登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 10月6日賽馬日
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 10月6日賽馬日
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2012-10-06 on 12:45
過左一個全香港都唔開心既一星期了。
希望大家收拾心情,睇下跑馬,relax下又好,叫下都好....唔好令到自己太過緊張了!

頭場冷門我like博得好!呢隻place都有12倍...正ssss!其實怡情養勝都唔差...其實熱門大家自己度啦!

Profiles of hinchung   
咖啡恩so18888

註冊於: 20/10/2011
發帖數目: 232
發表於: 2012-10-06 on 12:49
熱門我LIKE天寶之威WO

Profiles of so18888   

發表於: 2012-10-06 on 12:55
騎師王我買馬偉昌再贏多次!當然呀滇今日咁多馬係手,我一定買佢呀!為純正講廣東話既華人爭下光啦!hahaha

LUO25

註冊於: 30/05/2011
發帖數目: 56
發表於: 2012-10-06 on 12:57
Quote:

On 2012-10-06 12:55, hinchung wrote:
騎師王我買馬偉昌再贏多次!當然呀滇今日咁多馬係手,我一定買佢呀!為純正講廣東話既華人爭下光啦!hahaha

头场10--3。5。6。
3--5。6。10

Profiles of LUO25   
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1534
發表於: 2012-10-06 on 12:59
「高人」熱透馬,真係唔敢講,正常來說,係偏熱。今季做左2.1至2.5倍馬成績,暫時有五匹,2勝1季。有留意我文章的朋友,會知道全場唯一匹七歲馬可以留意。

Profiles of shimari   

發表於: 2012-10-06 on 13:04
抵死…捉錯用神....

發表於: 2012-10-06 on 13:17
第二場我要滿貫之寶WP。
熱門like鼓浪春風。
海豚及齊勝都係好既馬,就呢四隻啦!:>

發表於: 2012-10-06 on 13:24
大家點睇呢幾隻熱野?
R3-1旅遊名牌 (4.
R4-8多豐裕 (4.3)
R7-7風雲 (6.6)
R9-3好好計 (4.
R10-12超光越影 (8.15)

修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1534
發表於: 2012-10-06 on 13:28
「齊勝」韋天王騎都禁冷,太筍接受唔到。笑馬兄你點睇呢?我就話鼓佬明LIKE俊仔。

Profiles of shimari   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2012-10-06 on 13:30
Quote:

On 2012-10-06 13:17, hinchung wrote:
第二場我要滿貫之寶WP。
熱門like鼓浪春風。
海豚及齊勝都係好既馬,就呢四隻啦!:>

我基金買咗呢條四連環呀

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款