登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 占Sir謝師宴
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 占Sir謝師宴
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-04-26 on 11:22
Quote:

On 2013-04-25 21:45, MLC wrote:
各位師兄!小弟5月13日番來香港!也跟占sir溝通過!設定14號晚出來食飯聚聚!歡迎各師兄們參加(交費同冇交費都歡迎)地點時間會五月頭再決定!到時大家一起硏究下!吹下水!費用全免!請各師兄們比面出席!

咁就地點係九龍灣啦!主人家住德福,船主,魔仔,
Rodney都係九龍灣番工,到時Rodney開完會行過嚟就得!想當年,我地一圍包哂成間酒樓,funfun都有出席啦!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-04-26 on 11:55
我哋主要是爲了R水吹啫,去邊度食乜野都高興!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2013-04-26 on 12:31
一個就開題為師燕、另一個就欣然(無明顯拒絕)接受並定立地點等! 私逃關係確立了啊!

是私人還是商業? 若商業的話、就如葉問終極一戰話:打開門做生意、不能揀人做徒弟。 好快D講、幾錢一個鐘或月費幾多?課程大綱內容等?

我幾就好透明、357皮一個月、24歲以下女人免費、內容任我大言不參與大話西遊、越大越貴、好似柴哥咁。
pm字

Profiles of pmengineers   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2013-04-26 on 13:02
Quote:

On 2013-04-26 12:31, pmengineers wrote:
一個就開題為師燕、另一個就欣然(無明顯拒絕)接受並定立地點等! 私逃關係確立了啊!

是私人還是商業? 若商業的話、就如葉問終極一戰話:打開門做生意、不能揀人做徒弟。 好快D講、幾錢一個鐘或月費幾多?課程大綱內容等?

我幾就好透明、357皮一個月、24歲以下女人免費、內容任我大言不參與大話西遊、越大越貴、好似柴哥咁。
pm字

PM兄,MLC盛意拳拳話翻嚟請大家食飯叙一叙,我又點好意思拒人於千里,真係於千里番嚟架!所以有興趣出席吹水大會者,都好俾面就真!

Profiles of JimmyMa   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2013-04-26 on 13:07
jim, 我其實已不在九龍灣好一段時間了.......

現在自由身呢...!!

Profiles of rodney     
MLC

註冊於: 09/04/2008
發帖數目: 145
發表於: 2013-04-26 on 13:21
Quote:

On 2013-04-26 12:31, pmengineers wrote:

pm字

PM大佬!我只係偷師嗰個!唔噤想拜師!占Sir太高又點會收我呢種七一條呢!大家出嚟吹下水聚下話唔定我又可跟各位師兄上多一課

Profiles of MLC   
MLC

註冊於: 09/04/2008
發帖數目: 145
發表於: 2013-04-26 on 13:25
Quote:

On 2013-04-26 11:22, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2013-04-25 21:45, MLC wrote:
各位師兄!小弟5月13日番來香港!也跟占sir溝通過!設定14號晚出來食飯聚聚!歡迎各師兄們參加(交費同冇交費都歡迎)地點時間會五月頭再決定!到時大家一起硏究下!吹下水!費用全免!請各師兄們比面出席!

咁就地點係九龍灣啦!主人家住德福,船主,魔仔,
Rodney都係九龍灣番工,到時Rodney開完會行過嚟就得!想當年,我地一圍包哂成間酒樓,funfun都有出席啦!

那不如利苑啦!少人啲靜啲座得舒服啲!大家有冇意見?冇就等人數后我訂座!

Profiles of MLC   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2013-04-26 on 13:54
Quote:

On 2013-04-26 13:07, rodney wrote:
jim, 我其實已不在九龍灣好一段時間了.......

現在自由身呢...!!

我五月尾就離開九龍灣, 龜隱去

Profiles of hkhorsetrack   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2013-04-26 on 14:11
Quote:

pm字

pm兄,早幾日你貼奸仔果手曬冷馬,中到砰砰聲,足見你除了是DB老屎忽之外,還是深藏不露之高手.
本來小弟想在MLC個派對上借花敬佛,拉張太師倚過你坐下,小弟就上酒......
如果你唔参加,咁就揾日小弟都扮個射私燕,睇幾時你得閑,半推半就咁食番餐!

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2013-04-26 on 14:27
MLC今次返黎幾日呢??

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款