登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 「電光能源」的配備資料
Author 「電光能源」的配備資料
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2012-05-15 on 11:48
在今早公佈的本週三(五月十六日)沙田馬場全天候跑道賽事宣佈出賽馬匹名單中,第八場金星讓賽宣佈出賽馬匹「電光能源」的配備誤列為”XB/B1”,正確應為”XB/B2”。

有關宣佈出賽馬匹名單已作更正,並已上載至香港賽馬會網站及傳媒通訊系統。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-05-15 on 20:57
依啲練馬師究竟想點? 馬會是否應該先問吓佢,上次同場地,同路程,同騎師贏開都唔戴B,今次點解又要重戴?唔通練馬師唔記得上次第一次戴B輸到瀨尿?

Profiles of JimmyMa   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-05-15 on 21:49
Quote:

On 2012-05-15 20:57, JimmyMa wrote:
依啲練馬師究竟想點? 馬會是否應該先問吓佢,上次同場地,同路程,同騎師贏開都唔戴B,今次點解又要重戴?唔通練馬師唔記得上次第一次戴B輸到瀨尿?

Jimmy sir,

咁咪即係提我哋佢唔想羸囉。

Profiles of fatmanchai   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-05-15 on 21:54
船主,我又唔記得交會費,明天我會叫秘書先交,對唔住!sorry! Sorry!

Profiles of fatmanchai   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-15 on 21:56
Quote:

On 2012-05-15 21:49, fatmanchai wrote:
Quote:

On 2012-05-15 20:57, JimmyMa wrote:

Jimmy sir,

咁咪即係提我哋佢唔想羸囉。

望就係咁望啦!

yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-05-16 on 09:33
杜利萊死火, 會否是軍事行動啊. 占叔點睇呢隻

Profiles of yeunglm2005   
咖啡恩so18888

註冊於: 20/10/2011
發帖數目: 232
發表於: 2012-05-16 on 10:52
似花月佳期想補中wo

Profiles of so18888   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-16 on 11:14
Quote:

On 2012-05-16 09:33, yeunglm2005 wrote:
杜利萊死火, 會否是軍事行動啊. 占叔點睇呢隻

高房嘅馬,我唔怕認屎,到今日我都仲未摸到佢操練出擊嘅手法,其實依場大力哥用安國倫騎愛跑得就已經話哂俾你地知,必是去盡之馬!點解?一個理由已可証明,你地知唔知依個馬主同滇仔交情呢?

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-16 on 11:15
Quote:

On 2012-05-16 10:52, so18888 wrote:
似花月佳期想補中wo

隻馬好似健康有過問題,曾經缺課!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-05-17 on 21:35
睇番以上嘅分析,自己却W,Q全部輸哂,因冇買5P, Q又冇拖4, 跑隻上次我仲買緊嘅高風格,真係春袋大個足球,上次明明見佢落飛,計過佢啲分都好盡,但見佢仍然夠胆落飛仲係倫少騎,終於就落左搭,結果一段都冇得睇!今次臨場需然見佢WP曾買,但Q/QP飛就冇買飛,加上配搭分析,就放棄左隻4! 咁依場係咪收得咁密玩底出呢?睇左倫少最後50嘅鞭法,又覺得有啲鬆手啲!

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款