登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 大家點睇 豪氣初華 呢隻馬?
Author 大家點睇 豪氣初華 呢隻馬?
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-01-18 on 01:31
想知大家點睇呢隻馬...當然sam 哥,占哥...所有大哥,可以撘句咀!

我先講....我乜都唔識...因為未有賠率!但係未報名已經有人叫我買佢!

Profiles of hinchung   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-01-18 on 10:07
Quote:

On 2013-01-18 01:31, hinchung wrote:
想知大家點睇呢隻馬...當然sam 哥,占哥...所有大哥,可以撘句咀!

我先講....我乜都唔識...因為未有賠率!但係未報名已經有人叫我買佢!

R7/12完全可以不理,因啲風太大呢次收番起唔俾佢跑住...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-01-18 on 10:40
Quote:

On 2013-01-18 10:07, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-01-18 01:31, hinchung wrote:

R7/12完全可以不理,因啲風太大呢次收番起唔俾佢跑住...

都係出番個免責條款穩陣啲先,大家都知啲騎師情緒化受起外來刺激上嚟死馬當活馬騎我咪害咗大家。

在此聲明本人回應亂買兄之R7/12"豪氣初華"馬匹之言論,實屬個人之亂噏,如令各人對此馬匹投注上有心理同生理上之影響,敬請原諒...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-01-18 on 14:19
Quote:

如果木有賠率前,通常我就不會研究插班馬,嘅然阿Sir收到料,我估依隻馬都值得睇下.
依場都算是打比前哨,各為其主,我諗都應該是實力至上先了.
睇返依只馬在法蘭西嘅威水史,都五系講笑果種,理論上會係長途馬,更適合争打比.故高佬石有心以依隻馬為主力也是有道理的,依場有阿田隻華美開路,如果依隻初哥未段有股勁,就更合俊仔內欄攝位穿上,可惜睇五到初哥法國果几場係米后上殺食,如果係,咁嘅布局就恐怖了......

有理无理,依條飛就買硬了,多謝老師分享先!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-01-18 on 15:17
你地查一查高佬啲自購馬初出上名率,
嚇撚死你地呀!

Profiles of JimmyMa   
石古头hoho

註冊於: 11/03/2008
發帖數目: 102
發表於: 2013-01-18 on 18:57
初出马唔识睇,因为操练状态.血统评分,饭饭都唔掂,都系睇赔率先算。
对于初出马,我比较留意马主,好似R5只‘醒目精伶’呢系马比较急进,通常头1-2铺就有成绩,唔知操练状态.血统评分如何呢?

Profiles of hoho   
晒馬samana

發表於: 2013-01-18 on 22:05
照阿蛇漏既料,初哥後面的主子,都算是肯使銭同埋五等得果種性子,從他们最近的几隻马的動态可見一斑。
我估依隻初哥五会太冷,主子都会打五少呢。埋门有十零倍会係波了Σ( ° △ °|||)︴,买W同拖一对平模马p● 3●!老師等我電話,請你上深圳开餐

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
12-12-10121210

註冊於: 13/12/2012
發帖數目: 71
發表於: 2013-01-18 on 22:41
Quote:

SIR难得有空就同你分析.(初华)
看只马血统OK.路程合.外地有表现。
大胆讲句赌W就无畏.

Profiles of 121210   
晒馬samana

發表於: 2013-01-19 on 13:58
祷总,大胆啲问句,你説的是赌W無畏定係無謂呀?差好远架!

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款