登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 12-13年度谷草開鑼!
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 12-13年度谷草開鑼!
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2012-09-12 on 22:41
尾場希望好友福W啦!因為過關過落黎....,但係又覺得禮尚往來最好...點算好呢?冷門再買佳同。
就呢三隻唔知有無QT?

Profiles of hinchung   

發表於: 2012-09-12 on 22:58
今日真係not my day呀!隻8咁樣....點解唔立心拉到最出呢?不過都係呻下而已....可能拉到最出都係2.8...只係唔需要影相...hahaha

fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-09-12 on 23:00
Quote:

On 2012-09-12 22:58, hinchung wrote:
今日真係not my day呀!隻8咁樣....點解唔立心拉到最出呢?不過都係呻下而已....可能拉到最出都係2.8...只係唔需要影相...hahaha

洩保力就要妖佢喇

Profiles of fatmanchai   
awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2012-09-12 on 23:20
沙圈要两个人拖住只好友福

Profiles of awayqq   

發表於: 2012-09-13 on 11:11
昨晚唔忿氣睇番三隻馬點輸...

一隻沿途三、四、五疊,輸三個馬位
一隻放到入直路外閃,咁樣跑第四,又係輸3個馬位
一隻出左閘失地太多了,輸兩個半馬位。

不過又咁講,呢幾位馬名次係好後的!快活谷短途成日都係咁樣!

所以我結論係,快活谷度形勢真係好重要!例如下次見到馬偉昌大外檔,隻馬幾好都唔好做重心....XDD。又例如明知隻馬會漏一漏,都係唔好做重心!

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-09-13 on 11:38
Quote:

On 2012-09-13 11:11, hinchung wrote:
昨晚唔忿氣睇番三隻馬點輸...

一隻沿途三、四、五疊,輸三個馬位
一隻放到入直路外閃,咁樣跑第四,又係輸3個馬位
一隻出左閘失地太多了,輸兩個半馬位。

不過又咁講,呢幾位馬名次係好後的!快活谷短途成日都係咁樣!

所以我結論係,快活谷度形勢真係好重要!例如下次見到馬偉昌大外檔,隻馬幾好都唔好做重心....XDD。又例如明知隻馬會漏一漏,都係唔好做重心!

世事無絕對、啱食就會去,昌哥隻"超"11檔兼頂磅馬騎得不知幾鬼醒神,w一隻就飽鉋lu...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-09-13 on 12:06
Quote:

On 2012-09-12 20:21, shimari wrote:
占SIR,還有一個幾誇張數據,「馬蟻昌」同「馬王輝」近三季只合作四次,是全敗!!!其實隔晚賠率一號係有異動......不過,都佩服輝哥,今季個倉真係「好爆」,唔等得!!!

我话左輝哥又食馬主夾棍啦! 同馬主講隻馬冇機會唔駛嚟,就連一個咁鍾意出風頭嘅馬主都冇嚟就知!
跑完同馬主講: 我都冇買,你睇個W咁好分就知啦!如果我有買,點會咁好分呀! (掩住個咀偷笑,不過我剩係用佢做胆重注Q/QP F遮)

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-09-13 on 12:32
Quote:

On 2012-09-13 12:06, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-09-12 20:21, shimari wrote:
占SIR,還有一個幾誇張數據,「馬蟻昌」同「馬王輝」近三季只合作四次,是全敗!!!其實隔晚賠率一號係有異動......不過,都佩服輝哥,今季個倉真係「好爆」,唔等得!!!

我话左輝哥又食馬主夾棍啦! 同馬主講隻馬冇機會唔駛嚟,就連一個咁鍾意出風頭嘅馬主都冇嚟就知!
跑完同馬主講: 我都冇買,你睇個W咁好分就知啦!如果我有買,點會咁好分呀! (掩住個咀偷笑,不過我剩係用佢做胆重注Q/QP F遮)

係味收埋食就真係唔知咯......

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
fatmanchai

註冊於: 10/05/2011
發帖數目: 1136
發表於: 2012-09-13 on 14:03
Quote:

On 2012-09-13 12:32, samana wrote:
Quote:

On 2012-09-13 12:06, JimmyMa wrote:
Quote:

Sam sir, is the information on your photo taken from HKhorsedb? Thanks.

Profiles of fatmanchai   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-09-13 on 15:36
Quote:

On 2012-09-13 14:03, fatmanchai wrote:
Quote:

On 2012-09-13 12:32, samana wrote:
Quote:

Quote:

Sam sir, is the information on your photo taken from HKhorsedb? Thanks.

Data from HKhorsedb,加工組裝 by myself.....

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款