登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 有请占SIR
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 )
Author 有请占SIR
zhouwww

註冊於: 22/11/2012
發帖數目: 60
發表於: 2012-12-18 on 18:15
Quote:

On 2012-12-18 18:12, zhouwww wrote:
你们玩十么

那个是老板。

Profiles of zhouwww   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2012-12-18 on 18:17
Quote:

On 2012-12-18 18:12, zhouwww wrote:
你们玩十么

攞訂單俾大陸廠造!

Profiles of JimmyMa   
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2012-12-18 on 18:21
[quote]
On 2012-12-18 18:03, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-12-18 17:12, Lisaoting wrote:
Quote:

On 2012-12-18 17:01, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-12-18 12:01, rodney wrote:
Quote:

On 2012-12-17 19:48, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-12-17 16:04, zhouwww wrote:
请问占SIR你点解会中只{甜密一角角}真高.可以分亨下吗?99倍.拖我都唔敢拖.
[/quote
zhou仔!(睇你寫嘢,我諗你好年青) 係跑馬之前,收到我分場表料嘅馬友,都知道我睇好大將軍,因為我諗住隻馬有10倍,同埋你睇我個帖,一早話明R5,7場會爆冷,所以臨場我特別留意冷馬嘅落飛情况,可以講我中依隻冷嘢,100%係睇倍率變動而睇到,尤其因我太熟悉奸仔航的手法!當然間中睇錯左賠率就一定有啦!

jim,
乜叫做分場表料??

中到隻"甜蜜一角"確利害!! 咁你臨場賭 "大將軍" 定 "甜蜜一角" ; 或對碰win

小生意上有太多麻煩,攪到我周身唔得閒,仲要去執毛尾,Partner又唔爭氣,爛泥扶不上璧,終於决定攪掂啲手尾就唔做了,專心賭馬!
大將軍臨場我冇買呀!見佢啲W飛係咁落,我都冇興趣買,得嗰幾拾元W,你知我點會去買幾拾元W馬呢!
你都知我次次跑馬都有份練馬師出賽馬分場表,劃到花花碌碌啦!

占SIR:大小生意要长做,马仔都要赌,人生才精彩的!

我出埋錢,賺到兩份分,仲剩係去河北跟吓啲貨,一個月才去一星期,一返嚟香港可以講就唔駛點做,如果唔係廿幾年朋友關照佢,我仲做嚟為乜!我2000年都退左休,為左幫佢振作吓,我才復出,點知我仲要跟埋佢嗰瓣,教佢點做又唔聽,我依家先知佢係大陸開廠咁多次,次次都唔掂係乜嘢理由!

我吾知几时有老板关照下.我勤奋努力嘎

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
zhouwww

發表於: 2012-12-18 on 18:36
Quote:

On 2012-12-18 18:17, JimmyMa wrote:
Quote:

你们玩十么

攞訂單俾大陸廠造!

占SIR你都搞生意,唔好意思我入左你后门

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-12-18 on 19:22
[quote]
On 2012-12-18 17:54, rodney wrote:
Quote:

On 2012-12-18 17:01, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-12-18 12:01, rodney wrote:
Quote:

On 2012-12-17 19:48, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-12-17 16:04, zhouwww wrote:
请问占SIR你点解会中只{甜密一角角}真高.可以分亨下吗?99倍.拖我都唔敢拖.
[/quote
zhou仔!(睇你寫嘢,我諗你好年青) 係跑馬之前,收到我分場表料嘅馬友,都知道我睇好大將軍,因為我諗住隻馬有10倍,同埋你睇我個帖,一早話明R5,7場會爆冷,所以臨場我特別留意冷馬嘅落飛情况,可以講我中依隻冷嘢,100%係睇倍率變動而睇到,尤其因我太熟悉奸仔航的手法!當然間中睇錯左賠率就一定有啦!

jim,
乜叫做分場表料??

中到隻"甜蜜一角"確利害!! 咁你臨場賭 "大將軍" 定 "甜蜜一角" ; 或對碰win

小生意上有太多麻煩,攪到我周身唔得閒,仲要去執毛尾,Partner又唔爭氣,爛泥扶不上璧,終於决定攪掂啲手尾就唔做了,專心賭馬!
大將軍臨場我冇買呀!見佢啲W飛係咁落,我都冇興趣買,得嗰幾拾元W,你知我點會去買幾拾元W馬呢!

下,乜你還有做生意,不是已全退了?!!

還以為你早已湊女為樂,賭馬就錦上添花

頭尾做左3年啦!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-12-18 on 19:26
[quote]
On 2012-12-18 19:22, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-12-18 17:54, rodney wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

[/quote

jim,
乜叫做分場表料??

頭尾做左3年啦!

係喎!今日有賠率睇都唔記得左!掛住做啲麻煩嘢連賠率都唔記得睇!

JimmyMa

Hongkong
發表於: 2012-12-18 on 19:29
[quote]
On 2012-12-18 19:26, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2012-12-18 19:22, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

[/quote

jim,
乜叫做分場表料??

頭尾做左3年啦!

係喎!今日有賠率睇都唔記得左!掛住做啲麻煩嘢連賠率都唔記得睇!

點解1點到6點都冇賠率睇都冇人出聲嫁?

Lisaoting

註冊於: 20/09/2012
發帖數目: 244
GangZuo
發表於: 2012-12-19 on 16:53
第一场只12号盈骐点睇?单Q1-12搞定,不过10倍都唔到没味!

Profiles of Lisaoting   Go to the user WebSite Lisaoting   
zhouwww

發表於: 2012-12-19 on 17:49
Quote:

On 2012-12-19 16:53, Lisaoting wrote:
第一场只12号盈骐点睇?单Q1-12搞定,不过10倍都唔到没味!

越睇越乱只只都好似有缺点

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款