登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 飯局投注應�
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 下一頁 )
Author 飯局投注應�
saber88

註冊於: 22/12/2012
發帖數目: 65
發表於: 2013-04-09 on 13:08
睇黎我太唔留心

Profiles of saber88   
Lijingbo

註冊於: 17/09/2012
發帖數目: 704
發表於: 2013-04-09 on 19:44
Quote:

On 2013-04-08 20:14, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-04-08 20:04, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-04-06 18:49, home wrote:
呢個係兩回事,呢個係飯局既基金,睇下有冇可能贏夠季尾可以食餐好既。如成行當然可以加埋其他一齊食。

船主.我明天汇500过去一起做基金好吗?说不定到季尾不但可以食餐好既.正如samana讲.几年后还可以做马主呢

Li 哥,暫時唔好啦!適當嘅時候先啦!好似琴日咁
買左1,500元,收翻720元,足足唔見左一半有多呀!不過大家都冇冤言,因為大家都睇到隻馬俾人整個三文治佢食,成隻馬抽起,跟住就跟翻嚟咯!

吾紧要啦.可以提早收到占SIR的2窜3.值得

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-04-09 on 19:48
Quote:

On 2013-04-09 19:44, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-04-08 20:14, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-04-08 20:04, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-04-06 18:49, home wrote:
呢個係兩回事,呢個係飯局既基金,睇下有冇可能贏夠季尾可以食餐好既。如成行當然可以加埋其他一齊食。

船主.我明天汇500过去一起做基金好吗?说不定到季尾不但可以食餐好既.正如samana讲.几年后还可以做马主呢

買左1,500元,收翻720元,足足唔見左一半有多呀!不過大家都冇冤言,因為大家都睇到隻馬俾人整個三文治佢食,成隻馬抽起,跟住就跟翻嚟咯!

Li哥,點解你會咁犀利,知道我地買依隻架?

Profiles of JimmyMa   
Lijingbo

發表於: 2013-04-09 on 19:57
Quote:

On 2013-04-09 19:48, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-04-09 19:44, Lijingbo wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

跑完先知嘎.你讲过同老巫一齐边有位你出嘎

Profiles of Lijingbo   Email Lijingbo   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-04-09 on 20:06
Quote:

On 2013-04-09 19:57, Lijingbo wrote:
Quote:

On 2013-04-09 19:48, JimmyMa wrote:
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

跑完先知嘎.你讲过同老巫一齐边有位你出嘎

你真係一個好學生,講小小你就明!
好!再考吓你,你估閃耀小子報1200,唔報1650係咪讓路俾競駿?而佢就留番星期日1650至搏?
其他網友,都可以發表吓意見喎!

Profiles of JimmyMa   
Lijingbo

發表於: 2013-04-09 on 20:07
Quote:

On 2013-04-09 10:58, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-04-09 00:58, saber88 wrote:
應該係黃金時代
加油,等季尾果餐我會JOIN
當然係自費

88兄,你估錯啦!星期日你一定係好遲入聊天室,因為我第一隻介紹嘅馬係齊飛,黃金時代係正路馬,我落纜係唔會買咁正路嘅馬嘅!

呢只齊飞我就吾知道.我刚关电脑去大哥那边玩.走宝添

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-04-10 on 18:15
第二次投注餐單已出,收唔到請PM我。
THX

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-04-10 on 18:27
Quote:

On 2013-04-10 18:15, home wrote:
THX

Still not.....

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
kmysd

註冊於: 04/01/2010
發帖數目: 18
發表於: 2013-04-10 on 19:02
Quote:

On 2013-04-10 18:27, samana wrote:
Quote:

On 2013-04-10 18:15, home wrote:
THX

收唔到啊

Profiles of kmysd   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-04-10 on 19:10
Quote:

On 2013-04-10 19:02, kmysd wrote:
Quote:

On 2013-04-10 18:27, samana wrote:
Quote:

THX

收唔到啊

sorry,只限有分出席是次聚會人仕參與。

謝謝

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款