登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 獨樂不如衆樂樂!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author 獨樂不如衆樂樂!
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-07-09 on 19:29
Quote:

On 2012-07-09 17:19, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-07-08 23:08, yeunglm2005 wrote:
害,我以为是指第四场柏寶骑那只,不过见你临场没提示,不敢买,结果跑出柏寶骑过的冰火。

下午三点半我就陪儿子去游泳了, 没有在,又错过了第九场的得男。

今天占叔心水都很强,可惜今天和我八字不合

楊仔,你連我第一次買得男跑梗頸四你都記得,証明你係我忠實Fans,我又點會放低你,今天你揾唔到食,純係運氣問題,仲有兩次,我必會盡力提供最佳心水給你,等你買多啲玩具俾你個仔玩嘅!但請緊記; " 賭錢無必勝,重注心驚驚,輕注可怡情 "
呀!!星期三pm俾你啦!至於你有心水,就可以係db問我啦!

Jimmy sir, 千祈唔好剩低我,PM埋比我呀,求求你!肥文仔泣立

Profiles of fatmanchai   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-07-09 on 22:16
以馬會友,求的是大家開心。食幾多,穿幾多,不都是已安排好了嗎?占兄你有心關照網友弟兄,諸位其實都心領了!占兄你有料,大家公認的!占兄你十雙手收錢,各位都在為你高興,這不巳是眾樂樂了嗎?

所以,占兄恕小弟多口,你老人家一代宗師,就是有點兒藝術家的脾氣。有些事就不必太認真了吧!

果曰,小弟有跟左大使,但英雄果幾場小弟出去做嘢,返黎時就朗起個袋來特••••••

你而家又話柵水喉哦,咁對我係咪好唔公平先?

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
风景zwn770923

註冊於: 11/10/2007
發帖數目: 289
發表於: 2012-07-10 on 00:15
我有意見:
唔係瓜!JIM爺,你十隻手指收左錢想偷偷收埋數著使!當然替你開心我都開心喔!因為我很醒目,(愛心)我嘸跟,(英雄)我就跟到正W!爽

不過!你想做逃兵,我舉雙腳唔LIKE啦!
點解?你十隻手指收左入袋又想十隻手指去摸骨,扔抵我地響度食塵,我肯.滴女都唔肯啦!滴女肯呀!DB入邊既手足都唔會放過你呀!

剩下二場.齊齊贏MONEY跟左JIM爺摸呀,據傳你收埋好多紅粉倉底貨呱!你想獨享?????

Profiles of zwn770923   
danone

註冊於: 08/01/2008
發帖數目: 225
發表於: 2012-07-10 on 02:17
Quote:

On 2012-07-08 22:13, JimmyMa wrote:
今日隻不老英雄祗有一個人跟我中,真係唔多HAPPY, 有違我衆樂樂的意願,所以不再在此出心水了!

sir,
其他師兄們...只是低調而已....別這樣呀....其實我都是你FANS來呀...次次很忙都好..都上來看看你心水...老實說..我次次都有跟買呀..有時用你提供的來做膽來過關...有時就只睹WP喔.....雖然我不是場場都睹...當日我即是冇心水也好..都會買你所提供的...所以唔好唔理我地呀...

Profiles of danone   
MLC

註冊於: 09/04/2008
發帖數目: 145
發表於: 2012-07-10 on 09:20
偶像!我都日日上嚟!跟你學嘢!除咗下注也硏究點解你會post這些馬!從操練安排,練馬師用人方面及同場各路人馬報局一一看一次,睇下有乜嘢我冇注意不到而從中學習!所以偶像你除咗我係你fans也係我老師!雖然我好少浦頭但日日都關注你所post㗎嘢!也take note保存!偶像唔好唔出post啦!我還有好多嘢想跟你學㗎!

Profiles of MLC   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-07-10 on 18:56
老jim,點解咁勞氣先

不過老馬有火,非同小可。你一話收筆,d fans就個個撲出來叫救命•••••

唔好話大家識咁耐唔support,我明晚幾like你上次買的”太奇妙”,一來跑谷革,且用阿綸仔,10幾倍有得博。
還有尾場幾隻華將輕磅馬

Profiles of rodney     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-07-10 on 20:21
Quote:

On 2012-07-10 18:56, rodney wrote:
老jim,點解咁勞氣先

不過老馬有火,非同小可。你一話收筆,d fans就個個撲出來叫救命•••••

唔好話大家識咁耐唔support,我明晚幾like你上次買的”太奇妙”,一來跑谷革,且用阿綸仔,10幾倍有得博。
還有尾場幾隻華將輕磅馬

Rodney,冷静過後,背後原因係我發爛渣,點解會贏得咁少?240W過關又係中一隻,160P過關又係中一隻,150P過關又係中一隻,好唔滿意自己過關投注錯誤揀錯馬,上次馬主過落縮龍一貪改買太奇妙,又中一隻,今次更幾條飛都中一隻,真係興過辣雞!
至於今次嘅太奇妙,唯一担心祗係佢會變啡燈囉!

Profiles of JimmyMa   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-07-11 on 21:23
Quote:

On 2012-07-10 18:56, rodney wrote:
老jim,點解咁勞氣先

還有尾場幾隻華將輕磅馬

一來隻#10真係無賠率, 二來條Q又落到1k都無....

我一早買T就...無7...

孖寶又跑第二!!!

Profiles of rodney     
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款