登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 我又嚟講吓心水冷馬
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 )
Author 我又嚟講吓心水冷馬
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-05-03 on 14:02
Quote:

On 2012-05-02 22:33, awayqq wrote:
Quote:

On 2012-05-02 22:11, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-02 21:26, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-02 21:02, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-02 20:30, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-02 20:04, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-02 15:07, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-02 13:42, samana wrote:
占爺,熱有熱玩啫,小弟都想用上關#10射條孖寶,如果有10倍以上就博得過了...
至於第三場,又係我手起刀落買單Q的機會,但凡買單Q者,有2個起碼條件,其中要有一必到馬,其二要有一必博馬,依場既有必到馬,小弟心目中的必博馬係排最出宜家又最泠果隻,睇老貓手勢今季仲想帮佢拾番啲,評分仍有多少位,威廉王子的後勁力,上日已幫小弟執左96文p士,果隻嘢有前有後,諗得過毋?

Sam哥講真我對依隻浪漫上次已唔睇好,今次都係一樣,如果要殺隻四,有兩隻都有得諗,就係隻3同10,
隻3自從綸仔落飛入第三後,又收收埋埋,但今次操練
唔同哂,1650擺明路短,但整兩個閘,似是有目的而行,用倫騎,冷門佢唔會客氣嘅,另外10也可留意,但應該唔係依場,除配備先喇!唔知阿贏兄,會唔會
俾啲專業意見呢?

俾多个数据关于3號,就係安國倫騎大哥成馬15次,輸得最遠一次係6.25身位,証明倫騎此房馬,必去盡!

乜嘢叫做鬥志?睇倫少騎就知啦!依條QP有141.-都唔錯!收左錢嘅人,攞翻起啲本錢,再攞小小紅利,跟住就等第五場買我嘅心水啦!

好啦!我要介紹俾大家嘅馬就係大衛精神,唔好以為我同基佬有路,上次中完佢,今次又係佢?其實隻馬乜嘢料,唔駛我講,剩係由華哥過房嚟,都已經值得買啦!你會話華哥過嚟都輸左四場啦!仲買?咁你睇有兩場邊個去搏馬,就知點解輸,上場玩泥沙全程大外檔走,今場就拿拿臨整翻個贏馬眼罩嚟跑,可能有人話62分喎,會唔會減埋兩分落班,睇安甲就知唔會啦!仲有其他嘅優點,我唔講咁多啦,總之,後先收左錢嘅,就攞啲出嚟買翻啲啦!如果要買q/qp, 我就
介紹11-1.7啦!大家好運啦!

跟個位跟到咁靚,原來一騎落去係冇嘅!跑左隻次選出嚟添!吹漲!基仔輸左係咁啦,我收貨!

R7 我估會開隻5!

只11跑到无雷公咁远喔!咁都算中啊?!

船主,依位會員成日講嘢都九唔搭八,可唔可以幫忙在本人的顯示上忽略左佢呢?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2012-05-03 on 14:55
Quote:

On 2012-05-03 14:02, samana wrote:
Quote:

On 2012-05-02 22:33, awayqq wrote:
Quote:

On 2012-05-02 22:11, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-02 21:26, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-02 21:02, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-02 20:30, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-02 20:04, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-02 15:07, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-02 13:42, samana wrote:
占爺,熱有熱玩啫,小弟都想用上關#10射條孖寶,如果有10倍以上就博得過了...
至於第三場,又係我手起刀落買單Q的機會,但凡買單Q者,有2個起碼條件,其中要有一必到馬,其二要有一必博馬,依場既有必到馬,小弟心目中的必博馬係排最出宜家又最泠果隻,睇老貓手勢今季仲想帮佢拾番啲,評分仍有多少位,威廉王子的後勁力,上日已幫小弟執左96文p士,果隻嘢有前有後,諗得過毋?

Sam哥講真我對依隻浪漫上次已唔睇好,今次都係一樣,如果要殺隻四,有兩隻都有得諗,就係隻3同10,
唔同哂,1650擺明路短,但整兩個閘,似是有目的而行,用倫騎,冷門佢唔會客氣嘅,另外10也可留意,但應該唔係依場,除配備先喇!唔知阿贏兄,會唔會
俾啲專業意見呢?

俾多个数据关于3號,就係安國倫騎大哥成馬15次,輸得最遠一次係6.25身位,証明倫騎此房馬,必去盡!

乜嘢叫做鬥志?睇倫少騎就知啦!依條QP有141.-都唔錯!收左錢嘅人,攞翻起啲本錢,再攞小小紅利,跟住就等第五場買我嘅心水啦!

好啦!我要介紹俾大家嘅馬就係大衛精神,唔好以為我同基佬有路,上次中完佢,今次又係佢?其實隻馬乜嘢料,唔駛我講,剩係由華哥過房嚟,都已經值得買啦!你會話華哥過嚟都輸左四場啦!仲買?咁你睇有兩場邊個去搏馬,就知點解輸,上場玩泥沙全程大外檔走,今場就拿拿臨整翻個贏馬眼罩嚟跑,可能有人話62分喎,會唔會減埋兩分落班,睇安甲就知唔會啦!仲有其他嘅優點,我唔講咁多啦,總之,後先收左錢嘅,就攞啲出嚟買翻啲啦!如果要買q/qp, 我就

跟個位跟到咁靚,原來一騎落去係冇嘅!跑左隻次選出嚟添!吹漲!基仔輸左係咁啦,我收貨!

R7 我估會開隻5!

船主,依位會員成日講嘢都九唔搭八,可唔可以幫忙在本人的顯示上忽略左佢呢?

明明吾中有话中PQ,高手!佩服!

Profiles of awayqq   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-05-03 on 16:07
Quote:

On 2012-05-03 14:55, awayqq wrote:
Quote:

On 2012-05-03 14:02, samana wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

俾啲專業意見呢?

R7 我估會開隻5!

依位老兄,你系咪有思觉失调?抑或你老眼昏花睇唔清楚,又或你中文水平低,连中文都唔识睇呢?其实你都应该好忙,先排系依度叫人入钱你户口俾马料人,系咪揾唔到老衬呢?我地db网会员,唔系好似你谂咁呆9嫁,场场系度乱咁吹,赢兄话斋: 真系笑9死人呀!

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-03 on 17:56
Quote:

On 2012-05-03 13:55, yeunglm2005 wrote:
占叔, 週日尾場隻椒點睇啊, 上次被嚴厲譴責, 今次換上愛將力力, i like it !!

杨仔,不如你開過新post出嚟等大家慢慢吹水啦!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-03 on 18:19
Quote:

On 2012-05-03 14:55, awayqq wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

俾啲專業意見呢?

R7 我估會開隻5!

你話我唔中PQ, 就俾你睇吓啦!
我唔同你係度場場亂咁吹,俾你疴尿射竹筒撞中一,兩場有乜出奇呀!
2510 02-05-2012
20:09 跑馬地
星期三 位置Q 3 場 3 正歡騰 + 4 駿馬精英 $400

$5,640.00

awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2012-05-03 on 23:45
马会的结算系统好似无呢注单喔?!

Profiles of awayqq   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2012-05-04 on 10:16
恕我係度....叉開個話題...其實QQ兄成日講馬會既結算系統....我極度懷疑...QQ兄俾人呃左仲深信不疑。

馬會結算系統都俾你睇到?更加重要既係...馬會點解要有結算系統呢?

佢個系統只係處理注項,分類,之後有結果,配合就派彩。這個算是結算系統吧?

就算俾你睇到又如何?又有什麼意思?但點解要俾你睇到呢?真係神秘!

唯一一個可能,就係QQ兄你係俾左錢參加什麼什麼睇到馬會結算系統既網站吧!以為入面有什麼大注呀內幕呀...之類既投注?(其實呢度都有大注飛睇既)

可能我估錯,可能係我有眼不識泰山,真係有得睇馬會投注系統!如有的話,先行認錯!

Profiles of hinchung   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-05-04 on 11:32
QQ兄直頭係網神添啦,5月2日即市大細期最高同樣係21244,佢能夠響21300沽到2張期指,佢用乜方法沽到呢?係咪自作自受呢?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-05-04 on 11:44
Quote:

On 2012-05-04 11:32, rickytlb wrote:
QQ兄直頭係網神添啦,5月2日即市大細期最高同樣係21244,佢能夠響21300沽到2張期指,佢用乜方法沽到呢?係咪自作自受呢?

Profiles of yeunglm2005   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-04 on 12:49
Quote:

On 2012-05-03 23:45, awayqq wrote:
马会的结算系统好似无呢注单喔?!

对于你依啲识写几个难鬼程式,就以为可以收彔马会所有投注资料,就真系江前主席名句:
too naive了!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款