登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 第九場條10+9+8條三重彩最後既賠率係幾多?
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )
Author 第九場條10+9+8條三重彩最後既賠率係幾多?
saber88

註冊於: 22/12/2012
發帖數目: 65
發表於: 2013-04-08 on 01:20
係喎,咁威@_@
買T ,T都係3百幾萬 似乎正常投注
可能唔係T
用2千幾萬買三重 ,可能都係三重注?
6,2,F 十萬注 都隊爆馬會
2,6,F

唔通已經比澳洲阻擊了?

Profiles of saber88   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-04-08 on 08:30
睇個條飛好似仲係單式買....

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
船主~~home

發表於: 2013-04-08 on 08:32
一注飛有冇可能買到三千萬??我連三千蚊一注都未試過,所以唔知。

如果唔得,要分開幾十次或幾十個戶口買,即係未必係一個人買,要分開幾十個戶口買。

咁即係唔係偶然或禁錯喎??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
勝源fraksy

註冊於: 15/02/2003
發帖數目: 375
發表於: 2013-04-08 on 08:57
呢單野出錯成份機率好少,除非真係厭錢腥。
我幼想會唔會有高人想打爆某個外圍莊。如果係外圍買5皮野呢場已收成億

Profiles of fraksy   
rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-04-08 on 09:45
Quote:

On 2013-04-08 08:57, fraksy wrote:
呢單野出錯成份機率好少,除非真係厭錢腥。
我幼想會唔會有高人想打爆某個外圍莊。如果係外圍買5皮野呢場已收成億

如你所言,此高人數口要非常精喎!外圍於任何彩池必設定派彩上限,而外圍一般做法只會"啃"唔落先張注飛掟入馬會彩池內以作自保。

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-04-08 on 10:21
應先生講此三千萬投注乃係從多個戶口投注,係好正常嘅投注喎!

你地信唔信?我就.......

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

發表於: 2013-04-08 on 10:30
Quote:

On 2013-04-08 10:21, JimmyMa wrote:

咁呢啲係屬有組織式奉獻馬迷喎!值得表揚啊...

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-04-08 on 10:32
Quote:

On 2013-04-08 10:30, rickytlb wrote:
Quote:

On 2013-04-08 10:21, JimmyMa wrote:

咁呢啲係屬有組織式奉獻馬迷喎!值得表揚啊...

咁馬會都回扣3百個出嚟啦!

Profiles of JimmyMa   
rickytlb

發表於: 2013-04-08 on 10:46
[quote]
On 2013-04-08 10:32, JimmyMa wrote:
Quote:

咁馬會都回扣3百個出嚟啦!

咪又係中嘅人拎番啲出嚟俾啲大注人嘅錢,馬頭會坐空調房嘅精算師計出嚟嘅數邊有死錯人o架...

船主~~home

發表於: 2013-04-08 on 10:51
近年投注額上升,根本就唔係香港多人賭左。

今次三千萬,應先話投注集團程式出錯,但又話佢幾地個戶口,之前一直有落注,係正常投注戶口。

咁即係佢地係正常馬迷,但又投注集團出錯,係佢地戶口買左馬??呢D係咩羅輯??

用3000萬買單式三重彩,根本就無諗過要收錢,買到1.1倍,仲要三重彩,會唔會買六合彩特碼仲易D?

我自己覺得,好大機會係呢三千係用黎打起其他三重彩組合勝出既錢,跟住就係其他戶口,買正常注如一隻機會馬(小宇宙)複膽全餐,或全餐,咁D錢咪干淨左??而且個三千仲有回扣。

應生咁答,係咪唔肯、敢承認有人洗黑錢??

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款