登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 又要搞占 sir
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author 又要搞占 sir
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-05-12 on 11:35
Quote:

On 2012-05-12 11:22, rickytlb wrote:
Quote:

On 2012-05-12 11:16, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-12 10:39, samana wrote:
今日很忙,測咗二只,係味生艾就唔知,生馬就一定了......

要光宗耀祖
靠鑽石瑪瑙

Sam哥隻耀祖都諗得過,不過得幾隻馬跑都係睇馬好啲!至於鑽石上場黏地近,但睇飛就一滴都冇,依場對手,唔係小嘢,剩係隻寳寳揸住3班實力嚟跑,仲有隻蜚聲,大哥成突然咁緊張,都唔好睇少佢!

占占sir,R6隻4寶中寶你有點睇呀?

依場馬會幾好睇,買乜馬就各有所好!我6up就一定係7.10兩隻,至於你隻寶中寳咁冷都可以搏吓嘅!

Profiles of JimmyMa   
风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2012-05-12 on 11:37
潛太耐,冒個泡又黎吹下先!
因為占哥今日唱出左我既心水愛駒出黎啦!等左好耐今日要試下咯!
六場 精麥 鉆石都嘸興趣,至於搞到FAT兄成晚訓唔著我估係鞍上人馬偉昌來舞搞到你頭暈啦!我承認條友揮鞭后上真係惦,跑前置就會激到你春袋漲,唔敢劃死只馬係佢手上完全嘸機!但我唔LIKE既係呢場隻精嘜跑慢步速又加埋外叠追!會唔會又系445566效果呢!
至於鑽石暫時嘸前嘸后,遲下跑長途先估啦
講到我既LIKE果二隻就係占哥吹既寶寶同國際啦!寶寶落到呢班係意想中既事啦!每一場跑我都留意哦,從操練上呢次胡先明顯同馬房果幾只有滴滴唔同喔!全部拍跳,唯獨隻野單跳,胡生你想搞咩野啊,再看上場基佬跑完全係試馬味襬前拉后唔揮鞭,博罰錢咩!基佬果嘸膽點會甘傻!個人覺得呢場值得玩玩啊,唔出你記住,下次翻本實有望
至於國際,占哥話齋!場場近,幕后傻既咩!!!

Profiles of zwn770923   
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-05-12 on 11:38
精嘜上次大热输给昌哥的钢志,这次昌哥要报恩吧

Profiles of yeunglm2005   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-12 on 11:48
Quote:

On 2012-05-12 11:37, zwn770923 wrote:
潛太耐,冒個泡又黎吹下先!
因為占哥今日唱出左我既心水愛駒出黎啦!等左好耐今日要試下咯!
六場 精麥 鉆石都嘸興趣,至於搞到FAT兄成晚訓唔著我估係鞍上人馬偉昌來舞搞到你頭暈啦!我承認條友揮鞭后上真係惦,跑前置就會激到你春袋漲,唔敢劃死只馬係佢手上完全嘸機!但我唔LIKE既係呢場隻精嘜跑慢步速又加埋外叠追!會唔會又系445566效果呢!
至於鑽石暫時嘸前嘸后,遲下跑長途先估啦
講到我既LIKE果二隻就係占哥吹既寶寶同國際啦!寶寶落到呢班係意想中既事啦!每一場跑我都留意哦,從操練上呢次胡先明顯同馬房果幾只有滴滴唔同喔!全部拍跳,唯獨隻野單跳,胡生你想搞咩野啊,再看上場基佬跑完全係試馬味襬前拉后唔揮鞭,博罰錢咩!基佬果嘸膽點會甘傻!個人覺得呢場值得玩玩啊,唔出你記住,下次翻本實有望
至於國際,占哥話齋!場場近,幕后傻既咩!!!

風景兄,我講嘅寶寶,係歡樂寶寶,隻馬係達哥度咁後生就已經鬥勁高手,達哥幾錫啲馬就係人都知,咁快就有表現,肯定唔係小嘢!奸仔連執兩場,唔好以為佢會收工,佢啲馬一定趁有狀態就搏哂佢!

fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-05-12 on 11:56
占兄,咁孖T七場有乜指示呢。

Profiles of fatmanchai   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-12 on 12:04
Quote:

On 2012-05-12 11:56, fatmanchai wrote:

我就鐘意隻童夢,依隻正揾食馬,睇操練就知佢去唔去!

fatmanchai

發表於: 2012-05-12 on 12:21
Quote:

On 2012-05-12 12:04, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-12 11:56, fatmanchai wrote:

我就鐘意隻童夢,依隻正揾食馬,睇操練就知佢去唔去!

我童年都好鐘意發夢。就咁話,諗下D腳先。

fatmanchai

發表於: 2012-05-12 on 12:26
十八馬膽比胡仙隻寶寶?有冇危?

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-05-12 on 14:05
Quote:

On 2012-05-12 10:39, samana wrote:
今日很忙,測咗二只,係味生艾就唔知,生馬就一定了......

要光宗耀祖
靠鑽石瑪瑙

厲害呀!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-12 on 14:08
Quote:

On 2012-05-12 11:16, JimmyMa wrote:
Quote:

要光宗耀祖
靠鑽石瑪瑙

Sam哥隻耀祖都諗得過,不過得幾隻馬跑都係睇馬好啲!至於鑽石上場黏地近,但睇飛就一滴都冇,依場對手,唔係小嘢,剩係隻寳寳揸住3班實力嚟跑,仲有隻蜚聲,大哥成突然咁緊張,都唔好睇少佢!

Sam哥睇嚟你都要過澳門有事做喎!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款