登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> Jimmy sir, 揾你提供八塲冷馬
Author Jimmy sir, 揾你提供八塲冷馬
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-05-05 on 19:24
Jim sir,

八場綠色,名寶同歡笑,你話邊隻好?還是你有其它更好的。

Profiles of fatmanchai   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-05-05 on 19:50
Quote:

On 2012-05-05 19:24, fatmanchai wrote:
Jim sir,

八場綠色,名寶同歡笑,你話邊隻好?還是你有其它更好的。

Fat兄,一望你個post就嚇我一跳,要我提供8場冷馬,唔係牙?啊!打開一看原來是第八場!明日亦可以講係大賽日,正路馬抬頭都好正常,就算有冷出都係一啲高質馬輸到你驚後而成冷,今次就走出嚟!睇番第8場有隻善寳大熱門係度,死唔死得呢?咁就要睇完隻錦衣衛再作决定啦!但我睇隻錦衣衛應該贏唔到,咁隻善寶就好難輸囉!

Profiles of JimmyMa   
fatmanchai

發表於: 2012-05-05 on 20:50
Jimmy sir, 以你今時今日嘅功力,叫你比8場冷馬,簡直是易如反掌喇。講到第八塲,我都估善寶定有三甲,所以想你幫手揾隻冷腳唧,請多多幫忙。

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-05 on 21:07
Quote:

On 2012-05-05 20:50, fatmanchai wrote:
Jimmy sir, 以你今時今日嘅功力,叫你比8場冷馬,簡直是易如反掌喇。講到第八塲,我都估善寶定有三甲,所以想你幫手揾隻冷腳唧,請多多幫忙。

Fat兄你真係識講笑,8場冷馬?睇到有一場已經好開心了!講番你嘅第八場,係db耐啲嘅人都知我對奸仔航特別清楚,所以你一定先要睇完隻錦衣衛點跑,才再對善寳下决定,因為兩隻馬操練其實都唔係太好,係有缺點,而以錦衣衛為甚!如果要揾隻冷脚, 7號係一個選擇,始終減分太多又連場輸不遠!

fatmanchai

發表於: 2012-05-05 on 21:27
多謝!睇你的資料好過睇隻”廢得精彩”碟多多聲。正如你話,咁明天有邊塲你搵到冷嘢呢?

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-05 on 22:15
Quote:

On 2012-05-05 21:27, fatmanchai wrote:
多謝!睇你的資料好過睇隻”廢得精彩”碟多多聲。正如你話,咁明天有邊塲你搵到冷嘢呢?

既然你信得過我,明天我PM俾你啦!我唔想咁多人嚟
db challenge我囉,你都應該睇到post啦!

fatmanchai

發表於: 2012-05-05 on 22:22
多謝!多謝!

晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-05-05 on 22:31
Quote:

On 2012-05-05 22:15, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-05 21:27, fatmanchai wrote:

既然你信得過我,明天我PM俾你啦!我唔想咁多人嚟
db challenge我囉,你都應該睇到post啦!

依啲憎人富貴嫌人貧之輩,阿叔認下叻都唔抵得,驚死人唔知佢有料咁,叫佢比隻出嚟睇下點囉,做代表?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-05-06 on 00:56
最近莱哥骑鄭俊偉的马表现不错,不妨拖一脚

Profiles of yeunglm2005   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款