登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> +二分十分寸
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author +二分十分寸
shwong

註冊於: 08/12/2006
發帖數目: 236
發表於: 2011-12-08 on 21:46
1842 07-12-2011
21:40 跑馬地
星期三 獨贏 6 場 6 玉峽生輝 $500

$500.00 $7,250.00
1843 07-12-2011
星期三 位置 6 場 6 玉峽生輝 $1000

$1,000.00 $4,300.00

先多謝占兄以前幫我種落D樹,我有買,但買之前因為怕左跑第二個隻,所以買得好細。
尼隻野睇黎又可以開始慢慢等勒。

Profiles of shwong   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-12-09 on 11:09
Quote:

On 2011-12-08 21:46, shwong wrote:
1842 07-12-2011
星期三 獨贏 6 場 6 玉峽生輝 $500

$500.00 $7,250.00
1843 07-12-2011
星期三 位置 6 場 6 玉峽生輝 $1000

$1,000.00 $4,300.00

先多謝占兄以前幫我種落D樹,我有買,但買之前因為怕左跑第二個隻,所以買得好細。
尼隻野睇黎又可以開始慢慢等勒。

賢弟,依啲都係你嘅運氣,不過以你注碼,好似少左啲喎!
我本來賽前都有望吓佢,但我對李慕華認識不深,驚佢舞唔掂,所以我不敢買了!

Profiles of JimmyMa   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2011-12-09 on 11:52
[quote]
On 2011-12-09 11:09, JimmyMa wrote:
Quote:

SRC="images/phpbb/smiles/icon_lol.gif">
我本來賽前都有望吓佢,但我對李慕華認識不深,驚佢舞唔掂,所以我不敢買了!

jim,

唔好玩啦! 李慕華都多次來港獻技。佢都舞唔掂,真係唔知邊個可以啦!

這個騎師,今年臨時"拉夫"去澳洲跑墨爾本盃,代替被罪停賽的韋紀力,結果還是勝出了。這場冠亞軍的距離是歷來最接近,勝負的分野,全是騎技的高低。

Profiles of rodney     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-12-09 on 12:46
[quote]
On 2011-12-09 11:52, rodney wrote:
Quote:

On 2011-12-09 11:09, JimmyMa wrote:
Quote:

SRC="images/phpbb/smiles/icon_lol.gif">

jim,

唔好玩啦! 李慕華都多次來港獻技。佢都舞唔掂,真係唔知邊個可以啦!

這個騎師,今年臨時"拉夫"去澳洲跑墨爾本盃,代替被罪停賽的韋紀力,結果還是勝出了。這場冠亞軍的距離是歷來最接近,勝負的分野,全是騎技的高低。

講真,我真係唔多識佢,你都知我從來不賭海外馬,同埋每年一到國際賽我都冇乜興趣買嗰幾場,所以你先前見我post問RM仔,莫雅同李慕華的分別,就係咁解啦!

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-12-09 on 13:21
咁我就知道李慕華一定高過郭能,依排泰國退咗水,娛樂業待興,割左能,不如送佢過去做人妖騷好過了!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
shwong

註冊於: 08/12/2006
發帖數目: 236
發表於: 2011-12-09 on 13:57
唉!占兄,我同你一樣,都係唔睇外國馬,所以對騎師覺得冇把握,而隻駕寶重要係戴圖理騎,
因此......我承認我冇膽、我怕輸

雖然星期日我都唔買,但有隻馬就想同大家討論下,
就係隻天久,我覺得佢可以橫掃,你地點睇?

另外,笑兄你真利害,割能=冇能用都比你參透到出黎!
我真係服左你。

Profiles of shwong   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-12-09 on 16:21
Quote:

On 2011-12-09 13:57, shwong wrote:
唉!占兄,我同你一樣,都係唔睇外國馬,所以對騎師覺得冇把握,而隻駕寶重要係戴圖理騎,

我真係服左你。

@我就完全冇竟見,因我都唔知外來對手實力如何呢!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-12-09 on 19:55
Quote:

On 2011-12-09 16:21, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-12-09 13:57, shwong wrote:

我真係服左你。

@我就完全冇竟見,因我都唔知外來對手實力如何呢!

得閒望左下依場啲操练,如果一定要我買依場馬,我一定買小橋,點解?睇操練囉!揸住一個point,
就因為依隻馬攪到要老巫星期日出操,老巫都肯制,依個大牌,要佢星期日操馬,真係俾足面隻馬,唔買佢仲買邊隻呀!

修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1535
發表於: 2011-12-09 on 22:51
重看星期三晚「華哥」表現,個人認為只屬一般。最好當然是當晚騎師王,騎功已經爐火純青,而且充滿娛樂性,又受傳媒歡迎。另外,都發覺小蔡有逐步該少既進步。其實,我個人認為此子,無疑有天份,但一直感覺不到他日可以成為天皇巨星。但他真的很幸運,遇到他的恩師伯樂東尼,希望他可以讓我跌眼鏡,帶領「加州萬里」勝出香港盃,為華人騎師╴為香港人爭光。

Profiles of shimari   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-12-10 on 19:16
Quote:

On 2011-12-09 22:51, shimari wrote:
重看星期三晚「華哥」表現,個人認為只屬一般。最好當然是當晚騎師王,騎功已經爐火純青,而且充滿娛樂性,又受傳媒歡迎。另外,都發覺小蔡有逐步該少既進步。其實,我個人認為此子,無疑有天份,但一直感覺不到他日可以成為天皇巨星。但他真的很幸運,遇到他的恩師伯樂東尼,希望他可以讓我跌眼鏡,帶領「加州萬里」勝出香港盃,為華人騎師╴為香港人爭光。

小弟都有此期望,这边廂名利當前,馬主一直對小蔡不離不棄,看看那邊孤寒財主榨亁老爸爸,你就知道乜嘢係情義了!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款