登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 12-13年度谷草開鑼!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 12-13年度谷草開鑼!
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2012-09-12 on 20:02
fatman唔好跟我呀...hahaha 參考下仲可以!
跟就當然係占兄,sam兄啦!hehe

第三場我要隻半冷,3團隊精神。另外1,10都幾好...

Profiles of hinchung   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-09-12 on 20:06
Quote:

On 2012-09-12 19:40, shimari wrote:
谷草首戰數據大致相同,一千及千二米,頭二馬檔位離不開一至六檔。9號騎練今晚有動態,可小敲。

修哥,我就係睇到依個數據同埋11檔三季祗有一W,
隻一係咁落飛我都唔敢買呀!

Profiles of JimmyMa   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1536
發表於: 2012-09-12 on 20:21
占SIR,還有一個幾誇張數據,「馬蟻昌」同「馬王輝」近三季只合作四次,是全敗!!!其實隔晚賠率一號係有異動......不過,都佩服輝哥,今季個倉真係「好爆」,唔等得!!!

Profiles of shimari   

發表於: 2012-09-12 on 20:35
1.4.7.8
我諗緊點好?不過發達心志最冷個隻,通常都係用呢隻渣膽架喇!

發表於: 2012-09-12 on 21:22
呢場我要三隻1皇龍戰駒+2勝任有餘+11寶成智星

發表於: 2012-09-12 on 21:48
呢個何澤堯,今年做乜鬼?
唔止呢一場了!係好多場都騎得好差!激氣!

修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1536
發表於: 2012-09-12 on 21:53
亂買SIR,你忘記了他墮馬,休養了很長時間嗎?小方,明顯俾佢多出賽,來提升狀態和信心。

Profiles of shimari   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-09-12 on 21:57
Quote:

On 2012-09-12 21:53, shimari wrote:
亂買SIR,你忘記了他墮馬,休養了很長時間嗎?小方,明顯俾佢多出賽,來提升狀態和信心。

何澤堯變咗冇膽匪類!

Profiles of fatmanchai   

發表於: 2012-09-12 on 22:03
我記得呀...所以才搏佢放頭馬,唔搏佢後上馬了!
我發現佢既下盤無以往咁實,唔知係咪想轉騎姿定點呢?

Quote:

On 2012-09-12 21:53, shimari wrote:

發表於: 2012-09-12 on 22:04
呢場我要樂有贏!Q拖仔仔女女算了!

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款