登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 星期日8草3泥總共11場賽事。
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author 星期日8草3泥總共11場賽事。
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2012-06-16 on 23:54
近來成日都無啦啦忙到暈左!臨時上唔到黎同大家吹下水!明日我估我會入場,但係都未知有無地方坐?hahaha

新馬我想緊唔要7牛精好友,但係又未睇賠率,只係覺得1,2係有過表現而已。

第三場,我想要1勝利旋及13快達小子,只係覺得兩隻上場跑得不錯呢!

第五場我想揀電訊新星,上次終於跑左場有得上電算機既第四!,睇下季尾執唔執到一場啦!

第八場,泥地就揀兩隻最輕磅,死都唔會死得去邊?!hahaha,其實兩隻泥地1200都有好成績,近績又唔錯,又輕磅!係驚隻1跑番而已,有45倍單Q,抵搏啦!

精英盃個場,我要12雅雪!上場算把啦!抹左去唔睇了!只係一個point,今季贏得甜將唔係屎啦!8-10倍搏WP吧!

第十場12卡加大師,一個字準!兩個字地利!三個字有錢分!hahaha

最後個場想買隻大熱,摩法神采泥地1200係交代時候了!

睇下聽日睇埋賠率有無乜野改變啦!:>

Profiles of hinchung   

發表於: 2012-06-17 on 00:02
尾場係泥地1650,唔係1200...hahaha打錯。

fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-06-17 on 00:45
Quote:

On 2012-06-16 23:54, hinchung wrote:
近來成日都無啦啦忙到暈左!臨時上唔到黎同大家吹下水!明日我估我會入場,但係都未知有無地方坐?hahaha

新馬我想緊唔要7牛精好友,但係又未睇賠率,只係覺得1,2係有過表現而已。

第三場,我想要1勝利旋及13快達小子,只係覺得兩隻上場跑得不錯呢!

第五場我想揀電訊新星,上次終於跑左場有得上電算機既第四!,睇下季尾執唔執到一場啦!

第八場,泥地就揀兩隻最輕磅,死都唔會死得去邊?!hahaha,其實兩隻泥地1200都有好成績,近績又唔錯,又輕磅!係驚隻1跑番而已,有45倍單Q,抵搏啦!

精英盃個場,我要12雅雪!上場算把啦!抹左去唔睇了!只係一個point,今季贏得甜將唔係屎啦!8-10倍搏WP吧!

第十場12卡加大師,一個字準!兩個字地利!三個字有錢分!hahaha

多謝亞 sir 早來的消息,今個暑假可以食飯唔使食粥喇。多謝!多謝!

Profiles of fatmanchai   

發表於: 2012-06-17 on 11:19

fatmanchai, 你唔好玩我啦!
你知我既命中率超低....hahaha
好多時玩成日都唔中一隻既!

Quote:

On 2012-06-17 00:45, fatmanchai wrote:
Quote:

On 2012-06-16 23:54, hinchung wrote:

多謝亞 sir 早來的消息,今個暑假可以食飯唔使食粥喇。多謝!多謝!

發表於: 2012-06-17 on 11:33
一係你平日係食鮑魚雞粥,依家食叉燒飯....

anthonywong

註冊於: 13/03/2003
發帖數目: 211
發表於: 2012-06-17 on 11:35
亚sir比條過關來買!父親節快樂!.

Profiles of anthonywong   

發表於: 2012-06-17 on 11:37
anthony,你揀我上面個D買過關啦!我都係買呢D過關架咋....hehehe

anthonywong

發表於: 2012-06-17 on 11:40
亞sir上次你過關收十幾萬!十分利害!我都想試下!

發表於: 2012-06-17 on 11:42
撞彩架咋,十年都唔試一次...
唔好誤會我成日中。hahahaha

Quote:

On 2012-06-17 11:40, anthonywong wrote:
亞sir上次你過關收十幾萬!十分利害!我都想試下!

anthonywong

發表於: 2012-06-17 on 11:42
亞sir!可否教教點買!謝謝!

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款