登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 準備上大陸既賽馬日
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 準備上大陸既賽馬日
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2012-05-12 on 12:43
轉個頭就會上大陸,有事做呢!

第一場我要實在好!個名講左你知佢係實在好啦!冷腳真係唔識多揀!?

Profiles of hinchung   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-05-12 on 12:55
Quote:

On 2012-05-12 12:43, hinchung wrote:

第一場我要實在好!個名講左你知佢係實在好啦!冷腳真係唔識多揀!?

個個男人上大陸都係有事 " 做 " 嫁啦!冇嘢 " 做 " 揾你上先得囉!Sam哥你話係唔係啦

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-05-12 on 13:10
Quote:

On 2012-05-12 12:55, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-05-12 12:43, hinchung wrote:

個個男人上大陸都係有事 " 做 " 嫁啦!冇嘢 " 做 " 揾你上先得囉!Sam哥你話係唔係啦

我尋晚至上去做過嘢黎.....

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

發表於: 2012-05-12 on 13:11
Sam哥一定知啦!hahahaha

頭場咁都中唔到Q...隻膽影相跑第三,60倍Q架嘛...唉~~忘記背後,努力面前呀!

第二場我都係like熱門,個D梗係唔講啦!係人都識買啦!但係冷腳我要精算加碼,今日一隻perfect hedge,一隻delta hedge,雖然兩個馬主唔同名,但係我估係有D關係吧?兩隻都覺得有d半冷門機會!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-12 on 13:16
Quote:

On 2012-05-12 13:11, hinchung wrote:

頭場咁都中唔到Q...隻膽影相跑第三,60倍Q架嘛...唉~~忘記背後,努力面前呀!

第二場我都係like熱門,個D梗係唔講啦!係人都識買啦!但係冷腳我要精算加碼,今日一隻perfect hedge,一隻delta hedge,雖然兩個馬主唔同名,但係我估係有D關係吧?兩隻都覺得有d半冷門機會!

老師,如果一陣隻2冇飛,就一定係依隻啦!

發表於: 2012-05-12 on 13:37
呢場太陽戰士好似幾準下,唔好講佢有無進步喇,都跑左成12場,仲想佢有乜野進步?但係確實有幾多都唔知架喎?至少佢準同埋依家成40倍,買下佢啦!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-12 on 13:42
Quote:

On 2012-05-12 13:37, hinchung wrote:
呢場太陽戰士好似幾準下,唔好講佢有無進步喇,都跑左成12場,仲想佢有乜野進步?但係確實有幾多都唔知架喎?至少佢準同埋依家成40倍,買下佢啦!

老師,今日冇太陽點做戰士呀?都係你講得啱:
" 有事做,實在好 ",我諗冇乜邊個男人話唔好,係咪?

pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2012-05-12 on 13:48
Quote:

On 2012-05-12 13:11, hinchung wrote:

老師:
今日我個隻森淼影贏你隻實好,有小小運加小小勤力!
四仗前跑田草千六(353場一月二十九日)寫的小評如下:
賠率99倍冷落,但末段衝上22秒幾有好感,輸2.5位。薛房此系馬冷門命,希望洗底後三至四仗內千四六,至谷1650,留意賠率15至50倍及QQp飛,不可錯過!

跟住三仗賠率W為37 44 75 50, 今天隔夜25,臨場25,所以做冷膽:
連贏位置Q 1 場 14 森淼盛 拖 1 福譽 + 6 四季峯 + 8 鐳射槍 + 11 電訊新星 + 12 實在好 $100

pm

Profiles of pmengineers   

發表於: 2012-05-12 on 13:51
嘩~~真係好勸力呀!抵你中到!認真講的!
因為我隻14連腳都無飛鬼左!:O

Quote:

On 2012-05-12 13:48, pmengineers wrote:
Quote:

老師:
賠率99倍冷落,但末段衝上22秒幾有好感,輸2.5位。薛房此系馬冷門命,希望洗底後三至四仗內千四六,至谷1650,留意賠率15至50倍及QQp飛,不可錯過!

跟住三仗賠率W為37 44 75 50, 今天隔夜25,臨場25,所以做冷膽:
連贏位置Q 1 場 14 森淼盛 拖 1 福譽 + 6 四季峯 + 8 鐳射槍 + 11 電訊新星 + 12 實在好 $100

pm

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-05-12 on 14:00
Quote:

On 2012-05-12 13:48, pmengineers wrote:
Quote:

老師:

pm

這隻冷野我有跟開 (refer to my賠率王 on Jan ),但拖腳就無支槍,真係吹漲

Profiles of rodney     
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款