登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 很反感亚洲电视赛马直播的几个评马人!
Author 很反感亚洲电视赛马直播的几个评马人!
awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2012-09-20 on 11:08
本身对马匹临场状态好坏已经不是那么的了解,仲一轮嘴鬼死咁多野讲,老兄啊!讲多就会错多啊!都吾知系想帮马会倒米仲系想帮广大马迷倒米的!...shit

Profiles of awayqq   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-09-20 on 11:32
Quote:

On 2012-09-20 11:08, awayqq wrote:
本身对马匹临场状态好坏已经不是那么的了解,仲一轮嘴鬼死咁多野讲,老兄啊!讲多就会错多啊!都吾知系想帮马会倒米仲系想帮广大马迷倒米的!...shit

咁你off咗tv vol得唔得啫,我睇實發台都係咁做,俾親貼士都3熱1十零賠馬,本來昅到隻冷嘢啲wp響某分鐘內有異樣,聽到班主持講到隻馬時評語差又縮番只買10蚊注,真係焗冷氣呀!

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2012-09-20 on 11:51
我都想睇道马会的网上直播啊!又无去广告,时间又充分,仲有无其它台在珠江三角洲睇到直播的?

Profiles of awayqq   
bb50226

註冊於: 16/09/2011
發帖數目: 54
發表於: 2012-09-20 on 11:52
老兄你讲的没错,好似昨晚有只都话状态不够,又话。。。。结果都赢了,大家胜利,海之宏,财源来,特别是大家胜利本来好钟意听他一讲就唔要了,气死了

Profiles of bb50226   
rickytlb

發表於: 2012-09-20 on 12:19
Quote:

On 2012-09-20 11:51, awayqq wrote:
我都想睇道马会的网上直播啊!又无去广告,时间又充分,仲有无其它台在珠江三角洲睇到直播的?

個搶錢遊戲源生於原產地響運作上必然係最理想,你響十萬八千里外嚟玩緊係多問題啦!一於落HK定居,好似亂買兄咁住兩個馬場附近啦...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2012-09-20 on 12:32
Quote:

On 2012-09-20 11:08, awayqq wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=8olvsVGGZlc

漏咗點隻歌俾qq你聽添

dynamic

註冊於: 24/12/2002
發帖數目: 901
Hong Kong - China
發表於: 2012-09-20 on 17:46
If you paid RMB3,500/Per year ; "i-cable" network is available for live in south asia.

Quote:

On 2012-09-20 11:51, awayqq wrote:

Profiles of dynamic   Go to the user WebSite dynamic   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List        
rickytlb

發表於: 2012-09-21 on 09:56
Quote:

On 2012-09-20 17:46, dynamic wrote:
If you paid RMB3,500/Per year ; "i-cable" network is available for live in south asia.

Quote:

請問睇直播賽事時會否有時差及遇有中共大日子時,會唔會有洗太平地而暫停轉播嘅可能呢?

东莞马神michaelqiang

註冊於: 10/01/2009
發帖數目: 14
發表於: 2012-09-22 on 18:09
果班废柴完全唔系讲马的,系起度玩,玩完收工,一点责任心都无,随便乱蛊几只比大家,完全没有分析,睇马好主观,居然王若舜都一样随波逐流,可想而知又几咁烂!!!

Profiles of michaelqiang   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款