登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 又要搞占 sir
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author 又要搞占 sir
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-05-12 on 09:54
成晚瞓唔著,點解隻精乜咁高班又咁好分,奸仔航D畜生咁熱而東尼仔D又有得分,頭都痕埋,點搞呢,占 sir!?

Profiles of fatmanchai   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-05-12 on 10:39
今日很忙,測咗二只,係味生艾就唔知,生馬就一定了......

要光宗耀祖
靠鑽石瑪瑙

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-05-12 on 11:00
Quote:

On 2012-05-12 09:54, fatmanchai wrote:
成晚瞓唔著,點解隻精乜咁高班又咁好分,奸仔航D畜生咁熱而東尼仔D又有得分,頭都痕埋,點搞呢,占 sir!?

Fat兄,你講緊係邊隻馬呢?而告仔啲馬,我就一向冇乜興趣買!今朝一早起身,睇吓有冇人忍唔住疴早尿,點知水靜河飛,睇嚟個個都睇天造人了!今日賽事,跑完第七場都可以收工,點解,你睇第九場達少仲要玩三后一皇,咁你話點玩,就算你中,都係撞棍撞中!今日我推介冷馬就係R4 #9 依隻質素係5班真係跑3隻脚都夠贏,如果唔係健康曾出問題,一早就贏幾場。今季轉左嚟老苗度,竟然有四場在操練完全不對辦下走近,就肯定隻馬健康已攪掂,連場跑谷肯定唔係最佳場地,今場走嚟跑沙田1200,
大牛龜排大外檔,就當跑1400都冇問題,有咁嘅賠率,又點可以走雞呀!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-05-12 on 11:07
Quote:

On 2012-05-12 11:00, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-12 09:54, fatmanchai wrote:

Fat兄,你講緊係邊隻馬呢?而告仔啲馬,我就一向冇乜興趣買!今朝一早起身,睇吓有冇人忍唔住疴早尿,點知水靜河飛,睇嚟個個都睇天造人了!今日賽事,跑完第七場都可以收工,點解,你睇第九場達少仲要玩三后一皇,咁你話點玩,就算你中,都係撞棍撞中!今日我推介冷馬就係R4 #9 依隻質素係5班真係跑3隻脚都夠贏,如果唔係健康曾出問題,一早就贏幾場。今季轉左嚟老苗度,竟然有四場在操練完全不對辦下走近,就肯定隻馬健康已攪掂,連場跑谷肯定唔係最佳場地,今場走嚟跑沙田1200,
大牛龜排大外檔,就當跑1400都冇問題,有咁嘅賠率,又點可以走雞呀!

fat兄講6場2隻精嘜。

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-12 on 11:16
Quote:

On 2012-05-12 10:39, samana wrote:
今日很忙,測咗二只,係味生艾就唔知,生馬就一定了......

要光宗耀祖
靠鑽石瑪瑙

Sam哥隻耀祖都諗得過,不過得幾隻馬跑都係睇馬好啲!至於鑽石上場黏地近,但睇飛就一滴都冇,依場對手,唔係小嘢,剩係隻寳寳揸住3班實力嚟跑,仲有隻蜚聲,大哥成突然咁緊張,都唔好睇少佢!

fatmanchai

發表於: 2012-05-12 on 11:20
Quote:

On 2012-05-12 11:00, JimmyMa wrote:
Quote:

占 sir, 我講六場馬仔昌騎亞霍個隻精嘜,我覺得佢同你講隻普渡好相似,但我唔識睇狀態,所以請你𧶽教。

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-12 on 11:20
Quote:

On 2012-05-12 11:07, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

fat兄講6場2隻精嘜。

哦!依隻馬自從西哥一役大意失荊洲後,就得個近字,買佢鬥志就絶對冇問題,咁就要睇吓昌哥騎成點啦!

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-05-12 on 11:22
Quote:

On 2012-05-12 11:16, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-12 10:39, samana wrote:

要光宗耀祖
靠鑽石瑪瑙

Sam哥隻耀祖都諗得過,不過得幾隻馬跑都係睇馬好啲!至於鑽石上場黏地近,但睇飛就一滴都冇,依場對手,唔係小嘢,剩係隻寳寳揸住3班實力嚟跑,仲有隻蜚聲,大哥成突然咁緊張,都唔好睇少佢!

占占sir,R6隻4寶中寶你有點睇呀?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-12 on 11:23
Quote:

On 2012-05-12 11:20, fatmanchai wrote:
Quote:

Quote:

占 sir, 我講六場馬仔昌騎亞霍個隻精嘜,我覺得佢同你講隻普渡好相似,但我唔識睇狀態,所以請你𧶽教。

嘩!好大分別!!!剩係講身形健碩,我就於我同你,點稱呀?

fatmanchai

發表於: 2012-05-12 on 11:27
咁又係,普渡就係為大眾,夠大,精嘜一如其名,貴精即係小,正確。

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款