登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 石哥,你的真誠,感動了我的一票!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 石哥,你的真誠,感動了我的一票!
RodRod

註冊於: 05/10/2003
發帖數目: 292
Hong Kong
發表於: 2012-07-04 on 19:55
占Sir多謝提供隻地獄獸,真係好幫得手

Profiles of Rod   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-07-04 on 20:02
獨樂不如衆樂樂啦!

Profiles of JimmyMa   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-07-04 on 21:05
Quote:

On 2012-07-04 19:55, Rod wrote:
占Sir多謝提供隻地獄獸,真係好幫得手

我都要多謝 Jimmy sir, 令我追返好多數!

Profiles of fatmanchai   
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-07-06 on 09:53
返左鄉下幾天, 錯失機會添.

占叔, 今個星期日有沒有心水介紹啊, 厚著臉皮都要請教啦

Profiles of yeunglm2005   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-07-06 on 12:59
Quote:

On 2012-07-06 09:53, yeunglm2005 wrote:

杨仔,我先前都同你一樣,食咗西藥白白損失了四次賽事,我講嘅馬,唔係一定贏得又或有P,但我話唔得嘅馬有幾多隻可以走出嚟,係db有跡可尋,除左何良嘅魅力星令我介懷,而他跟著再連爆兩場,才令我釋懷吧!跑馬唔一定我俾馬,你講隻想買嘅馬出嚟,而我叫你唔駛買,咁唔輸錢,咪即係贏錢囉,係唔係?

yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-07-06 on 14:07
俾十個like

Profiles of yeunglm2005   
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2012-07-08 on 09:07
[占Sir

以下是我今日的心水馬,唔知可以幫忙看下"邊隻”唔使買可以縮窄範圍?

R4 龍船快 初增程
快馬當先
眾樂樂
發達心聲

R5 卡加大師
活力名寶
好心思
強風駿馬
合駿騰飛

R6。銀飛龍
正歡騰
開心駕到
傲闖
雄姿儷影
玩具神話
龍得風雲
謝謝

quote]
On 2012-07-06 12:59, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-07-06 09:53, yeunglm2005 wrote:

杨仔,我先前都同你一樣,食咗西藥白白損失了四次賽事,我講嘅馬,唔係一定贏得又或有P,但我話唔得嘅馬有幾多隻可以走出嚟,係db有跡可尋,除左何良嘅魅力星令我介懷,而他跟著再連爆兩場,才令我釋懷吧!跑馬唔一定我俾馬,你講隻想買嘅馬出嚟,而我叫你唔駛買,咁唔輸錢,咪即係贏錢囉,係唔係?
[/quote]

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-07-08 on 10:08
Quote:

On 2012-07-08 09:07, dynamic wrote:
[占Sir

以下是我今日的心水馬,唔知可以幫忙看下"邊隻”唔使買可以縮窄範圍?

R4 龍船快 初增程
快馬當先
眾樂樂
發達心聲

R5 卡加大師
活力名寶
好心思
強風駿馬
合駿騰飛

R6。銀飛龍
正歡騰
開心駕到
傲闖
雄姿儷影
玩具神話
龍得風雲
謝謝

quote]
On 2012-07-06 12:59, JimmyMa wrote:
Quote:

林老闆,一場四隻,一場五隻,一場仲七隻,你買乜彩池呀?唔係次次好似禮拜三咁我同你講話唔駛買,就一定掂嫁!

dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2012-07-08 on 10:31
占兄
我祇係想先把操練不正常的馬先X佐先
到臨埸就可以縮窄個範圍,在里選膽拖連嬴而已。

TKS
Quote:

On 2012-07-08 10:08, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-07-08 09:07, dynamic wrote:
[占Sir

R4 龍船快 初增程
快馬當先
眾樂樂
發達心聲

R5 卡加大師
活力名寶
好心思
強風駿馬
合駿騰飛

R6。銀飛龍
正歡騰
開心駕到
傲闖
雄姿儷影
玩具神話
龍得風雲
謝謝

quote]
Quote:

林老闆,一場四隻,一場五隻,一場仲七隻,你買乜彩池呀?唔係次次好似禮拜三咁我同你講話唔駛買,就一定掂嫁!

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-07-08 on 10:54
Quote:

On 2012-07-08 10:31, dynamic wrote:
占兄
我祇係想先把操練不正常的馬先X佐先
到臨埸就可以縮窄個範圍,在里選膽拖連嬴而已。

TKS
Quote:

On 2012-07-08 10:08, JimmyMa wrote:
Quote:

[占Sir

R4 龍船快 初增程
快馬當先
眾樂樂
發達心聲

R5 卡加大師
活力名寶
好心思
強風駿馬
合駿騰飛

R6。銀飛龍
正歡騰
開心駕到
傲闖
雄姿儷影
玩具神話
龍得風雲
謝謝

quote]
Quote:

講真話,睇左你3場馬,真係冇乜邊隻係我特別鍾意!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款