登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 占叔請進, 有野請教
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 占叔請進, 有野請教
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-04-18 on 19:58

小赌怡情,谢谢占叔

Profiles of yeunglm2005   
风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2012-04-18 on 19:59
Quote:

On 2012-04-18 11:38, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-04-17 23:00, yeunglm2005 wrote:
上次有买此马, 可惜第四。准备买2X3WP, 射贺喜

明白!首先讲投注策略,如果你要买此马WP,最保守都要1W3P,主要系赖仔功夫,佢今季跑8次1800全三甲不入,上季18次得2个第三,有咁嘅资料,你惊惊未?讲完人就讲马,先睇同场嘅对手,隻天鹰用柏寳,会唔会孭飞,就要睇隻大律师跑成点?天鹰点解唔用赖仔去跑,我个人就认为就唔同喜万家计,因为赖仔骑此马过往纪彔是1W6P,证明佢同此马合拍非最佳也!另外我个人认为3.5.8.10都系好强对手,
我个人就锺意3.8多啲!唔好以为隻8上次用柏寳输一条街就唔驶睇,上场根本就冇跑过,隻马减到31分有咁嘅赔率,买P就真系玩得过,尤其系季初49分1200入位露光,一路减到31分,再加埋上场用柏寳输一条街,就算雪茄佬叫你买,你都唔敢买得多啦!系唔系?
睇完我以上见解,你觉得你隻衆乐乐点呢?希望佢系人弃我取之下,走个第三翻嚟啦!

so goo!!!

Profiles of zwn770923   
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-04-18 on 19:59

Profiles of yeunglm2005   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-04-19 on 12:01
Quote:

On 2012-04-18 19:58, yeunglm2005 wrote:

小赌怡情,谢谢占叔

你说得沒錯,跑馬小注的確係小賭怡情,至高娛樂,切忌贏錢後, 自以為係馬神後就走火入魔呀!歸根到底,贏錢主要都係靠運氣,勤力做功課,祗可以避免輸少啲冤枉錢吧了!祝你運氣繼續嚟!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-04-19 on 13:20
9539 18-04-2012
13:39 跑馬地
星期三 獨贏 3 場 5 業盛於和

賭馬就真係講運氣, 可惜小弟咋晚遲歸, 誤左發達, 第3場果隻和氣生財是小弟全日心水, 早開工的話, 依條2千7的孖寶點都揾番幾皮嘢, 今日就冒雨渡江偵察記, 利澳見啦係味!
依幾次占叔拆局, 果然精采, 雖然占叔果啲唔係乜春正統理論, 但食猪紅拉黑史, 唔到你唔服, 比起果啲褲頭夾把尺, 度完馬度水之輩, 又真係值得占叔叔間中認下九史的, 如果唔服氣嘅, 咪貼出來大家品評下嘍!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-04-19 on 17:41
Quote:

On 2012-04-19 13:20, samana wrote:

賭馬就真係講運氣, 可惜小弟咋晚遲歸, 誤左發達, 第3場果隻和氣生財是小弟全日心水, 早開工的話, 依條2千7的孖寶點都揾番幾皮嘢, 今日就冒雨渡江偵察記, 利澳見啦係味!
依幾次占叔拆局, 果然精采, 雖然占叔果啲唔係乜春正統理論, 但食猪紅拉黑史, 唔到你唔服, 比起果啲褲頭夾把尺, 度完馬度水之輩, 又真係值得占叔叔間中認下九史的, 如果唔服氣嘅, 咪貼出來大家品評下嘍!

Sam哥,其实我呆九個你好多,我竟然唔識去買第一,二口孖寳,至於隻業和係我嘅全日馬胆,但係咁熱嘅馬,我就真係冇乜興趣買嘅馬,又點會叫人買!
18-04-2012
20:13 跑馬地

18-04-2012
21:43 跑馬地
星期三 獨贏及位置 6 場 2 珠光寶氣 + 8 新力飛

18-04-2012
22:14 跑馬地
星期三 獨贏及位置 7 場 4 福喜

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-04-20 on 12:45
Quote:

On 2012-04-19 17:41, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-04-19 13:20, samana wrote:

Sam哥,其实我呆九個你好多,我竟然唔識去買第一,二口孖寳,至於隻業和係我嘅全日馬胆,但係咁熱嘅馬,我就真係冇乜興趣買嘅馬,又點會叫人買!
18-04-2012
20:13 跑馬地

18-04-2012

18-04-2012

18-04-2012

18-04-2012

有人PM問我點解POST依兩條飛俾人睇,理由係我想話俾人聽,跑馬唔係你話想搏就一定贏,運氣係最重要嘅!仲想講嘅係依個梁家俊,唔知係咪成日掛住同RITA拍拖,完全不在狀態,隻新力可以漏閘,直路取位仲差到不得了,跑個第四,真係春袋都變左足球

dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2012-04-20 on 16:30
好似不是RITA,如果係會不會姊弟x?
會不會是足球台個女主持比較䅗個似的呢?
有沒朋友可以証實下!

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-04-21 on 10:15
今日俊仔都好似想有啲表現,向權叔表示他是好拍檔咁呢!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-04-21 on 10:38
Quote:

On 2012-04-21 10:15, samana wrote:
今日俊仔都好似想有啲表現,向權叔表示他是好拍檔咁呢!

睇嚟Sam哥對依隻馬琴晚注飛都好憧憬,但係我對依隻靠放頭揾食嘅馬同俊仔係後上騎師就冇乜好感囉!咁今日有乜好介紹呢?可以話俾大家聽,今日有個練馬師嚟左香港我都唔知幾多年,今次操練突然間全部改哂,可能會大舉出擊,大家留意下啦二少!我入馬場啦!大家好運

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款