登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 衆樂樂有冇攪錯?
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 衆樂樂有冇攪錯?
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2011-12-16 on 17:57
隻馬現在25倍,但一睇生果報貼馬統計(30份馬經計), 却是頂頭大熱,究竟係誰之錯呢?點會相差咁遠架???

Profiles of JimmyMa   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2011-12-16 on 22:28
Quote:

On 2011-12-16 17:57, JimmyMa wrote:
隻馬現在25倍,但一睇生果報貼馬統計(30份馬經計), 却是頂頭大熱,究竟係誰之錯呢?點會相差咁遠架???

呵呵、倍率合你胃口味得啦。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2011-12-16 on 22:31
單車又想變摩托(爪皇豪火)轉馬房有起色,促唔搏命呢次。一放到底。估計步速會偏慢。形勢有利今次。上次快步速頂到外疊輸唔遠。今次慢步速12檔一樣可放頭貼欄跑/搶到欄好大機會贏/宜家得個8倍。的飛都幾有信心/

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-12-17 on 10:18
Quote:

On 2011-12-16 22:31, kamchung wrote:
單車又想變摩托(爪皇豪火)轉馬房有起色,促唔搏命呢次。一放到底。估計步速會偏慢。形勢有利今次。上次快步速頂到外疊輸唔遠。今次慢步速12檔一樣可放頭貼欄跑/搶到欄好大機會贏/宜家得個8倍。的飛都幾有信心/

本來我都想買依隻,但見操練好似有啲問題,所以都係唔買!

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2011-12-17 on 10:40
上次我都奶左佢野~~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1534
發表於: 2011-12-17 on 11:36
天氣轉冷,如果有一埋火取暖,就好了!「爪系」都好無贏馬,隻馬輕了好多磅,唔知發生什麼事?

Profiles of shimari   
风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2011-12-17 on 11:55
堆豪火其實機會幾高下咖!今次我有滴喜歡鞍上人喔!但如果臨場打成五倍以上我就放棄!因為同場唔值得去WIN!
隻眾樂樂除輕磅外,唯擔心其后勁不繼喔
如果同系博博下。我選擇博寶中寶,點解選佢:因為我呢次想博寶中寶的那段爆炸力!據友人講此類馬有一种很強的后勁和爆力!

Profiles of zwn770923   
龍王kamchung

發表於: 2011-12-18 on 13:14
Quote:

On 2011-12-17 10:18, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-12-16 22:31, kamchung wrote:

占兄。操練唔似。你系唔系睇佢無加課踱步啊

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2011-12-18 on 14:21
Quote:

On 2011-12-18 13:14, kamchung wrote:
Quote:

On 2011-12-17 10:18, JimmyMa wrote:
Quote:

贏兄,唔明你話 "系唔系睇佢無加課踱步啊",你是指星期幾?我最後都冇買此馬,改買左雅趣,結果輸左馬頭,可以話輸左俾昨日表現神勇嘅楊綸,無話可說!最後唔買佢嘅原因有兩個,一就是我覺得隻馬狀態未足,而且在上星期六,日都冇露面,二是此馬名氣大,必惹飛,無乜分頭,唔係我杯茶囉!

龍王kamchung

發表於: 2011-12-18 on 15:17
Quote:

On 2011-12-18 14:21, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2011-12-18 13:14, kamchung wrote:
Quote:

Quote:

贏兄,唔明你話 "系唔系睇佢無加課踱步啊",你是指星期幾?我最後都冇買此馬,改買左雅趣,結果輸左馬頭,可以話輸左俾昨日表現神勇嘅楊綸,無話可說!最後唔買佢嘅原因有兩個,一就是我覺得隻馬狀態未足,而且在上星期六,日都冇露面,二是此馬名氣大,必惹飛,無乜分頭,唔係我杯茶囉!

如果睇操練,八飛操練與贏馬時差不多。有過之而無不及。呢只野降班前系田草2000米試過馬。只輸三四馬位跟前。田草一定得估計。4744 16-12-2011
21:02 沙田
星期六 獨贏及位置 3 場 4 八飛

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款