登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 12-13年度谷草開鑼!
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 12-13年度谷草開鑼!
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2012-09-12 on 01:11
推三隻十多倍既馬,希望明日可以再冷多少少啦!

第一場6時時有機
上季684場次跑那個第二好似幾好咁!跟手1/7跑場田草1400,一放就放斷佢....依家趁季初又跑番谷草1200,最緊要有十幾倍分,搏下冷門可以試下!

第六場11寶成智星
上季509場係小休3個月之後一放到底,正正就係跑谷草1650,今次跑番小休後勝程...唯一驚既就係有十幾個星期唔見左...無出過黎!?係有事架喇!不過我懶唔check而已!有師兄知既幫我補充啦!hahaha
但係咁喎....隔晚得15倍咋喎!唔係完全無信心個隻!可以搏一搏!

第七場6樂有贏
可能大家唔記得佢都贏過谷草1000,只要前面唔好輸咁遠,可能有權再執多一場!11倍可以小注吧!

Profiles of hinchung   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-09-12 on 01:13
3 x like!!!

Profiles of rodney     

發表於: 2012-09-12 on 01:18
唔好咁大注買熱佢...hahahaha
我買靈活玩200蚊3串7WP架咋...
希望明可以keep到呢個賠率甚至更冷...我唔介意呢三隻馬愈賣愈冷!

Quote:

On 2012-09-12 01:13, rodney wrote:
3 x like!!!

獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-09-12 on 11:28
你咁多fans,一人一票,都幾萬票啦.....睇怕都唔慌冷

Profiles of rodney     
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1534
發表於: 2012-09-12 on 13:24
亂買SIR,今晚「捉奇差能池」點睇呢?熱門小潘不用點評。冷門的老杜和小安,是否可以考慮呢?

Profiles of shimari   

發表於: 2012-09-12 on 18:46
騎師王呀....我會揀韋達、次選杜利萊,我就大細注咁買呢!

頭場我要2.5.6.7,四連環才揀11

修叔shimari

發表於: 2012-09-12 on 19:12
如果買韋達做「騎師王」,要先評估「上海先鋒」機會,假設你認為牠沒有跑入三甲,那麼可以等到第五場才買會更好!

fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-09-12 on 19:24
Quote:

On 2012-09-12 18:46, hinchung wrote:
騎師王呀....我會揀韋達、次選杜利萊,我就大細注咁買呢!

頭場我要2.5.6.7,四連環才揀11

幾大跟亞sir, 淡定有錢剩

Profiles of fatmanchai   
修叔shimari

發表於: 2012-09-12 on 19:40
谷草首戰數據大致相同,一千及千二米,頭二馬檔位離不開一至六檔。9號騎練今晚有動態,可小敲。

發表於: 2012-09-12 on 20:02
fatman唔好跟我呀...hahaha 參考下仲可以!
跟就當然係占兄,sam兄啦!hehe

第三場我要隻半冷,3團隊精神。另外1,10都幾好...

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款