登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 20130327 第1場 紅磡讓賽 第五班 谷草地C 1200米
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 )
Author 20130327 第1場 紅磡讓賽 第五班 谷草地C 1200米
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-03-30 on 19:23
[quote]
On 2013-03-30 19:20, JimmyMa wrote:
[quote]
On 2013-03-30 16:57, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-03-30 10:57, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-03-29 22:25, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-03-29 20:50, JimmyMa wrote:
Quote:

系喎!我都唔記得你買馬都係10元注,叫你攞1,000元嚟賭,就真係唯有賭手指喎!
占占,你又小看我o地呢類10蚊兜兵團啦,我o地可以一注獨得整個彩池派彩,一亳子都冇得留低俾你o架!

我成日係DB讚成人買10元注玩馬,又點會話睇少買10元注嘅人!祗係有啲人係自己地盤又冇人睬佢,又走過嚟DB,馬後炮認屎認忽一翻理論,扮哂專家,自己揾架嚟掉遮!

一個對賽馬完全無認識的都可認屎認屁,我等又算什麼啊。

那只軍事出擊。1050磅馬大摩都懶得天天出來操,二次贏馬都是用同一手法。
@赢兄,你说軍事出擊兩次都是用同一手法! 請指教點樣是同一手法!

Profiles of JimmyMa   
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-03-30 on 19:56
[quote]
On 2013-03-30 19:23, JimmyMa wrote:
[quote]
On 2013-03-30 19:20, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-03-30 16:57, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-03-30 10:57, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-03-29 22:25, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-03-29 20:50, JimmyMa wrote:
Quote:

系喎!我都唔記得你買馬都係10元注,叫你攞1,000元嚟賭,就真係唯有賭手指喎!
占占,你又小看我o地呢類10蚊兜兵團啦,我o地可以一注獨得整個彩池派彩,一亳子都冇得留低俾你o架!

我成日係DB讚成人買10元注玩馬,又點會話睇少買10元注嘅人!祗係有啲人係自己地盤又冇人睬佢,又走過嚟DB,馬後炮認屎認忽一翻理論,扮哂專家,自己揾架嚟掉遮!

那只軍事出擊。1050磅馬大摩都懶得天天出來操,二次贏馬都是用同一手法。
@赢兄,你说軍事出擊兩次都是用同一手法! 請指教點樣是同一手法!

上盤alwayswin2004

註冊於: 27/03/2010
發帖數目: 639
發表於: 2013-03-30 on 20:22
Quote:

On 2013-03-30 09:27, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-03-30 00:20, alwayswin2004 wrote:
11隻馬首先飛走勝蹄飛, 福祿萬利, 的確好靚同靚酒王.
剩下牛精威旺, 俊威威, 壽比南山, 辣得醒, 醒少少, 速度快同奪目星光

速度快磅輕放頭走下走下就到終點, 推介速度快.

上盤兄你個帖入錯房呀!

係喎, 傻下傻下.

Profiles of alwayswin2004   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2013-03-30 on 21:42
占兄...我知點樣同一手法出擊!
一日餵佢食幾餐...報名個名報名,排位個日睇排位,跑個日拉佢出黎跑~~呢D都係一樣架...呢個秘密唔好同人講~~~我識馬會好高層先知呢D~~

Profiles of hinchung   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-03-31 on 00:36
[quote]
Quote:

贏兄你係咪指我呀?不過你又講得啱喎!識唔一定贏,唔識又未必輸,我倒不如睇住啲郁嘅數字,然後按2個號碼咪仲簡單直接?

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

Hongkong
發表於: 2013-03-31 on 10:31
Quote:

On 2013-03-30 21:42, hinchung wrote:
占兄...我知點樣同一手法出擊!
一日餵佢食幾餐...報名個名報名,排位個日睇排位,跑個日拉佢出黎跑~~呢D都係一樣架...呢個秘密唔好同人講~~~我識馬會好高層先知呢D~~

老師,你講漏左最重要嘅一樣,就係隻馬上場係潘頓贏,今場又係潘頓贏,咁仲唔係同一手法出擊,係乜?

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款