登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 2012-2013馬季數簿
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 下一頁 )
Author 2012-2013馬季數簿
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-06-09 on 12:12
Quote:

On 2013-06-09 11:34, pushingcar wrote:
Quote:

点解呢D料,唔早D贴出黎益下街方吖。成日系度马后炮。。羞唔羞家D吖..啊生

呢位兄台, 說話唔係咁講, 人地無責任同義務要將貼士放出來, 人地個post係數簿, for 做record用, 有貼士比大家係人情, 唔比貼士大家係道理~

"人心不足蛇吞象"就正好用嚟形容呢位人兄,三八兄賽前已早響蔡廐有異動,信不信就由你你你,結果就真係七出五入三甲,唔知批評者又點睇呢?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
anthonywong

註冊於: 13/03/2003
發帖數目: 211
發表於: 2013-06-09 on 13:23
Quote:

On 2013-06-09 12:12, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-06-09 11:34, pushingcar wrote:
Quote:

点解呢D料,唔早D贴出黎益下街方吖。成日系度马后炮。。羞唔羞家D吖..啊生

呢位兄台, 說話唔係咁講, 人地無責任同義務要將貼士放出來, 人地個post係數簿, for 做record用, 有貼士比大家係人情, 唔比貼士大家係道理~

"人心不足蛇吞象"就正好用嚟形容呢位人兄,三八兄賽前已早響蔡廐有異動,信不信就由你你你,結果就真係七出五入三甲,唔知批評者又點睇呢?

兩位C兄講得非常正確!
批評者應該尊重下別人

Profiles of anthonywong   
anthonywong

註冊於: 13/03/2003
發帖數目: 211
發表於: 2013-06-09 on 13:28
Quote:

On 2013-06-09 13:23, anthonywong wrote:
Quote:

On 2013-06-09 12:12, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

兩位C兄講得非常正確!
批評者應該尊重下別人

還有我要多謝三八兄提我留意蔡廐!我先中輕彈錢笑!

Profiles of anthonywong   
三八三八gowiner

註冊於: 05/10/2005
發帖數目: 379
發表於: 2013-06-09 on 22:09
Quote:

On 2013-06-09 13:28, anthonywong wrote:
Quote:

On 2013-06-09 13:23, anthonywong wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

兩位C兄講得非常正確!
批評者應該尊重下別人

還有我要多謝三八兄提我留意蔡廐!我先中輕彈錢笑!

多謝幾位邦本人解說,其實我很多時候基於工作時間長,都係靜靜雞走出去跑幾場,所以不能及時出到臨場。
而且希望大家多交流,一起對抗大戶的侵蝕,我相信大家賭馬除錢財外亦不多不小也熱愛那種刺激感,如果在娛樂的同時能夠贏到錢那就更美妙了

Profiles of gowiner   Email gowiner   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-06-10 on 02:16
Quote:

On 2013-06-09 05:20, qiangzi wrote:
Quote:

On 2013-06-08 18:51, gowiner wrote:

羞家係你自已qiangzi......

不如大家直接入錢去你戶口好嗎??!!

在你批評人家前,你自問又做過d乜野?!!!

人家花時間刨績做功課,再押下金錢。有這個過程中,你扮演了什麼角色?? 又任何貢獻嗎??

一味想"不勞而獲",唔得就罵人,這才是最羞家呢!!!

(對你這種人已忍無可忍,不知為謂)

Profiles of rodney     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-06-10 on 11:37
Quote:

On 2013-06-09 05:20, qiangzi wrote:
Quote:

On 2013-06-08 18:51, gowiner wrote:

qiangzi 兄,你如果系一个稍为有投注经验嘅人,一睇三八兄贴出嚟啲帖,就知佢贴出来的目的是为了自悮,我个人从佢贴上嚟啲马同投注模式,我觉得佢祗系一个普通马迷的投注者,依一点我系可以从佢投注而认定的!但你也不要强人所难了!

Profiles of JimmyMa   
日日有机qiangzi

註冊於: 08/12/2012
發帖數目: 19
發表於: 2013-06-10 on 12:51
Quote:

On 2013-06-10 11:37, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

qiangzi 兄,你如果系一个稍为有投注经验嘅人,一睇三八兄贴出嚟啲帖,就知佢贴出来的目的是为了自悮,我个人从佢贴上嚟啲马同投注模式,我觉得佢祗系一个普通马迷的投注者,依一点我系可以从佢投注而认定的!但你也不要强人所难了!

呢次我只是实话实说。一场买番拒3.5.7条,跑完先POST中噶个条出黎 系人都识甘做拉。 好象占SIR,赢兄,qq,笑兄...拒地甘 先至值得人家尊敬..

Profiles of qiangzi   Email qiangzi   Go to the user WebSite qiangzi   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
三八三八gowiner

註冊於: 05/10/2005
發帖數目: 379
發表於: 2013-06-11 on 00:47
Quote:

On 2013-06-10 11:37, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

占Sir 你完全正確,本人只是一個普通馬迷,絕對比不上這裡眾多高手,閒來在討論區發表一下,希望各位不要介意,下季如再做”數簿”會想下用其他形式。

Profiles of gowiner   Email gowiner   
日日有机qiangzi

註冊於: 08/12/2012
發帖數目: 19
發表於: 2013-06-11 on 02:30
Quote:

On 2013-06-11 00:47, gowiner wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

占Sir 你完全正確,本人只是一個普通馬迷,絕對比不上這裡眾多高手,閒來在討論區發表一下,希望各位不要介意,下季如再做”數簿”會想下用其他形式。

呢句就差唔多。 本人乃是一个马呆,对跑马赛事呢家也一窍不通,完全多谢嗮 占sir,赢兄拒地...昨日D马可能令我输呆左,完全失左仪态..咁多位唔好意思

Profiles of qiangzi   Email qiangzi   Go to the user WebSite qiangzi   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
OK1314

註冊於: 11/04/2013
發帖數目: 28
發表於: 2013-06-12 on 07:41
Quote:

Quote:

Quote:

三八兄:今日早点贴出D料比我地吓!

Profiles of OK1314   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款