登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 可能比市面上任何一份马经都准些少的贴士
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )
Author 可能比市面上任何一份马经都准些少的贴士
awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2011-12-14 on 16:11
Quote:

On 2011-12-14 14:35, rickytlb wrote:
經我諗咗唔知幾多粒鐘後,終於俾我諗到因乜多數俾貼士都俾4隻馬喇!咪就係因為可用10蚊雞買4連環囉...,我有時真係好聰明㗎!哇哈哈...

你可以试试买番几注单T同四连环的!
话吾定有意外收获的呢!

Profiles of awayqq   
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2011-12-14 on 17:41
Quote:

On 2011-12-13 23:36, pmengineers wrote:

Sam 哥:
貼士要用到錢買是否浪費就見人見智。

錢的多小比起貼士(資訊)的重要性可能對某些人是濕濕碎,最緊要唔好將的所謂貼屎當成仙丹草然後×身落去就得喇。

貼士中到反艇估然好;就算D貼屎會輸到反肚也是好野黎既,係唔係?

既然大家有興趣,小弟同林老闆又不妨提供下列之比錢買的貼屎讓各弟兄參考。但輸贏都各下自己負責。

(註:下列之屎在賽前一天星期二 四點已收到)
14/12/2011 HV Races
R1 12 10 4 6
R2 10 2 1 5
R3 12 7 9 3
R4 7 5 2 3
R5 8 6 11 7
R6 1 3 6 2
R7 4 7 1 3
R8 11 8 7 12
如你們都有興趣,可以發下牙言講下點解D收錢人會比呢D四腳出黎呢!
記住:是用錢買的。

好,我寫先:
十蚊四腳四連環,唔錯!

眾兄弟, 剛看完了…
1/ 較同意的四腳=R4好利佳(在其它比錢貼士set),在前面操控步速,有機會玩死好Hong Kong.

2/ 上次23/11 我們在車上討論Good Hong Kong, 今晚得兩個銀錢,記得 I love U 嗎? 第一次初出1600m 56倍跑第二,跟住3.8倍死火跑第七! 今晚會否曆史重演?

3/ 較不同意的4腳= R1實業(6.8倍) R2神雄(10倍),兩隻都有無呢頭飛,odds太低唔抵。上幾次走勢都唔係波,引人入屎坑似D。

4/ Sam 哥隻乃西得福又係得十二個開,唔係幾抵!

5/ R6 我研究緊長精,希望有得博!

6/ R8 上次分列二三既深智and連利又黎喇,重有無機再偷雞爆過? Sam哥,開聲喇!

pm

Profiles of pmengineers   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2011-12-14 on 20:14
Quote:

On 2011-12-14 17:41, pmengineers wrote:
Quote:

On 2011-12-13 23:36, pmengineers wrote:

Sam 哥:

錢的多小比起貼士(資訊)的重要性可能對某些人是濕濕碎,最緊要唔好將的所謂貼屎當成仙丹草然後×身落去就得喇。

貼士中到反艇估然好;就算D貼屎會輸到反肚也是好野黎既,係唔係?

既然大家有興趣,小弟同林老闆又不妨提供下列之比錢買的貼屎讓各弟兄參考。但輸贏都各下自己負責。

R2 10 2 1 5
R3 12 7 9 3
R4 7 5 2 3
R5 8 6 11 7
R6 1 3 6 2
R7 4 7 1 3
如你們都有興趣,可以發下牙言講下點解D收錢人會比呢D四腳出黎呢!

好,我寫先:
十蚊四腳四連環,唔錯!

眾兄弟, 剛看完了…
1/ 較同意的四腳=R4好利佳(在其它比錢貼士set),在前面操控步速,有機會玩死好Hong Kong.

2/ 上次23/11 我們在車上討論Good Hong Kong, 今晚得兩個銀錢,記得 I love U 嗎? 第一次初出1600m 56倍跑第二,跟住3.8倍死火跑第七! 今晚會否曆史重演?

3/ 較不同意的4腳= R1實業(6.8倍) R2神雄(10倍),兩隻都有無呢頭飛,odds太低唔抵。上幾次走勢都唔係波,引人入屎坑似D。

6/ R8 上次分列二三既深智and連利又黎喇,重有無機再偷雞爆過? Sam哥,開聲喇!

pm

去咗腳仔摩摩剛回,

乃西得福走左光,點會冷,想長精,最好就抖下清新空氣, 深智and連利再偷雞爆過?直頭搵著數啦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2011-12-14 on 20:15
Quote:

On 2011-12-14 17:41, pmengineers wrote:
Quote:

Sam 哥:

R2 10 2 1 5
R3 12 7 9 3
R4 7 5 2 3
R5 8 6 11 7
R6 1 3 6 2
R7 4 7 1 3

好,我寫先:
十蚊四腳四連環,唔錯!

眾兄弟, 剛看完了…

pm

去咗腳仔摩摩剛回,

乃西得福走左光,點會冷,想長精,最好就抖下清新空氣, 深智and連利再偷雞爆過?直頭搵著數啦!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

發表於: 2011-12-14 on 20:15
Quote:

Quote:

Sam 哥:

R2 10 2 1 5
R3 12 7 9 3
R4 7 5 2 3
R5 8 6 11 7
R6 1 3 6 2
R7 4 7 1 3

好,我寫先:
十蚊四腳四連環,唔錯!

眾兄弟, 剛看完了…

pm

去咗腳仔摩摩剛回,

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款