登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> RM仔的華麗寶
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author RM仔的華麗寶
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-04-24 on 17:32
今次你依隻愛馬係第一場,唔知你點睇呢?

Profiles of JimmyMa   
limc366

註冊於: 18/05/2009
發帖數目: 69
發表於: 2012-04-24 on 21:04
我都鍾意喎

Profiles of limc366   
RM仔RyanMorre

註冊於: 20/08/2010
發帖數目: 452
發表於: 2012-04-25 on 10:06
Jimmy兄仲記得我經常提呢隻馬haha

一早已表明出擊路程為
田草1400 及 谷草1650

四字提供:升勢未止

如嫌W過熱, 買Q可捧

Profiles of RyanMorre   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-04-25 on 11:29
Quote:

On 2012-04-25 10:06, RyanMorre wrote:
Jimmy兄仲記得我經常提呢隻馬haha

一早已表明出擊路程為
田草1400 及 谷草1650

四字提供:升勢未止

如嫌W過熱, 買Q可捧

RM仔,點解我要提出依隻馬,果然你對佢仍依戀不下,睇翻依隻馬今晚熱門指數,真係唔第一,都第二,再睇佢近賽績加埋今仗扳強手,就想唔熱都好難!但我對於肥文上賽後對此馬操練嘅歩署,就覺得佢有點兒那個,同佢一貫作風有別,既然我認定此馬有倒灶危機,又係我地啲冷門客出手嘅時候啦!各位馬友,你地依場有乜心水呀?

RodRod

註冊於: 05/10/2003
發帖數目: 292
Hong Kong
發表於: 2012-04-25 on 11:56
占兄點睇易撻隻神野?

Profiles of Rod   
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-04-25 on 12:06
我鍾意隻華獅, 前次黎海榮騎得幾好, 上次換人不算, 今次榮子肯騎返有計.

Profiles of yeunglm2005   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-04-25 on 12:12
Quote:

On 2012-04-25 11:56, Rod wrote:
占兄點睇易撻隻神野?

ROD兄,依隻馬係全場最高分71馬減到得16分,你都知達哥嘅馬,唔係易捉,佢嘅操練手法亦冇得俾你捉,跑來跑去跑短途,今場突轉跑1650,而兄弟馬都係此程馬,有得分,不失為一隻冷馬呀!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-04-25 on 12:15
Quote:

On 2012-04-25 12:06, yeunglm2005 wrote:
我鍾意隻華獅, 前次黎海榮騎得幾好, 上次換人不算, 今次榮子肯騎返有計.

威哥嘅鬥志就無可懷疑啦!上場擺明湯仔騎唔掂,用黎海肯定騎高半班以上啦!

RodRod

註冊於: 05/10/2003
發帖數目: 292
Hong Kong
發表於: 2012-04-25 on 13:23
Quote:

On 2012-04-25 12:12, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-04-25 11:56, Rod wrote:
占兄點睇易撻隻神野?

ROD兄,依隻馬係全場最高分71馬減到得16分,你都知達哥嘅馬,唔係易捉,佢嘅操練手法亦冇得俾你捉,跑來跑去跑短途,今場突轉跑1650,而兄弟馬都係此程馬,有得分,不失為一隻冷馬呀!

我好like隻嘢,外地試過游水第一,上星期六課一千試大閘都有人落大注飛。得翻十幾分季尾淘汰馬,最慘排外擋搏下啦

Profiles of Rod   
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-04-25 on 13:44
Quote:

On 2012-04-25 12:15, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-04-25 12:06, yeunglm2005 wrote:

威哥嘅鬥志就無可懷疑啦!上場擺明湯仔騎唔掂,用黎海肯定騎高半班以上啦!

上次隻獅應該說完全沒跑過, 同場頭馬是黎仔騎的超力駒.
占叔對這場有什麼看法, 給我們分享分享

Profiles of yeunglm2005   
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款