登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 10月17日全泥宴
Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author 10月17日全泥宴
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2012-10-17 on 12:37
唔知今日會唔會破紀錄呢?
我講投注額呀...係今季戥低投注額...
講真我又無乜意慾買呢D馬...無奈爛賭啦!都買少少啦!

講左咁多,都係想帶出個主題,就係...
全泥宴隔晚飛係準D架!有乜野人會咁有信心隔晚咁買呀?唔係十蚊八蚊個D喎~~~

第一隻蘋果都有講...城市之都,盲既都睇到啦!呢隻唔講,反而我覺得太揚了!唔係咁好既事!

第二隻係危險巨星,泥地1200,12檔,湯智傑竟然有飛?!

第三隻超勝多,後備二補上,係咪有少少戒心呢?其實佢練馬師有無諗過真係出呢場?但係又有飛喎?真係令人費解...

Profiles of hinchung   
awayqq

註冊於: 30/11/2009
發帖數目: 1615
發表於: 2012-10-17 on 14:42
sir:今晚有点玄哦!

Profiles of awayqq   
Abby

註冊於: 17/10/2012
發帖數目: 112
發表於: 2012-10-17 on 15:58
sir有冇初步過關心水

Profiles of Abby   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2012-10-17 on 16:38
Quote:

On 2012-10-17 12:37, hinchung wrote:

全泥宴隔晚飛係準D架!有乜野人會咁有信心隔晚咁買呀?唔係十蚊八蚊個D喎~~~

第一隻蘋果都有講...城市之都,盲既都睇到啦!呢隻唔講,反而我覺得太揚了!唔係咁好既事!

不竟試課閘太吸引,但今季peter哥的大熱好似.....

有飛? 請問是乜飛? q/QPL??

第三隻超勝多,後備二補上,係咪有少少戒心呢?其實佢練馬師有無諗過真係出呢場?但係又有飛喎?真係令人費解...
有無可能係有d朋友隔晚買時無睇公佈,誤當是"捉金"??!!!!!!!

SRC="images/phpbb/smiles/icon_rolleyes.gif">

Profiles of rodney     
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2012-10-17 on 16:58
Quote:

On 2012-10-17 12:37, hinchung wrote:

我唔太知所謂「通天後備」,係馬會規例定係練馬師自己申請。

第五、六場,在配備時每場只係有一隻後備,第五場係超勝多,第六場係添歡笑。

而排位朝公布,兩隻馬既後備身份再互換,即係兩場既後後一馬,再於另外一組加一隻後備二。

咁先出到賽

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  

發表於: 2012-10-17 on 18:29
危險巨星係有Win飛架喎...你睇下係咪?
我開頭都係咁諗,但係捉金都唔係個D重量級熱門,所以我覺得係有疑點而已。

Quote:

On 2012-10-17 16:38, rodney wrote:
Quote:

不竟試課閘太吸引,但今季peter哥的大熱好似.....

有飛? 請問是乜飛? q/QPL??

有無可能係有d朋友隔晚買時無睇公佈,誤當是"捉金"??!!!!!!!

SRC="images/phpbb/smiles/icon_rolleyes.gif">

發表於: 2012-10-17 on 18:40
你發第一個貼就問我呢個問題呀?
今晚我買左兩條過關,咁我係呢度講一條出黎啦!

我今晚like兩隻有少少錢分既馬。
第五場振興中華
第七場非常好及香檳歲月。

Quote:

On 2012-10-17 15:58, Abby wrote:
sir有冇初步過關心水

發表於: 2012-10-17 on 18:54
QQ,我講野無玄機架...扶乩就可能有...hahaha
只係提出大家討論下而已。我都唔會點買個D隔晚有飛既馬,但係有D半冷的話,提下大家,番一票而已。

Abby

註冊於: 17/10/2012
發帖數目: 112
發表於: 2012-10-17 on 18:58
Quote:

On 2012-10-17 18:40, hinchung wrote:
你發第一個貼就問我呢個問題呀?
今晚我買左兩條過關,咁我係呢度講一條出黎啦!

我今晚like兩隻有少少錢分既馬。
第五場振興中華
第七場非常好及香檳歲月。

Quote:

On 2012-10-17 15:58, Abby wrote:
sir有冇初步過關心水

多謝sir

Profiles of Abby   

發表於: 2012-10-17 on 19:08
頭場我like樂融融,希望隻5可以唔小心入黎啦!

Go to Page ( 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款