登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 20130202 田草第一場四班 1000米
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author 20130202 田草第一場四班 1000米
RodRod

註冊於: 05/10/2003
發帖數目: 292
Hong Kong
發表於: 2013-02-02 on 09:40
我估新不如舊。搏1。

Profiles of Rod   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-02-02 on 10:53
我就得閒死唔得閒病,皆因期場(除轉倉果3日)+馬仔(除咗抖暑)日復日年復年永無終止,不過又好享受呢種日日上戰場殺敵或被殺嘅生活喎!唔知占占會唔會有同樣感覺呢?明天2個戰場都冇,等我又學占占咁病一日先。

講番馬仔純潔之始嘅第一場,請教一吓隻8"按得叻"有冇三甲機會呢?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1535
發表於: 2013-02-02 on 12:25
第一場沒有特別心水同水吹。可惜上盤兄,又無開帖,唔係都有得吹下。

一千米數據,大家都看厭,我都唔POST把啦。
總結檔位因素,始終行先。

PM兄,我年輕船主兩年。不過,心態則老許多。唔,祝各位今日首場旗開得勝。

Profiles of shimari   
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2013-02-02 on 12:36
咁就揀"翡翠明星"吧..檔位好(11檔今季5戰得冠季殿各一)...又路合(此程6戰得1冠1亞2季1殿)..近態都好(上仗亞軍)...堪稱四平八穩...依加有六倍..愚以為可以一博

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
rickytlb

發表於: 2013-02-02 on 12:47
嘩)))占占效應隻4真犀利

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2013-02-02 on 13:06
嘻嘻...我同占占都有提過隻8,db友實唔信啦...因完全冇效應嘅

發表於: 2013-02-02 on 13:57
Quote:

On 2013-02-02 13:06, rickytlb wrote:
嘻嘻...我同占占都有提過隻8,db友實唔信啦...因完全冇效應嘅

我自己揀9,,見無咩賠率...拖左占兄4,8位Q...謝..但我見到占兄話8號係熱門...當時有諗過占兄係未病到打錯號碼:-P

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   

發表於: 2013-02-02 on 13:57
Quote:

On 2013-02-02 13:06, rickytlb wrote:

我自己揀9,,見無咩賠率...拖左占兄4,8位Q...謝..但我見到占兄話8號係熱門...當時有諗過占兄係未病到打錯號碼:-P

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款