登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 每場一只重心馬(不睇飛(純論馬
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 每場一只重心馬(不睇飛(純論馬
spei

註冊於: 20/03/2006
發帖數目: 31
發表於: 2013-04-24 on 16:44
利益申報先
我認為哥台你今晚呢個帖D馬會輸晒或最多得一兩隻熱P。
會唔會佢地輸、係如果輸左、係輸得有苦衷呢、哥台你事先九百幾個數據都計唔到呢?

我願意私人收你每馬WP名一注、上限暫定每注由十蚊至一千或一萬、若然認為唔夠、請係呢早響、我地再傾過。如果你驚我無錢賠、我會私人求亞天天哥哥(剛剛隻九天一條PQ都羅左九會幾拾皮嗰個)做我保証人。

Profiles of spei   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-04-24 on 17:23
Quote:

On 2013-04-24 16:44, spei wrote:
利益申報先
我認為哥台你今晚呢個帖D馬會輸晒或最多得一兩隻熱P。
會唔會佢地輸、係如果輸左、係輸得有苦衷呢、哥台你事先九百幾個數據都計唔到呢?

我願意私人收你每馬WP名一注、上限暫定每注由十蚊至一千或一萬、若然認為唔夠、請係呢早響、我地再傾過。如果你驚我無錢賠、我會私人求亞天天哥哥(剛剛隻九天一條PQ都羅左九會幾拾皮嗰個)做我保証人。

師兄。想踩台唔該行遠的.輸死你沒天光啊,要落注使咩系你果度啊,老親,你果位師兄,聽講系我的朋友的朋友.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2013-04-24 on 17:34
Quote:

On 2013-04-24 16:32, spei wrote:
Quote:

On 2013-04-24 15:40, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-04-24 10:52, spei wrote:
Quote:

On 2013-04-23 17:29, kamchung wrote:

一場(歷山傳奇)二場(大欣賞)(三場(雄姿儷影(四場(高耀之寶)(五場(百威統領)(六場(心中有程)七場(新力飛(八場(幸運金龍)望贏多的啦!!

比條單Q你玩下二場(京城精英)(大欣賞)八只馬除左尾場果只機會低少少外,其它七只都有信心。

呢位兄台成日有人同你博嘴辯論、而本身又有超過千數據支持的賽馬及選馬理論、我輩真的好生羡墓、高人也。

今次就「較為」實牙實齒比馬、但看題卻還是留有狗尾巴一道、說是: 每場一只重心馬(不睇飛(純論馬 .....

借問是否:
1/ 兄台今次的重心馬、純論馬(質態操練再加兄台的九佰幾過千數據)、像兄台的名字般、必贏? 或至小三四甲前列? 或退而求其次至小必博?
2/ 若輸、或不入三四甲、或博輸、必定是「飛」」的陰謀問題呢?
3/ 我們馬友大都明白「飛」是一個大問題、會影響畜生和司機贏晒輸晒。但若除「飛」之外還有其它數據或明顯大問題、請兄台早響、以免比其他敵對兄台之人仕有位插入、話你賴左賴右點都有金鐘罩在輸馬時護屎眼喇!

請告知、謝謝!

兄台,睇飛賭馬,一場咁多馬的飛此起彼落,你睇得邊只先系真啊,盲門跟風.就唔系本人的作風,唔使睇飛賭馬一向是我的習慣,隔夜就已買定馬,的馬一排位,都已有八成知輸贏啦。輸意外下次再追過姐。強中自有強中手,對手太強輸,無話可說,你去馬人家也去馬,位置只有三名,必定有人搏失架,失手左下次補中。睇飛賭馬好多時會唔敢買的太冷的馬,的大冷門的飛一直回飛,回到你唔敢買.或在閘前最後幾秒先落飛,你想跟都跟唔到.不過閘前飛都有好多是流料。

呢位贏哥、這正是問亞哥你的問題、你唔好差去第二度喇:
你帖的馬是否已經計算左你的九百幾個數據、計馬態操等是一定贏或入前列三甲的、若要輸都是「飛」的問題而以、對否?

唔好好似依家未跑前就已經寫定原因、叫做
a)輸意外下次再追過
b)強中自有強中手,對手太強輸,無話可說
c)你去馬人家也去馬
這些賽馬abc哥台你不是已經計左之後才帖出來的嗎? 若果仲未計咪計九過先再出羅、正經D嘛、費事呢度DB兄弟輸左D未計好晒原因既兄台馬、仲有你D敵對人話九你輸完之後又有九萬幾個輸馬abc原因嘛、係咪?

話時話、再請教亞贏哥、你隻金蓮大殿雖然事先聲明話博摭、但跑到或者叫做博到倒數第一、到底是「飛」還是abc其中之一、漏左在你精明計算之內嗎? 又還是新的第n個理由呢? 請教請教!

j師兄,那只金鸞大殿(是回應一下那位師兄的貼.搞下人氣才給的馬.隨便亂貼都無所謂架。人家講明無論什麼料,流料都得.你無睇清楚啊。要識得睇言中之意。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
spei

發表於: 2013-04-24 on 17:53
Quote:

On 2013-04-24 17:34, kamchung wrote:
Quote:

On 2013-04-24 16:32, spei wrote:

你帖的馬是否已經計算左你的九百幾個數據、計馬態操等是一定贏或入前列三甲的、若要輸都是「飛」的問題而以、對否?

a)輸意外下次再追過
c)你去馬人家也去馬
這些賽馬abc哥台你不是已經計左之後才帖出來的嗎? 若果仲未計咪計九過先再出羅、正經D嘛、費事呢度DB兄弟輸左D未計好晒原因既兄台馬、仲有你D敵對人話九你輸完之後又有九萬幾個輸馬abc原因嘛、係咪?

話時話、再請教亞贏哥、你隻金蓮大殿雖然事先聲明話博摭、但跑到或者叫做博到倒數第一、到底是「飛」還是abc其中之一、漏左在你精明計算之內嗎? 又還是新的第n個理由呢? 請教請教!

師兄,那只金鸞大殿(是回應一下那位師兄的貼.搞下人氣才給的馬.隨便亂貼都無所謂架。人家講明無論什麼料,流料都得.你無睇清楚啊。要識得睇言中之意。

師兄。想踩台唔該行遠的.輸死你沒天光啊,要落注使咩系你果度啊,老親,你果位師兄,聽講系我的朋友的朋友

spei

發表於: 2013-04-24 on 18:11
Quote:

On 2013-04-24 17:34, kamchung wrote:
Quote:

a)輸意外下次再追過
c)你去馬人家也去馬

師兄,那只金鸞大殿(是回應一下那位師兄的貼.搞下人氣才給的馬.隨便亂貼都無所謂架。人家講明無論什麼料,流料都得.你無睇清楚啊。要識得睇言中之意。

師兄。想踩台唔該行遠的.輸死你沒天光啊,要落注使咩系你果度啊,老親,你果位師兄,聽講系我的朋友的朋友

言下之意是否老哥你專登比隻金鸞大殿我地DB先?我地DB既pm哥當然大方喇、你要讚佢都要排吓隊先。pm哥話流料都係好料、識得睇帖既兄弟會知道邊個黑呀嘛。

至於你話我踩你台、我點敢呢? 但你買十蚊雞一注係你今晚帖嗰幾隻馬身上、就算係大冷門、亞贏哥你擔心輸死我都未天光、我咪預先求亞天天哥、即係你老友個老友、好似個條10 9 8 咁 、預先每隻WP各打打多一兩千個落去先、就先你D畜生跑晒出來、我都係每隻每注WP派十個零一比你摭。OK、唔使擔心。

又係話時話時間、咁今晚嗰幾隻係搞吓人氣定堅嘅先?唔好跑完就第n+1理由話玩吓嗟!
那那那、你仲黎唔黎先?最多加多一圍酒擺係深圳就你大哥咯。

spei

發表於: 2013-04-24 on 18:14
言下之意是否老哥你專登「球其」比隻金鸞大殿我地DB先? 我地DB既pm哥當然大方喇、你要讚佢都要排吓隊先。pm哥話流料都係好料、識得睇帖既兄弟會知道邊個黑呀嘛。

至於你話我踩你台、我點敢呢? 但你買十蚊雞一注係你今晚帖嗰幾隻馬身上、就算係大冷門、亞贏哥你擔心輸死我都未天光、我咪預先求亞天天哥、即係你老友個老友、好似個條10 9 8 咁 、預先每隻WP各打打多一兩千個落去先、就先你D畜生跑晒出來、我都係每隻每注WP派十個零一比你摭。OK、唔使擔心。

又係話時話時間、咁今晚嗰幾隻係搞吓人氣定堅嘅先?唔好跑完就第n+1理由話玩吓嗟!

rickytlb

註冊於: 20/12/2009
發帖數目: 4020
發表於: 2013-04-24 on 19:31
真係抵死,唔信贏贏

0780 24-04-2013
19:17 跑馬地
星期三 獨贏及位置 1 場 2 巧龍 + 8 寶正勁 $10
$40.00 $114.50

0781 24-04-2013
19:17 跑馬地
星期三 連贏位置Q 1 場 2 巧龍 + 8 寶正勁 $20
$40.00

Profiles of rickytlb   Email rickytlb     
spei

發表於: 2013-04-24 on 20:50
Quote:

On 2013-04-24 18:14, spei wrote:
言下之意是否老哥你專登「球其」比隻金鸞大殿我地DB先? 我地DB既pm哥當然大方喇、你要讚佢都要排吓隊先。pm哥話流料都係好料、識得睇帖既兄弟會知道邊個黑呀嘛。

亞贏哥、你走勢零麗亞、跑左三場一隻第三、一隻第四、一隻告完人第二、全部影相、叻叻啞!

註:至第三場結餘、買WP共六注、派彩有2.35+1.55= 負3.9注
暫時摭! 黎玩喇、妳D畜生會幫你嘅!! 我加夠兩圍酒在深圳咯、好嗎?

spei

發表於: 2013-04-24 on 20:50
Quote:

On 2013-04-24 18:14, spei wrote:

亞贏哥、你走勢零麗亞、跑左三場一隻第三、一隻第四、一隻告完人第二、全部影相、叻叻啞!

註:至第三場結餘、買WP共六注、派彩有2.35+1.55= 負3.9注
暫時摭! 黎玩喇、妳D畜生會幫你嘅!! 我加夠兩圍酒在深圳咯、好嗎?

spei

發表於: 2013-04-24 on 20:57
Quote:

On 2013-04-24 20:50, spei wrote:

又掂亞、贏哥、高寶W左亞!
註:至第四場結餘、買WP共8注、派彩有2.35+1.55+5.0+1.9= 10.8注
贏左 2.8注喇! 黎玩喇、妳D畜生會幫你嘅、未到天光都輸×死我、好唔好呢? 一萬一注唔夠就出聲再傾、只要你出黎 我加夠兩圍酒在深圳咯、好嗎?

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款