登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 獨樂不如衆樂樂!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 獨樂不如衆樂樂!
danone

註冊於: 08/01/2008
發帖數目: 225
發表於: 2012-07-08 on 15:56
Quote:

On 2012-07-08 15:31, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-07-08 15:10, danone wrote:
08-07-2012
14:58 沙田
星期日 位置Q 6 場 9 不老英雄 拖 1 俊威威 +
2 正歡騰 + 3 無敵 +
4 橫掃千軍 + 5 銀飛龍 +
6 神勇馬車 + 7 心甜意合 +
8 開心駕到 + 10 勇先生 +
11 傲闖 + 12 玩具神話 +
13 雄姿儷影 + 14 龍得風雲 $30
(全餐)
.....THANKS...SIR

剩係得你一個人中,我都好失望,我違我的原意是衆樂樂!!!

SIR, 怎會呢...其他師兄是低調而己...
08-07-2012
14:56 沙田
星期日 連贏位置Q 6 場 3 無敵 + 6 神勇馬車 +
9 不老英雄 + 11 傲闖 +
13 雄姿儷影 $30

$600.00 $8,736.00

Profiles of danone   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-07-08 on 16:06
Quote:

On 2012-07-08 15:56, danone wrote:
Quote:

On 2012-07-08 15:31, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-07-08 15:10, danone wrote:
08-07-2012
14:58 沙田
星期日 位置Q 6 場 9 不老英雄 拖 1 俊威威 +
2 正歡騰 + 3 無敵 +
4 橫掃千軍 + 5 銀飛龍 +
6 神勇馬車 + 7 心甜意合 +
8 開心駕到 + 10 勇先生 +
11 傲闖 + 12 玩具神話 +
13 雄姿儷影 + 14 龍得風雲 $30
(全餐)
.....THANKS...SIR

剩係得你一個人中,我都好失望,我違我的原意是衆樂樂!!!

SIR, 怎會呢...其他師兄是低調而己...
08-07-2012
14:56 沙田
星期日 連贏位置Q 6 場 3 無敵 + 6 神勇馬車 +
9 不老英雄 + 11 傲闖 +
13 雄姿儷影 $30

$600.00 $8,736.00

都係你好嘢!你俾我中得更漂亮呀!因我Q/PQ都要F!

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-07-08 on 17:05
R9 我推介12-1.2.3.8

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-07-08 on 22:13
今日隻不老英雄祗有一個人跟我中,真係唔多HAPPY, 有違我衆樂樂的意願,所以不再在此出心水了!

yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-07-08 on 23:08
害,我以为是指第四场柏寶骑那只,不过见你临场没提示,不敢买,结果跑出柏寶骑过的冰火。

下午三点半我就陪儿子去游泳了, 没有在,又错过了第九场的得男。

今天占叔心水都很强,可惜今天和我八字不合

Profiles of yeunglm2005   
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-07-08 on 23:10
Quote:

On 2012-07-08 22:13, JimmyMa wrote:
今日隻不老英雄祗有一個人跟我中,真係唔多HAPPY, 有違我衆樂樂的意願,所以不再在此出心水了!

不要啊,我们还要靠你打救啊

Profiles of yeunglm2005   
dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2012-07-09 on 09:49
Quote:

On 2012-07-08 23:10, yeunglm2005 wrote:
Quote:

On 2012-07-08 22:13, JimmyMa wrote:

占Sir

你㝍果時沒像周三個隻貼出來,我還捉了八飛

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-07-09 on 09:51
Quote:

占占,有睇你提供嘅"愛心大使、不老英雄、得男膽拖三腳雙Q"而冇買嘅db馬友們其實已經"大鎚揼心口、刀仔插咗大脾"喇,你仲刺激佢哋係咪想佢哋捱唔埋呢2次賽事呀?佢哋唔信而冇買其實對你響利潤上反而得益喎!你應該嚟緊呢2次賽事,掘啲冷到冇人信而有論點有機會入三甲馬介紹出嚟,等啲馬友們又唔信你,你咪又再次得益囉,你抖咗幾次賽事,果然充滿力量咗喎!送隻歌仔你嗒吓...繼續腦力。

http://www.youtube.com/watch?v=NNAP2KY98dA

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-07-09 on 11:52
Quote:

On 2012-07-09 09:49, dynamic wrote:
Quote:

On 2012-07-08 23:10, yeunglm2005 wrote:
Quote:

占Sir

你㝍果時沒像周三個隻貼出來,我還捉了八飛

1. 我已提早在14:52分出post,你如有心买沒可能跟不到?
2. 你的三場心水,我已同你講,三場都唔鍾意,咁你咪一樣輸少好多無謂錢!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-07-09 on 17:19
Quote:

On 2012-07-08 23:08, yeunglm2005 wrote:
害,我以为是指第四场柏寶骑那只,不过见你临场没提示,不敢买,结果跑出柏寶骑过的冰火。

下午三点半我就陪儿子去游泳了, 没有在,又错过了第九场的得男。

今天占叔心水都很强,可惜今天和我八字不合

楊仔,你連我第一次買得男跑梗頸四你都記得,証明你係我忠實Fans,我又點會放低你,今天你揾唔到食,純係運氣問題,仲有兩次,我必會盡力提供最佳心水給你,等你買多啲玩具俾你個仔玩嘅!但請緊記; " 賭錢無必勝,重注心驚驚,輕注可怡情 "
呀!!星期三pm俾你啦!至於你有心水,就可以係db問我啦!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款