登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 六環彩心水
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author 六環彩心水
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-02-18 on 18:36
Quote:

On 2013-02-17 21:37, gowiner wrote:
Quote:

On 2013-02-17 18:36, home wrote:
兩隻99倍...我無本事中到了...

船主我只有本事簡到”醉必勝”,但有一位”神”級人物你認識的今天中到六環彩,這人”cmyk” 是也!

恭喜恭喜!cmyk師兄以前常有上來甫嘢,積分王上屢見佳績,小弟神往已久,惜近年少了上來,希望cmyk師兄越贏越有!有空多上來多指教指教!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-02-18 on 21:11
Quote:

On 2013-02-17 22:20, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-02-17 22:11, gowiner wrote:
Quote:

On 2013-02-17 21:47, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-02-17 21:37, gowiner wrote:
Quote:

On 2013-02-17 18:36, home wrote:
兩隻99倍...我無本事中到了...

船主我只有本事簡到”醉必勝”,但有一位”神”級人物你認識的今天中到六環彩,這人”cmyk” 是也!

信不信由你,我呢場例飛對碰wp+双Q買7+12,隻7啲w飛感覺上有股金錢力量定住佢咁所以買佢,咁cmyk神人係咪中六環彩正獎先?

佢中六環彩正獎,cmyk真係神級,這裡有好多資深會員都認識他!此網站真係”臥虎藏龍”

可唔可以叫佢講吓條飛買咗幾$呢?

我話俾你聽,憑我過往嘅觀察cmyk兄賽績推算,佢依條6環彩一定買左唔夠250元,仲有可能有四場祇買一隻!所以我成日同人講,賭馬一定要買大彩池,尤其6環彩,一個唔好彩,你買隻馬99倍無厘頭W左出嚟, 其餘5隻都大熱門,個彩池都可能俾你們"立"哂!

Profiles of JimmyMa   
三八三八gowiner

註冊於: 05/10/2005
發帖數目: 379
發表於: 2013-02-19 on 00:45
[quote]
On 2013-02-18 10:41, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-02-18 10:31, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-02-18 10:20, JimmyMa wrote:
Quote:

正獎是否即是叫六寶獎?

占占會問呢啲問題?今次賽事得0.5注中果個派彩呀...

我祗係想知佢講嘅正獎是否即係六寶獎!

Sorry可能我寫得吾好, 佢係中六環彩不是六寶!應該投注左四百元以下!

Profiles of gowiner   Email gowiner   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-02-19 on 01:32
[quote]
On 2013-02-19 00:45, gowiner wrote:
Quote:

Sorry可能我寫得吾好, 佢係中六環彩不是六寶!應該投注左四百元以下!

三八兄呢鑊真係要代你送首歌俾db巴打聽吓喇...

http://www.youtube.com/watch?v=N7EgQ8GsQ2Q

不過第9場揀到3或8都好高,唔好話我知用F果招就得喇...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2013-02-19 on 09:58
[quote]
On 2013-02-18 21:11, JimmyMa wrote:
Quote:

所以我成日同人講,賭馬一定要買大彩池,尤其6環彩,一個唔好彩,你買隻馬99倍無厘頭W左出嚟, 其餘5隻都大熱門,個彩池都可能俾你們"立"哂!

目標執一佰幾拾個都唔一定要獨立彩池嘅占占,基本注3x7Q,我喜歡買混過單棍雙Q3x7($260),自製單T3x7(我只會選每場三隻馬$70),若我係占占你呢類大注人事就一注$2500對碰wp,一注單棍雙Q$5000,勝時幾拾個手到拿來,若敗可賺回回扣,我係咪賭得絕核算爆縮骨呢?冇計啦!打工仔要有財力支撐呢個永不完結嘅賽馬大龍鳳遊戲嘛...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-02-19 on 11:18
[quote]
On 2013-02-19 09:58, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-02-18 21:11, JimmyMa wrote:
Quote:

所以我成日同人講,賭馬一定要買大彩池,尤其6環彩,一個唔好彩,你買隻馬99倍無厘頭W左出嚟, 其餘5隻都大熱門,個彩池都可能俾你們"立"哂!

目標執一佰幾拾個都唔一定要獨立彩池嘅占占,基本注3x7Q,我喜歡買混過單棍雙Q3x7($260),自製單T3x7(我只會選每場三隻馬$70),若我係占占你呢類大注人事就一注$2500對碰wp,一注單棍雙Q$5000,勝時幾拾個手到拿來,若敗可賺回回扣,我係咪賭得絕核算爆縮骨呢?冇計啦!打工仔要有財力支撐呢個永不完結嘅賽馬大龍鳳遊戲嘛...

你知唔知3x7,如果斷一場就冇左四注,這是最愚蠢的買法! 我自問冇本事中一注單棍雙Q$5000,我買q,最大唔會超過500元!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

發表於: 2013-02-19 on 11:43
[quote]
On 2013-02-19 11:18, JimmyMa wrote:
Quote:

你知唔知3x7,如果斷一場就冇左四注,這是最愚蠢的買法! 我自問冇本事中一注單棍雙Q$5000,我買q,最大唔會超過500元!

斷一關冇咗4注都仲有條2x3嗌吓,就算斷埋條2x3而條單頭Q中到應該歸到本,所以混過3x7單棍雙Q買多$190係我嘅至愛彩池囉,呢個遊戲注數同機會率一定係正比嚟,我久唔久就聽到占占你話收番回扣,咪以為你次次賽事都皮皮聲咁劈落去囉!

三八三八gowiner

註冊於: 05/10/2005
發帖數目: 379
發表於: 2013-02-19 on 15:21
[quote]
On 2013-02-19 01:32, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-02-19 00:45, gowiner wrote:
Quote:

三八兄呢鑊真係要代你送首歌俾db巴打聽吓喇...

http://www.youtube.com/watch?v=N7EgQ8GsQ2Q

不過第9場揀到3或8都好高,唔好話我知用F果招就得喇...

再次向大家說句sorry!
佢9場過2隻,其中一隻係”魅力知己”,應共中16元

Profiles of gowiner   Email gowiner   
saber88

註冊於: 22/12/2012
發帖數目: 65
發表於: 2013-02-20 on 19:49
亂買sir 今晚有無六環心水呢? 方便時推介下

Profiles of saber88   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款