登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 一個十分題外既題外話...
Author 一個十分題外既題外話...
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-01-22 on 23:50
其實有無人知個D優越卡係點計分既呢?
是咁的....我真的不是大注人仕...但係1月中已經有銀卡了!唔知可唔可以邁金卡呢?
我知占兄一定坐金望黑卡架喇!睇下我呢D羅仔注可唔可以排戰成功呢?

我懷疑佢計既投注額係包括過左關係金額...即係過左5000蚊的話,佢當你下一關買5000帕咁樣...

Profiles of hinchung   

發表於: 2013-01-22 on 23:53

是咁的....我真的不是大注人仕...但係1月中已經有下季銀卡了!唔知可唔可以邁向金卡呢?

我知占兄一定坐金望黑卡架喇!睇下我呢D雞仔注可唔可以挑戰成功呢?

我懷疑佢計既投注額係包括過左關既金額...即係過左5000蚊關的話,佢當你下一關買5000蚊咁樣計...

(正字版)

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-01-23 on 11:14
Quote:

On 2013-01-22 23:53, hinchung wrote:

是咁的....我真的不是大注人仕...但係1月中已經有下季銀卡了!唔知可唔可以邁向金卡呢?

我知占兄一定坐金望黑卡架喇!睇下我呢D雞仔注可唔可以挑戰成功呢?

我懷疑佢計既投注額係包括過左關既金額...即係過左5000蚊關的話,佢當你下一關買5000蚊咁樣計...

(正字版)

老師以我知,分數係由多方面計,包括總投注額,
參賽波馬密度,有波又有馬投注,訂台入場次數,買紀念品等等!過關金額係唔計的!

Profiles of JimmyMa   

發表於: 2013-01-23 on 11:44
咁就真係奇了!
其實江湖有一個講法...佢係會引一班有機會再大注D既人買大D去追卡....
依家我驚我中伏....唔成日去睇下有幾多分...XD

JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-01-23 on 11:56
Quote:

On 2013-01-23 11:44, hinchung wrote:
咁就真係奇了!
其實江湖有一個講法...佢係會引一班有機會再大注D既人買大D去追卡....
依家我驚我中伏....唔成日去睇下有幾多分...XD

佢哋系针对一啲投注波马投注密度好高戶口進行引誘式,因為你有投注密度高,就有極大機會將注碼提升!好似我咁,剩係賽馬日戶口先郁吓,其餘時間全冇投注紀錄,馬會送左兩次禮引我,結果俾我各玩一次,攞完就拜拜囉!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-01-23 on 11:59
Quote:

On 2013-01-23 11:14, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-01-22 23:53, hinchung wrote:

(正字版)

老師以我知,分數係由多方面計,包括總投注額,
參賽波馬密度,有波又有馬投注,訂台入場次數,買紀念品等等!過關金額係唔計的!

好似話参加DB聚會都計分.....!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   

發表於: 2013-01-23 on 11:59
老實講,我投注密度真係幾高下!
波馬都買...差不多日日都買少少咁啦!
但係都係以馬為主,波為次而已。

我既注碼其實無變過,但係有一樣野佢係成功左...就係將我由其他地方既投注,變番去馬會度~~
當然馬會要有番差不多既盤口先得架喇...

修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1534
發表於: 2013-01-23 on 18:43
照禁睇,會唔會輸得越多錢,加積分越快呢 ? 我都係根據我幾十年混機鋪既經驗估架炸。
亂買SIR打我頭唔好打面啊,仲要搵食。

Profiles of shimari   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款