登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 5月9日請教占叔
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 5月9日請教占叔
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-05-08 on 15:20
占叔, 呢兩隻點睇啊, 幫忙看看機會如何

2場自家威, 雖然谷草未上過名, 但季初一戰於谷草放的幾好, 今仗重返谷草,換上新愛將昌哥, 排外檔分頭更好.(昌哥不怕老外 ^_^)

4場回鄉精神, 豹隱多時突然強配杜利萊出王牌
同場大熱喜勁駒, 上次賽後潘頓沒操過, 而且方嘉柏和杜利萊關係密切.

Profiles of yeunglm2005   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-05-08 on 18:12
Quote:

On 2012-05-08 15:20, yeunglm2005 wrote:

2場自家威, 雖然谷草未上過名, 但季初一戰於谷草放的幾好, 今仗重返谷草,換上新愛將昌哥, 排外檔分頭更好.(昌哥不怕老外 ^_^)

同場大熱喜勁駒, 上次賽後潘頓沒操過, 而且方嘉柏和杜利萊關係密切.

楊仔,我發覺你都偏向虎山行,似乎不冷不快咁!但係你就令我頭痕,自家威你都敢買,就真係勇字當頭!我就計唔掂佢有機會!講翻依場,本來我想出post, 依家既然你講開,就係度講埋,我既標題係:
" 食過翻尋味 ",雪茄佬有隻馬左右護法搏極得個近字,終於要揾達少出手,仲要出埋左,右手護駕,終於護駕成功,我為左一取快感,熱門亦不顧而下注!
所謂你呆,最怕你唔來,一個星期後,真係講都唔信,咁jetso嘅,雪茄佬又揾來達少騎隻搏極得個近字嘅神女,你地話幾易揾銀呢!各位看官,講到依度,
你地對依場有乜睇法呢?大家一齊研究吓啦!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-05-08 on 20:27
依場會唔會笨人出口,精人出手呀?
精人宜家都幾重手,埋門回飛就岩食了......

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-05-08 on 21:36
Quote:

On 2012-05-08 20:27, samana wrote:
依場會唔會笨人出口,精人出手呀?
精人宜家都幾重手,埋門回飛就岩食了......

好有可能...不竟是法蘭西的盃賽

Profiles of rodney     
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-05-08 on 22:18
Quote:

On 2012-05-08 18:12, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-08 15:20, yeunglm2005 wrote:

楊仔,我發覺你都偏向虎山行,似乎不冷不快咁!但係你就令我頭痕,自家威你都敢買,就真係勇字當頭!我就計唔掂佢有機會!講翻依場,本來我想出post, 依家既然你講開,就係度講埋,我既標題係:
" 食過翻尋味 ",雪茄佬有隻馬左右護法搏極得個近字,終於要揾達少出手,仲要出埋左,右手護駕,終於護駕成功,我為左一取快感,熱門亦不顧而下注!
所謂你呆,最怕你唔來,一個星期後,真係講都唔信,咁jetso嘅,雪茄佬又揾來達少騎隻搏極得個近字嘅神女,你地話幾易揾銀呢!各位看官,講到依度,
你地對依場有乜睇法呢?大家一齊研究吓啦!

Jimmy sir, 我都覺得"精”人出口好有機會,博冷化學工業如何?

Profiles of fatmanchai   
yeunglm2005

發表於: 2012-05-08 on 22:29
莱哥和雪茄佬久不久眉来神往,神女去波,精人肯定要避一避

fatmanchai

發表於: 2012-05-08 on 22:32
Quote:

我覺得博冷可考慮保羅哥隻捷勝,排一檔,休息一個月,可前領可後追,跳咗二十四課,十九踱,四快跳。Jimmy sir, 你覺得點呢?

yeunglm2005

發表於: 2012-05-08 on 22:33
自家威信心不大,不过昌哥骑徐寇的马特别落力,而且徐寇的马在遗材赛表现不错

fatmanchai

發表於: 2012-05-08 on 22:37
Quote:

On 2012-05-08 22:33, yeunglm2005 wrote:
自家威信心不大,不过昌哥骑徐寇的马特别落力,而且徐寇的马在遗材赛表现不错

我同意如此塲爆,自家係最佳選擇。

yeunglm2005

發表於: 2012-05-08 on 22:45
Quote:

On 2012-05-08 22:37, fatmanchai wrote:
Quote:

On 2012-05-08 22:33, yeunglm2005 wrote:

我同意如此塲爆,自家係最佳選擇。

如不爆会选哪匹是最佳選擇呢, 愿闻其详,多谢

Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款