田
星期日 孖寶 6 場 5 博愛福星 + 7 神聖駒 +
9 精彩遊戲
7 場

叫叫?

如果你叫12就要揾耶穌幫下你囉

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

發表於: 2011-12-05 on 09:47
上帝不作功,勞碌白費工,耶穌有祝福,阿森識符碌!
得餐笑笑的叫叫......

講下猪狼决,小弟無票.但就想猪猪嬴,唔識得佢果啲乜春正剛,只是覺得佢一世够運,脚頭正,如果香港比佢揸番十年八年𨋢,以佢的運氣,應該都唔會差得去邊嘅,一於撑猪突搜!!!

Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款