登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 20130327 第1場 紅磡讓賽 第五班 谷草地C 1200米
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )
Author 20130327 第1場 紅磡讓賽 第五班 谷草地C 1200米
RodRod

註冊於: 05/10/2003
發帖數目: 292
Hong Kong
發表於: 2013-03-27 on 16:19
[quote]
On 2013-03-27 16:09, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-03-27 15:54, Rod wrote:
Quote:

我睇Tony大部份時間都光明正大,唔似得啲陰陽怪氣女人型。應該各為其主。隻嘢咁冷,搏下無壞。

大哥你有無睇清楚我搏邊隻心呀

唔係嘛6.2倍都話冷?

Profiles of Rod   
RodRod

Hong Kong
發表於: 2013-03-27 on 16:24
[quote]
On 2013-03-27 16:19, Rod wrote:
Quote:

On 2013-03-27 16:09, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-03-27 15:54, Rod wrote:
Quote:

我睇Tony大部份時間都光明正大,唔似得啲陰陽怪氣女人型。應該各為其主。隻嘢咁冷,搏下無壞。

大哥你有無睇清楚我搏邊隻心呀

唔係嘛6.2倍都話冷?

依家熱翻少少都重有十五倍,入閘如果得番6.2咁就無得吹脹

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-03-27 on 16:28
[quote]
Quote:

師兄多謝好心提醒。如果話呢啲風燭殘年老馬都會頭都現埋,我諗師兄年中都要出唔少征。錢銀事少傷到氣門手尾長,小心駛得萬年船呀師兄。

我剛剛嗒清楚你嘅字裡含意,我唔會彈人揀任何一隻馬,因我唔係騎師,只有騎師先可以決定到"輸"一隻馬,我意思係如我入剩半隻馬時決定選你隻心水馬,我會揀埋我所提及嘅另一隻馬作對碰wp+單棍雙Q咁解,我我我...再講多一次,我唔會彈人揀任何一匹出賽馬,從前、現在、將來都係...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
RodRod

Hong Kong
發表於: 2013-03-27 on 16:35
[quote]
On 2013-03-27 16:28, rickytlb wrote:
Quote:

Quote:

師兄多謝好心提醒。如果話呢啲風燭殘年老馬都會頭都現埋,我諗師兄年中都要出唔少征。錢銀事少傷到氣門手尾長,小心駛得萬年船呀師兄。

我剛剛嗒清楚你嘅字裡含意,我唔會彈人揀任何一隻馬,因我唔係騎師,只有騎師先可以決定到"輸"一隻馬,我意思係如我入剩半隻馬時決定選你隻心水馬,我會揀埋我所提及嘅另一隻馬作對碰wp+單棍雙Q咁解,我我我...再講多一次,我唔會彈人揀任何一匹出賽馬,從前、現在、將來都係...

師兄,一個人兩個心好多煩嘢㗎,隻熱心我就放棄,原因上面有大哥已經講咗我嘅睇法

rickytlb

發表於: 2013-03-27 on 16:38
[quote]
On 2013-03-27 16:24, Rod wrote:
Quote:

依家熱翻少少都重有十五倍,入閘如果得番6.2咁就無得吹脹

如你隻到時6.2,而我隻上番10倍都ok喎!雙Q加埋有20倍啲馴獸師啱食o架...,只要思維同步,啲騎師就係我哋嘅傀儡,佢哋有本事咪齊齊跳馬囉...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
rickytlb

發表於: 2013-03-27 on 16:49
[quote]
On 2013-03-27 16:35, Rod wrote:
Quote:

師兄,一個人兩個心好多煩嘢㗎,隻熱心我就放棄,原因上面有大哥已經講咗我嘅睇法

PM講機會大啲果隻係你果隻西域現在有15倍呀,而睇淡我亂噏一通果隻現在有6.3倍呀!啲馬名接近都係麻Q煩煩。

RodRod

Hong Kong
發表於: 2013-03-27 on 16:52
[quote]
On 2013-03-27 16:49, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-03-27 16:35, Rod wrote:
Quote:

PM講機會大啲果隻係你果隻西域現在有15倍呀,而睇淡我亂噏一通果隻現在有6.3倍呀!啲馬名接近都係麻Q煩煩。

總之呢場小心

咖啡恩so18888

註冊於: 20/10/2011
發帖數目: 232
發表於: 2013-03-27 on 17:10
飛天龍駒長短都贏得
今次十零倍應該食得掛

Profiles of so18888   
rickytlb

發表於: 2013-03-27 on 17:11
[quote]
On 2013-03-27 16:52, Rod wrote:
Quote:

總之呢場小心

如果你珍惜你啲銀兩嘅,認真嚟講就場場都睇跑馬,以我為例幾草嘢睇人鬥生鬥死真係值回票價,佢哋有本事就睇住我嚟食,每次賽事限紅注碼預咗派哂,只要有1至2場俾我做到思維同步而又加注雙Q成功嘅話,我又有唔知幾多次賽事嘅限紅本錢喇...

Rts

註冊於: 04/09/2011
發帖數目: 43
Canton,China
發表於: 2013-03-27 on 17:43
This race i like: 1 飛天龍駒

Profiles of Rts   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款