登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> Overlay or Underlay - 20120916R02
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author Overlay or Underlay - 20120916R02
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2012-09-17 on 12:34
Quote:

On 2012-09-16 21:50, rickytlb wrote:
另請教摩兄你,小弟睇極唔明wp表中顯示上有乜啟示,可否詳述?

wp表中顯示是fair value, 在此賠率下長期投注會平手離場. 所以現實賠率比這個表的高, 就代表值搏率越高了.

Profiles of hkhorsetrack   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-09-17 on 17:29

尋魔寶圖

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2012-09-17 on 19:58
魔兄,多謝無私分享,真係好work.
如果方便,下次賽馬日是否也可甫士幾塲上來,多印證印證,睇下船家私房菜是否又可增多幾個菜式.
反正小弟都做開醜角,唔爭在依次,你食咗船家咁多果盤,晤會托手踭係嘛!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-09-18 on 10:00
Quote:

On 2012-09-17 12:34, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2012-09-16 21:50, rickytlb wrote:
另請教摩兄你,小弟睇極唔明wp表中顯示上有乜啟示,可否詳述?

wp表中顯示是fair value, 在此賠率下長期投注會平手離場. 所以現實賠率比這個表的高, 就代表值搏率越高了.

唔好意思呀魔兄,我呢隻網絡鬥牛(犭更)又嚟咬住你喇,文中提及用每場開跑前75分鐘wp賠率做指標會唔會太滯後呢?如用開跑時間前5分鐘(每分鐘最高及最低平衡值,如跑13:00點即12:56~13:01)做指標,會唔會令計算勝出率提高呢?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2012-09-18 on 21:26
Quote:

On 2012-09-18 10:00, rickytlb wrote:
Quote:

On 2012-09-17 12:34, hkhorsetrack wrote:
Quote:

唔好意思呀魔兄,我呢隻網絡鬥牛(犭更)又嚟咬住你喇,文中提及用每場開跑前75分鐘wp賠率做指標會唔會太滯後呢?如用開跑時間前5分鐘(每分鐘最高及最低平衡值,如跑13:00點即12:56~13:01)做指標,會唔會令計算勝出率提高呢?

不打緊, 有些魔術師兼職馴獸...........

每場75mins做野, 是我的工時(工作時間), 不是看賠率的計算時間.
或者我說得白一點, 我尊重看賠率揀馬的同志, 但我不需要用賠率去揀馬, 因為我的小小民用表已是落飛的元凶.

Profiles of hkhorsetrack   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款