登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 獨樂不如衆樂樂之15/7 閉幕日!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 )
Author 獨樂不如衆樂樂之15/7 閉幕日!
yeunglm2005

註冊於: 07/01/2007
發帖數目: 390
發表於: 2012-07-15 on 23:49
祝各位師兄, 出入平安 !身體健康!事事順意!
下个马季旗开得胜 !

Profiles of yeunglm2005   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-07-16 on 10:40
Quote:

On 2012-07-15 23:47, yeunglm2005 wrote:
呜呜,现在才回来

正所謂:貧友妻 咪走雞,乜你成日響賽馬日唔返工呀?呢個game分分鐘令你提早退休o架!又可能激瓜提早收皮 ,占占尾場早響W臨場單棍雙Q幫db友追數掂哂呀!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-07-16 on 11:14
Quote:

On 2012-07-15 23:47, yeunglm2005 wrote:
呜呜,现在才回来

杨仔,係你嘅錢就入你袋,唔係你嘅錢。你點叻都冇用!點解?請睇以下:
今日我啱啱飲完茶翻嚟,諗住上馬會網轉翻哂啲錢入戶口,點知一望個數,點解唔見左成萬銀嘅?就立即翻查琴日啲投注紀錄,吓!點解冇左1-13單Q$200.-, 1-13單PQ $400.-兩條飛嘅?冇理由嫁,明明post左DB後,我就上網落左注啦!再諗一諗整個過程,記得係post完,個電話就響,係馬友來電問我尾場買乜,吹一輪後叫他跟我買1-13,
轉頭後,自己以為已經買左,其實自己唔記得落飛
至真!唉!又食左炸糊,冇左成皮嘢!諗諗吓,下季真係唔再咁玩囉!因為太分心了!

Profiles of JimmyMa   
yeunglm2005

發表於: 2012-07-16 on 14:02
Quote:

On 2012-07-16 11:14, JimmyMa wrote:
Quote:

呜呜,现在才回来

杨仔,係你嘅錢就入你袋,唔係你嘅錢。你點叻都冇用!點解?請睇以下:
今日我啱啱飲完茶翻嚟,諗住上馬會網轉翻哂啲錢入戶口,點知一望個數,點解唔見左成萬銀嘅?就立即翻查琴日啲投注紀錄,吓!點解冇左1-13單Q$200.-, 1-13單PQ $400.-兩條飛嘅?冇理由嫁,明明post左DB後,我就上網落左注啦!再諗一諗整個過程,記得係post完,個電話就響,係馬友來電問我尾場買乜,吹一輪後叫他跟我買1-13,
轉頭後,自己以為已經買左,其實自己唔記得落飛
至真!唉!又食左炸糊,冇左成皮嘢!諗諗吓,下季真係唔再咁玩囉!因為太分心了!

咁大鑊, 不過您老兩三下就回來啊, 暫存於馬會.

yeunglm2005

發表於: 2012-07-16 on 14:07
Quote:

On 2012-07-16 10:40, rickytlb wrote:
Quote:

呜呜,现在才回来

正所謂:貧友妻 咪走雞,乜你成日響賽馬日唔返工呀?呢個game分分鐘令你提早退休o架!又可能激瓜提早收皮 ,占占尾場早響W臨場單棍雙Q幫db友追數掂哂呀!

冇計啦, 個仔得4歲, 一到週六/週日,暑假就要去游水, 冬天就要去踢波, 我已經拖延到4點才出發啦.家庭樂點都重要過賭馬仔.

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-07-17 on 19:59
Quote:

On 2012-07-16 14:07, yeunglm2005 wrote:
Quote:

On 2012-07-16 10:40, rickytlb wrote:
Quote:

呜呜,现在才回来

冇計啦, 個仔得4歲, 一到週六/週日,暑假就要去游水, 冬天就要去踢波, 我已經拖延到4點才出發啦.家庭樂點都重要過賭馬仔.

杨仔,其實你可考慮吓全部親子時間改在一早,食完早餐就出發,玩到中午食埋飯,下午三點多返到屋企就最啱時間啦! 個仔返到屋企冲過暖水涼,玩到累,包佢好快就瞓覺,咁就冇人再甦擾你啦!:lol:

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-07-17 on 23:48
Quote:

On 2012-07-16 14:07, yeunglm2005 wrote:
Quote:

Quote:

呜呜,现在才回来

咁每人心目中都有個重要性排序表嘅,依家就點住隻歌仔你感受吓先啦!如你對跑馬仔真有感情嘅話(不論贏或輸嘅時候),你始終都可以為跑馬仔而付出全程投入嘅時間嘅...

http://www.top100.cn/audition/flplayer.html?song=jwadyqjwgwhdncboge

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款