登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 20130206 第一場谷草第五班 1200米
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )
Author 20130206 第一場谷草第五班 1200米
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-02-08 on 12:06
Quote:

On 2013-02-08 12:00, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-02-08 11:33, JimmyMa wrote:

Sam哥,如果老师係砌緊鮁妹,咁就要砌多幾次啦! 因為老師見到嘅,我都見到,咁點解我唔買華劍寶呢?依啲就係解釋乜嘢叫做: " 行運行到脚趾尾 " ,同埋 " 叻嗰個死嗰個 ". 到係等老師自己講佢係DB賠率上見到乜嘢,講俾大家知啦!

wp賠率上見到嘅我都見到,但見到都未必信呢,呢啲咪係個人主觀蓋過理性嘅問題囉...占占。
[/quote]
唔係依個問題!等老師講左係咪因為見到嗰注飛才買華寳,我先解釋問題在那?

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-02-08 on 12:11
補充多一點,呢場馬紅燈區前5分鐘內2、4、5、9、12於不同分鐘內都有郁動,隻3就開閘前20s內落,如是者要用幾多子彈去對付呢?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-02-08 on 12:19
Quote:

On 2013-02-08 12:11, rickytlb wrote:
補充多一點,呢場馬紅燈區前5分鐘內2、4、5、9、12於不同分鐘內都有郁動,隻3就開閘前20s內落,如是者要用幾多子彈去對付呢?

當然唔係講紅燈區前5分鐘!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-02-08 on 12:26
Quote:

On 2013-02-08 12:19, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-02-08 12:11, rickytlb wrote:

當然唔係講紅燈區前5分鐘!

係咪19:12-19:15內3分鐘wp飛呀?w378>339/p91>67,仲有apple D6版話馬會"貼士指數能預知賽果?"大標題都選中隻5。

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2013-02-10 on 18:46
仲未有答案嘅?

Profiles of pmengineers   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-02-10 on 21:14
個日我既諗法:

"純粹預計呢場會慢步速,而且可能係好慢個隻~~~
隻嘻哈正常可以放頭,華創寶12檔會殺埋黎,但係可能三疊....劍臣如果頂得死由湯大哥騎既寶德...

隻大陣象絕對可以埋欄守住第四、五...理論上係時尚風華入面....如果仍然係好好分的話....我會搏寶德由湯大哥騎...死得....馬王劍臣斷尾的話...冷腳我就要呢隻架喇!

不過不要有太大期望...因為呢隻馬都係水到無朋友架喇!"

好喇…問題黎了!大陣象隔晚確係有獨贏飛,這個所以我補左一句佢一定會搏…但係賽日所有彩池WPQT都差不多相同地大幅度回飛…好可能係下次甚至係假飛…所以我個估計要重新再諗過,只剩下兩隻華劍寶及時尚可以搏下…但係華劍寶冷些所以買這隻而已!

其實只係基於呢個假設既…睇飛嘛?我五點幾出貼,即係係五點幾之前有些發生左囉…

但係咁橋配合我既想法增加左信心而已!

Profiles of hinchung   

發表於: 2013-02-10 on 21:18
占兄,我相信重點不是華劍寶既飛令我買這隻!因為我覺得未夠強說服我買佢!但係確實無馬可買!再加上之前的假設,點點飛數…減番大陣象既威脅機會…夾埋一堆先買佢!

始終有一隻先過終點,搏隻值得搏既而已!

anthonywong

註冊於: 13/03/2003
發帖數目: 211
發表於: 2013-02-10 on 21:19
sir利害!每一次都要跟你買少少!

Profiles of anthonywong   
anthonywong

註冊於: 13/03/2003
發帖數目: 211
發表於: 2013-02-10 on 21:21
sir隻馬win由38倍打到23倍是否你下注?

Profiles of anthonywong   

發表於: 2013-02-10 on 21:24
占兄, 補充多句,隔晚有一注係大陣象同華劍寶既飛,係呢度有睇賠率既兄弟都睇到架喇!

呢個係其中一個助證我想買大陣象,但係佢回飛好厲害,咁就輪到我想華劍寶而已。

講左八、九成架喇…可能你地既發現仲有突破性…我都想知你地點諗…

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款